עבור לתוכן

איך תוכנות מעקב פועלות?

Featured Replies

פורסם

ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית.

ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים.

מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר.

כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן.

אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל במקרה ההוא נדרש אישור של הקורבן לביצוע pair. במקרה הזה, לא רק שלא נדרש אישור של הקורבן, גם אין צורך שהמכשיר יהיה מחובר לתקשורת נתונים או wi-fi. נראה לי מוזר.

האם דבר כזה באמת יכול לעבוד? ולא אני לא מעוניין בתוכנה, אני מעוניין לדעת איך דבר כזה עובד.

לינק לאתר שלהם, יש שם גם צ'אט עם נציג מכירות. אם אסור לפרסם תצנזרו בבקשה את הלינק.

פורסם

אני לא יודע אם התוכנה שלהם עובדת או לא, אך האתר שלהם מעוצב כמו אתר למכירת אביזרים להגדלת הז*ן, ולא חברת פיתוח תוכנה מכובדת.

פורסם
  • מחבר

צודק

אבל אולי מישהו יודע אם דבר כזה אפשרי בתיאוריה, בלי קשר לתוכנה הספיציפית הזו

פורסם

הכל אפשרי.

פורסם

חארטה רצח, נראה לך בשביל 70$ תוכל לעשות את זה? זה דברים של ה- CIA/MI5/MOSSAD, נגיד אם המשטרה רוצה לצותת למכשירים סלולרים היא צריכה צו בית משפט, הם לא, ככה שתבין לבד שה"חברה" הזאת מרמה אנשים.

פורסם

פנינות מהאתר:

"I've never really trusted my husband, I'm not sure why, call it intuition. Well, I'll always know to trust my instincts from now on because after using Cell Control I managed to catch him red-handed. I ended our 4 year plus marriage today because I can never trust him again.

Thank you for this great spy tool !"

Mary Macleod (Ontario, Canada)

"Thanks to your Cell Control I just discovered my fiance has been having an affair. I'm six months pregnant can you believe! I really don't know what to do now, but I'm certain it is best for my unborn child not to be anywhere near him!"

Alisha Donaldson (Jackson, KY)

CELL CTONROL - Ending marriage's since '95

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים