עבור לתוכן

Samsung Galaxy S WIFI

Featured Replies

פורסם

אני חושב על קנייה של המכשיר הזה (למי שלא יודע זה כמו גלקסי רק בלי טלפון כמו אייפוד ואייפון) אבל ראיתי שהוא בא עם אנרואיד 2.2 FROYO ולא ראיתי שיש עידכון ל-2.3. יש דרך לשדרג את הגרסא מבלי לשנות את השפה מעברית? או שחייבים לחכות לסמסונג שיוציאו עידכון רשמי למכשיר? בגלל שהבנתי שיש אפליקציות שתומכות רק ב2.3 ואילך.. כדאי לקנות את המכשיר או לא?

פורסם

לא מכיר תוכנות שרצות "רק" על 2.3

בכל מקרה, אם אתה רוצה לחכות לעדכון רשמי יקח לך לא מעט זמן

פורסם
  • מחבר

כשהמכשיר הושק במאי אמרו שיהיה עדכון ל2.3, לא מבין למה הם מחכים

מה היתרונות הממשיים של 2.3 על 2.2? אני יודע ששיחת וידאו בסקייפ עובדת רק על 2.3, אם יש עוד אפליקציות מוגבלות/לא עובדות על 2.2 אני ישקול שוב אם לקנות אותו (לא מספיק שהאנדרואיד בנחיתות מול ההיצע באפסטור, חלק מהאפליקציות גם לא יעבדו במכשיר..)

אם מצאתם לו עידכון לא רשמי אתם מוזמנים לפרסם, אני אישית הצלחתי למצוא.

פורסם

עד כמה שאני מבין יש כבר עדכון גרסה רשמי... אני פשוט אומר שאל תחכה לעדכון בעברית, לא בטוח שבכלל יבוא

פורסם
  • מחבר

לפי מה שכתוב פה אין

http://www.gsmandroid.com/samsung-galaxy-s-wifi-4-0-and-5-0-android-media-player-now-available/1801/

Operating system comes in the version 2.2 to use Google’s Android. An upgrade to Android 2.3 is technically possible, according to Samsung, not a release date for this but still exist.

אם ראית עדכון גרסא אני אשמח ללינק.

בקשר לעברית, ראיתי את המכשיר באופיס דיפו והוא בא עם עברית מובנת, אין דרך לעדכן גרסא ללא שינוי שפה?

פורסם

לפי מה שאני רואה לפחות יש עדכון גרסה שאפשר להוריד דרך KIES אבל פשוט לא נאמר אם הוא 2.3 או לא

בכל מקרה, עדכון גרסה = להתראות עברית. אתה צריך עדכון ישראלי בשביל להשאיר את העברית וזה לא יקרה בקרוב

לגבי הסקייפ, הם מרחיבים כל פעם את התמיכה הרשמית שלהם אבל לא חייבים אותה, יש כבר סקייפ שנפתח ורץ על כל מכשיר כמעט

חוץ מזה תגיד איזה עוד תוכנות לא יעבוד עם 2.2

לגבי ההיצע... בתור אחד שהמיר עכשיו חבר שלו מאיפון לגלקסי S... כל מה שיש שם יש גם פה בין אם זה אותה תוכנה או תוכנה דומה

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בגוגל ואין שום זכר לעדכון 2.3 למכשיר זה (שים לב שזה דגם הWIFI), רק מצוין שם שסמסונג תוציא עדכון בעתיד אבל לא ידוע מתי.

לגבי הסקייפ בדקתי שוב ורק ב2.3 ניתן לקיים שיחת וידאו עם המצלמה הקדמית, אם הגרסא היא 2.2 אפשר להשתמש רק במצלמה האחורית מה שלא עוזר כל כך בשיחות וידאו..

בקשר לעברית, זה ממש מוזר שיש תמיכה עברית רק לגרסת סטוק שבאה עם המכשיר, אם אי אפשר לעדכן אותו מבלי לשמר את העברית אז זה לא שווה כי זה אומר שאני תקוע עם הגרסא הישנה לתמיד.

עם כל החסרונות האלה כנראה שאני לא אקנה את המכשיר, בייחוד במחיר הנוכחי שלו

פורסם

::)

You need Android v2.2 to run Skype on a Samsung Galaxy S

עובד עם 2.2

https://market.android.com/details?id=com.skype.raider

זה לא מוזר שיש תמיכה עברית רק בסטוק, זה סטוק שהכינו בארץ... אם בארץ יחליטו לעדכן גרסה ולכלול בה עברית מלאה זה יקרה

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שלא עובד עם 2.2, אמרתי שהמצלמה הקדמית לא עובדת בשיחות וידאו..

http://news.softpedia.com/news/Skype-2-1-for-Android-Adds-Video-Calls-Support-on-More-Smartphones-215093.shtml

only the back camera of the device will work on smartphones running on Android 2.2 (Froyo), even if they have a secondary front-facing camera.

http://www.droid-life.com/2011/08/04/skype-app-on-android-update-thunderbolt-droid-charge-revolution-and-others-now-supported/

Oh, we should probably point out that if your phone is running 2.2, like the Thunderbolt and Charge, you won’t be able to use your front camera with it. Not sure what exactly Skype is thinking, but that’s what we have.

אני מבין שסמסונג עוד לא הוציאו עדכון רשמי ל2.3, בטח עד שזה יקרה יקח גם זמן עד שיהיה את זה בעברית (אם בכלל..)

עד כמה זה קריטי לא לעדכן אותו ולהישאר עם 2.2 והעברית?

חבל שחוץ ממנו אין מכשיר מדיה מבוסס אנדרואיד ששווה לקנות

פורסם

אתה מבין שהידיעות שאתה מביא הם מלפני חודש ומעלה? העדכונים שיוצאים לתוכנה באים על בסיס שבועי בערך

אין דחיפות לעבור ל 2.3 אתה יכול להישאר עם 2.2 בלי בעיה

אתה גם תמיד יכול פשוט לקנות גלקסי S1 יד2 באותו מחיר ולקבל פלאפון על הדרך

פורסם

זה מה שאני היתי ממליץ לעשות, לרכוש SGS1 יד שניה בתוספת קטנה יחסית וכך אתה מקבל את כל מה שמציע הנ"ל + פלאפון

פורסם
  • מחבר

אתה מבין שהידיעות שאתה מביא הם מלפני חודש ומעלה? העדכונים שיוצאים לתוכנה באים על בסיס שבועי בערך

אין דחיפות לעבור ל 2.3 אתה יכול להישאר עם 2.2 בלי בעיה

אתה גם תמיד יכול פשוט לקנות גלקסי S1 יד2 באותו מחיר ולקבל פלאפון על הדרך

כתבה מלפני יומיים

http://news.softpedia.com/news/Skype-2-5-for-Android-Adds-More-Supported-Smartphones-224420.shtml

Unfortunately, video calling for Android 2.2 Froyo devices is still not supported, which means users will have to upgrade to Android 2.3. Gingerbread to be able to use their front camera for video chats.Given the fact that Froyo does not allow apps to access the front facing camera, only the back camera will work.

מקווה שאפליקציות אחרות עובדות כמו שצריך על 2.2 (במיוחד IGO)

זה מה שאני היתי ממליץ לעשות, לרכוש SGS1 יד שניה בתוספת קטנה יחסית וכך אתה מקבל את כל מה שמציע הנ"ל + פלאפון

לא רוצה יד שנייה, אוהב שהכל חדש ;D

אני יבדוק בכמה אני מצליח להשיג את הWIFI, אם ההפרש יהיה קטן אני יקנה SGS חדש וזהו

פורסם

קטן כחדש בארץ הוא לא יהיה. ראיתי כבר את ה-WIFI בכ-1150 ש"ח ואילו ה-SGS1 חדש עולה כ-1750, הפרש של כ-600 ש"ח. שזה הפרש של יותר מ-50% ממחיר ה-WIFI. לשיקולך בכל אופן

פורסם
  • מחבר

את האמת אני רוצה לקנות את דגם ה5 אינץ' שעולה טיפה יותר יקר, בגלל גודל המסך וגם יש לו סוללה יותר חזקה (2500mAh לעומת 1200 ב4")

הסוללה היא יתרון גדול על הSGS ששמעתי שהסוללה שם מתרוקנת מהר, לWIFI יש בנוסף גם פלאש. לעומת זאת המצלמה שלו רק 3.2MP לעומת 5, אין לו מסך SUPER AMOLED ואין יציאת טלויזיה כמו בSGS.

פורסם

S1 יש לו סוללה חלשה יותר אבל אני מבטיח לך שאם תשתמש בו נטו בתור נגן ולא סלולר הוא יחזיק מעמד אותו זמן... מצב טיסה חוסך סוללה בצורה שלא תאמין לסלולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים