עבור לתוכן

עזרה בהשלמת מפרט אני תקוע

Featured Replies

פורסם

הלוח מצויין ואפילו מפוצ'ר יותר (כולל גם SATA3, UEFI, HDMI), הספק מספיק בהחלט והמארז מצויין וכולל שני מאווררים כשאחד בגודל 140MM.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם באמת , זה נורא היה חשוב לי לבחור מחשב טוב ובגלל זה כל השאלות והחפירות.

רק אני באמת מקווה שהלוח אם והספק מספיק טובים. אם אתה אומר ואתה מבין אז סבבה.

רק אם ו פתאום אני אקח i5 2500 ואני אחליט להשקיע עד 3300 3200 , עדיין עדיף את הלוח אם הזה ?

זה רק שאלה אם ו

פורסם

כן. זה בכלל לא משנה איזה מעבד תיקח.

פורסם
  • מחבר

תודה גבר

פורסם

ההבדל בין i5-2400 ל-i5-2500 נעה באחוזים בודדים, זה לא ממש משנה מי מהם תקח, אתה לא תוגבל.

בקשר למארז והספק, יש לך גם את האופציה ללכת על הבאנדל הזה הכולל ספק מעט חזק יותר שיהיה לך מרווח נשימה גדול יותר ומארז שנראה פחות זוועה מה-200 (לדעתי כמובן, כל אחד והטעם שלו).

פורסם
  • מחבר

טוב הכול סגור הדפסתי הכול על דף , החלטתי לקחת את הthree hundred עם 500W

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪898

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED + ANTEC EA500 - באנדל מושלם לרוכשי מחשב חדש ! ₪487

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪97

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪275

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2876

רק אני אגיד את האמת שהשארתי את הלוח אם ריק , אני עדיין רוצה לדעת מה דעתכם

אם אני אוכל להגיע לתקציב של 3200 3300 לא כדאי לוח אם gigabyte משהו איכותי ? עם כל הsata3 usb3 שירוץ טוב יותר מהאשרוק הזה

אני באמת לא מתחבר לאשרוק הזה , סבבה אני רואה פה פרסומות עליה , אבל gigabyte נראלי יותר איכותי , במיוחד אם אפשר משהו קצת יותר יקר.

פורסם

כפי שנאמר לך, אין צורך. אין לנו שום סיבה לשקר לך.

לוחות אסרוק איכותיים גם כן (היא גם חברת-בת של אסוס). השדרג היחידי שתקבל בקניית לוח-אם מתקדם יותר (בכ-500~ שקלים) זה עוד 2 חריצי זיכרון, כמה יציאות USB (ופה תוכל לראות שממילא יש מעבר למה שאתה תצטרך), כמה חיבורי PCI נוספים (לרוב ממילא לא מוסיף יותר מכרטיס אחד או שניים גג, אם בכלל) וכדומה. הלוח הזה משתלם כי הוא ממילא כולל הרבה דברים. את כל הנתונים היבשים ניתן לראות כאן, כולל היציאות האחוריות שלו.

פורסם
  • מחבר

אז אם הבנתי נכון תכלס המתחרה של הh61m U3S3 זה בעצם GIGABYTE GA-P61-DS3-B3

רק שבgiga אין USB3 וסתם הוסיפו עוד חריצים ועוד כניסות usb , וכפי שאתה טוען כיום ה usb3 נורא חשוב ...

באמת הכסף הנוסף זה בשביל עוד יציאות ובשביל עוד חריצים לכרטיסי מסך ?

ללוח אם אין מהירות ? או משהו שמשפיע על ביצועי המחשב ?

כי זה אחד הדברים החשובים ביותר לתפעול המחשב , מפה נובע השם "לוח אם"

הלוח אם האסרוק הזה לא יגביל כלום ? האפשרויות שכתבתה המפרט שיצא זאת האפשרות השלישית ?

באמת תודה שאתה מסביר ככה אני באמת קורא ובאמת לומד . כבר אין לי דרכים להודות.

אני אקח את האסרוק

פורסם

בדיוק. ללוחות אם אין "ביצועים". הוא בסה"כ מאגד את כל רכיבי החומרה. לכל לוחות האם יש את אותם מערכות שבבים מבית אינטל.

ישנו קטע של מיתוג בו חברות מוכרות ומוצלחות פותחות מותג חדש ומוכרות את אותם המוצרים בזול יותר. קח מכונית מרצדס חדשה ותחליף לה את

הסמל לסוזוקי. תמכור אותה ב-20K ש"ח פחות ועדיין אותם אנשים יקנו את המרצדס רק שעכשיו יש גם אנשים אחרים שיקנו את הסוזוקי.

פורסם
  • מחבר

בקיצור קניית המחשב הזאת עשתה אותי למומחה חחח,

באמת למדתי הרבה , תודה רבה לכם מקווה שהנושא הזה יתרום לעוד אנשים שמבולבלים ואובדי עצות.

בקיצור תודה גילי תודה יאיר והמשתמש בהתחלה שגם עזר לי.

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪898

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 ₪365

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED + ANTEC EA500 - באנדל מושלם לרוכשי מחשב חדש ! ₪487

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪97

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪275

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3241

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים