פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים משקל עד 2-2.2 המחשב לא הולך להתנייד הרבה. לעבודה משרדית, סרטים וקצת גיימינג. מעבד חזק.כרטיס מסך לא מובנה שייאפשר לשחק במשחקים מודרניים אפילו על LOWHDMI כמובןUSB3 - יתרוןתאורה אחורית למקלדת - יתרון חשוב (אבל לא הכרחי).זמן סוללה - לפחות 3 שעות.חשבתי על שני אלה, עם יתרון לדל:http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1233&cPath=97http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-a2410m.htmדעות והצעות אחרות יתקבלו בברכה.
פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים חיסרון עיקרי ב-DELL הוא הרמקול המסורס שמובנה בו וזויות הצפייה לא משהו.כך שסרטים אני לא יודע עד כמה הוא הולך להנות אלא אם הוא מחבר רמקולים נורמליים.http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html
פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים אז סבבה, לא תהיה בעיה עם חיבור HDMI בהינתן פרמטר מקלדת מוארת אני לא מכיר תחליף אחר ראוי. כפי שאתה רואה בביקורת 6 וחצי שעות לראות סרטים רצוף. לדעתי זה יהיה פחות עם סרטי HD שצורכים יותר משאבים מאשר "סרטי DVD" כמו במבחן הביצועים.
פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים חבר שלך יעשה לעצמו טובה אם הוא יקח את הדגם הקצת יותר גדול - 3450, וישדרג לסוללת 9 תאיםhttp://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htmהוא גם יחסוך קצת כסף וגם ירוויח כרטיס מסך הרבה יותר טוב.מכל שאר הבחינות מדובר בניידים דומים מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.