פורסם 2011 בספטמבר 2913 שנים איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ?יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומיםלנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו.השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טובלשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SDבסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם?מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ?ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש?בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSMכל אופן אודה לכם לתשובה
פורסם 2011 בספטמבר 2913 שנים לדעתי הסוני אריקסון. הם ידועים באיכות השמע (באופן יחסי כמובן) במכשירים שלהם. אני מאמין שזה גם קיים ב-J108 (שוב, ביחס למחיר).תמיד עדיף שיהיה גם דור 3 למקרה ותרצה להיות בפלאפון שתומכים רק בתדרים של דור 3
פורסם 2011 בספטמבר 2913 שנים מחבר בחברת סלולר שאני נמצא בה התמיכה בדור 3 לא משהו....ואני מדבר בתור מישהו שמכיר את העניינים מבפנים.... (כמובן מבלי להזכיר שמות)
פורסם 2011 בספטמבר 3013 שנים אין קשר. תמיד תוכל לעבוד עם מכשיר דור 3 עם תדרים של דור 2 גם. אם תקנה מכשיר דור 2 לא תוכל באופן חד משמעי לעבוד עם פלאפון. זה לא שתהיה לך קליטה לא טובה - פשוט לא תהיה לך קליטה
פורסם 2011 בספטמבר 3013 שנים מחבר דווקא לא דיברתי על חברת פלאפון באופן ספציפיכי אני יודע שהם עובדים רק עם רשת UDMA במכשירים של דור 2, אני יודע גם שמבחינת גלישה באינטרנט דור 3 אצלהם הם הכי טובים , לא יודע מה מבחינת קליטה של דור 3 ברחבי הארץוגם אני לא רשום בחברת פלאפון התכוונתי שמבחינת קליטת תדרים של דור 3 אז החברה שאני נמצא בה הקליטה לא משהואבל מבחינת GSM יש קליטה מלאהחשבתי פשוט שהתכוונת שתמיד כדאי שתהיה קליטה של תדרים מסוג רשת דור 3 במכשיר, רק הקטע ששיחות וידאו אין במכשיר, ולאינטרנט אני לא יודע אם אשתמש באינטרנט דרך המכשיר
פורסם 2011 בספטמבר 3013 שנים חשבתי פשוט שהתכוונת שתמיד כדאי שתהיה קליטה של תדרים מסוג רשת דור 3 במכשירהבנת אותי נכון. תמיד כדאי שתהיה קליטה של תדרים מהדור ה-3. אתה אף פעם לא ידוע אם כן תרצה לגלוש בצורה נורמאלית, או אם תעבור לפלאפון (כמו שאמרתי שוב ושוב ושוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.