עבור לתוכן

אנדרואיד בטווח מחיר של 2000-2500

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי אייפוד טאצ 4G ופלאפון פשוט של סוני אריקסון W995.

אני מעונין בלשדרג את הפלאפון שלי לסמארטפון אנדרואיד מכיוון שאני מאוד מרוצה מאייפוד טאצ' , אבל החיסרון העיקרי שלו כמובן שאין לו אינטרנט לא אלחוטי או GPS.

אז ככה - אני מחפש אנדרואיד עם זיכרון פנימי גדול יחסית , כדי שאוכל לדחוף שם הרבה סרטים ושירים כשאני לא בבית (חייל)

אהבתי שלסמסונג גלקסי S2 יש 16 ג'יגה זיכרון פנימי ועוד MICRO SD להרחבה , אבל הגודל שלו דיי מרתיע אותי והבנתי גם שהרזולוציה של המסך שלו לא כל כך גדולה ביחס לגודל המסך.

שמתי עין גם על HTC SENSTATION אבל הבעיה איתו היא חוסר הזיכרון הפנימי הזה וגם שהוא הרבה יותר מסיבי וכבד מהסמסונג.

ה ARC של אריקסון גם כן מעניין מאוד אבל הבנתי שהוא חד ליבי , אך אם זאת אני לא ממש מצליח להבין את התפיסה של הפלאפון היום-

כי ככל שהמעבד חזק יותר , כך הסוללה נגמרת יותר מהר , ובכלל , למה צריך מעבד דו ליבתי בשביל פלאפון ? באייפוד למשל אני מריץ משחקים באיכות גבוהה מאוד גם עם מעבד חד ליבה , מישהו יכול לתת לי מידע בנושא הזה ? ואיזה אנדרואידים מומלצים בטווח המחיר הנ"ל , או שעדיף בכלל לחכות לאייפון 5 ?

תודה רבה ושנה טובה.

פורסם

פתרון זול = תשדרג את האיפוד שלך ל איפון עם מתאם סלולרי חיצוני PEEL

פורסם
  • מחבר

פתרון מעניין , למרות שאני לא הכי חסיד בקומבינות מהסוג הזה , מה גם שזה לא מכיל רכיב GPS, ככה שזה לא מתאים לי

פורסם

כי ככל שהמעבד חזק יותר , כך הסוללה נגמרת יותר מהר , ובכלל , למה צריך מעבד דו ליבתי בשביל פלאפון ?

זה לא ממש נכון- בכל דור של מעבדים יחד עם ההתזקות מגיעה גם ירידה בצריכת החשמל, בדיוק כמו במעבדים ביתיים.

למה צריך? למה צריך במחשבים שולחניים? צריך להתקדם מתישהו לא? :nixweiss:

לרוב המכשירים כיום יש חריץ הרחבה מסוג SD, שאליו אפשר בדרך כלל לדחוף על ל-32GB זיכרון. רוב המכשירים מגיעים עם מינימום של 8GB, לא מספיק לך 40GB?

פורסם

ה-SGS 2 הוא המכשיר הטוב ביותר שנמכר היום. נקודה. אתה רוצה לחכות לאייפון 5 לראות מה יציע? למה לא. אולי תזכה אפילו לירידת מחיר קטנה ב-SGS

פורסם

בתקציב שיש לך זה או הSGS2 או הsensation ביחד עם כרטיס זיכרון 32GB מהיר

אני הייתי הולך על הסנסיישן (למרות שיש לי SGS2) מכיוון שהוא יותר יפה , התחושה שלו יותר יקרה וכי SGS2 הפך לטלפון נפוץ בארץ ואני אוהב טלפון מיוחד

פורסם

ה-SGS טוב יותר וקל יותר. לא היתי קונה מכשיר פחות טוב רק כי הוא "מיוחד" יותר

פורסם

זה לא ממש נכון- בכל דור של מעבדים יחד עם ההתזקות מגיעה גם ירידה בצריכת החשמל, בדיוק כמו במעבדים ביתיים.

למה צריך? למה צריך במחשבים שולחניים? צריך להתקדם מתישהו לא? :nixweiss:

אני אגיד לך למה צריך במחשבים שולחניים, ככלל יש לך מסכים שהם לפחות 22" ,עליהם רואים סרטים FULL HD ומשחקים משחקים שהמנוע הגרפי שלהם ניהיה תובעני יותר ויותר עם הזמן. כמו כן, יש את העניין של קידודים ועריכת וידאו ושימושים מקצועיים אחרים שדורשים מפרטים חזקים ויקרים.

בפלאפון, לא שאתה ממש תראה סרט על מסך 3.5-4 " ,אבל סרטים באיכות גבוהה כבר המעבדים של הדור הקודם מסוגלים להריץ.

משחקים, מן הסתם לא יהיו ברמה של מחשב שולחני, לכן מעבד כפול ליבה 1.5 GHZ (שזה יותר חזק מהמחשב הקודם שלי פי כמה וכמה) על צג 3.5-4 " הוא מעל ומעבר למשחקים. גם במה כבר תשחק בפלאפון...

טוב, לגבי עריכת וידאו וקידודים אין בכלל מה לדבר פה...

עדיף שהיו עובדים על שיפור הסוללה, ירידת בצריכת חשמל וכל מיני טכנולוגיות שמשפרות את חיי הסוללה. זאת הבעיה המשותפת לכל הסמארטפונים.

לפותח הדיון, מבחינת סוללה הסנסיישן עדיף. קראתי עוד בזמנו ביקורת בENGADGET, השוו בין שני המכשירים.

Our testing, however, showed the Sensation to be more efficient when not actively in use -- which, even for intensive smartphone users, tends to be the majority of the time -- granting it a higher ceiling for battery life.

בכל שאר הדברים הם די דומים, חוץ מהממשק כמובן והמראה והגודל. תראה איזה ממשק אתה מעדיף, ואם יש לך אפשרות לראות ולהרגיש את שני המכשירים אז זה בכלל מצויין.

פורסם

גם בסמארטפונים התוכנות השונות נהיות יותר טובעניות עם הזמן.

גם אם כרגע זה לא נראה כאילו משהו יכול לנצל מעבדים כפולי ליבה... זה גם מה שאמרו על מעבדים סלולריים מהירים חדי ליבה. מי צריך כזה כוח? זה לא כאילו שמשהו אי פעם ישתמש בו... ובכן, זה התברר כלא נכון. היום מעבד חד ליבתי במהירות 1GHZ מנוצל. למה אתה שולל את כל העתיד? ולמה נראה לך שאי אפשר לחברת את הפלאפון למסך חיצוני ולהריץ עליו משחקי FHD מרובי שחקנים? זו כמובן רק דוג' לניצול של יותר כוח. אתה שולל את העתיד והקדמה לפני שהן הגיעו הנה.

פורסם
  • מחבר

נניח אני הולך על SGS2 , אני יכול להתקין את ממשק הSENSE של HTC נכון ? הבנתי שזה חלק מהגדולה של האנדרואיד , שאפשר לשנות בו הכל.

פורסם

ראיתי שיש פרוייקט כזה, אבל עוד לא ידוע מתי הוא יסתיים (ואם בכלל, כי עד עכשיו עוד אף אחד לא הצליח לעשות PORT של SENSE למכשירים אחרים)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1217752

אבל לא חושב שכדאי לך לבנות על זה. אתה רוצה את ממשק הSENSE? קנה סנסיישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים