עבור לתוכן

רמקולים ורסיבר

Featured Replies

פורסם

שלום ושנה טובה,

אני מעוניין להתקדם ממערכת סטריאו ישנה בחדר לחוויית שמיעה נורמלית ואיכותית – כלומר אני מעוניין לרכוש רמקולים ורסיבר.

הרמקולים והרסיבר אמורים לשרת אותי בחדר של 3.5x7 עם תקרת עץ בגובה 2.5, והדרישות הן האזנה למוזיקה ממחשב ומדיסק, טיונר, חיבור לטלוויזיה, סרטים ועריכת וידאו.

התקציב הוא סביב ה- 1000 עד 2000 ש"ח.

אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להשיג שילוב של מוצרים איכותיים מאוד וכמובן שאין גבול לסכום שניתן להשקיע (בפנטזיה), אבל אפשר להשיג משהו טוב (אני מקווה).

בחנות אקראית של מוצרי חשמל שנכנסתי אליה הציעו לי רסיבר של (Harman Kardon (142 + סט 5 רמקולים של Pure Acoustics ב- 2000 ₪.

1. באופן כללי, במסגרת התקציב והדרישות - האם ללכת על מוצרים חדשים או לחפש מוצרי יד שנייה?

2. האם ההצעה בחנות משתלמת וכדאית?

3. מה ההמלצות שלכם?

אשמח לתשובות והמלצות,

תודה רבה!

פורסם

יש מחירים בדיוטי מצויינים,למגבר+רמקולים-תבדוק=

פורסם

במקרה שלך - רק יד שניה.

אם אתה מוכנן להתפשר על סטריאו בלבד - יש הרבה אפשרויות מאוד מעניינות בתקציב שלך.

לא יודע אם כדאי לך ללכת על ווינטאז' אמיתי (מדובר בציוד בן יותר מ-30 שנה שדורש לפעמים השקעה), אבל אתה בהחלט יכול למצוא רסיבר סטריאו חביב ביותר מתוצרת ROTEL או NAD בן פחות מעשור בהספק צנוע אך מספק ב-1000 ש"ח או פחות ולהתאים להם זוג רמקולים מדפיים איכותיים ב-1000 ש"ח נוספים.

חשוב לזכור שהציוד הזה לא כולל DAC (ממיר דיגיטלי לאנלוגי) וצריך לחשוב גם על הנקודה הזאת אם אין לך כרטיס קול ו/או נגן דיסקים סבירים.

אם חשובה לך מערכת 5.1 - התקציב שלך לא מספיק למערכת סבירה. אתה יכול ללכת רסיבר יחסית חדש מיד שניה (אולם רסיברים ק"ב הם יודע עדינים מרסיברים סטריאו וחשוב לבחון אותם בקפידה בשעת הקניה) ועוד זוג רמקולים מדפיים טובים מיד שניה + אולי תוספת של SW (גם יד שניה) - כבסיס למערכת עתידית ככל שהתקציב ירשה.

פורסם

אני ממליץ לך לקרוא את המדריך לרכישת מערכות משומשות עם דגש עם ווינטאג' (בדביק בראשית הפורום). אפשר ללמוד ממנו לא מעט, בין אם תחליט שזה מתאים לך ובין אם תחליט שלא, המידע ששם יעזור לך להחליט.

פורסם

יש מחירים בדיוטי מצויינים,למגבר+רמקולים-תבדוק=

+

שמעתי שיש רסיביר של פיונייר דגם vsx-421 ב 200$ שהוא מחיר מעולה בשביל התמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים