עבור לתוכן

הקוראים אלקטרונים החדשים של Amazon נחשפו!

Featured Replies

פורסם

ספינת הדגל טאבלט מסך 7 אינץ' פאנל IPS ומעבד כפול ליבה ב-200$!

קינדל ב-79$ בלי מסך מגע או ב-99$ עם מסך מגע

http://www.amazon.com/Kindle-Color-Multi-touch-Display-Wi-Fi/dp/B0051VVOB2/ref=amb_link_357575542_4?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=gateway-center-column&pf_rd_r=0FTVJ1TYBDR17AN4SDKA&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1321408942&pf_rd_i=507846

נראה לי שאני הולך להזמין את טאבלט.

• תגובות 34
  • צפיות 34k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הFIRE הוא בדיוק כמו הNOOK רק חדש יותר

הייתי ממליץ לך להמתין קצת ולראות מה יהיה עם הNOOK2 וגם אם החברה בXDA יאמצו אותו מהר כמוך

לגבי קינדלים האחרים נראים טוב מאוד יחסית למחיר הנמוך

פורסם

כמו שאנליסטים חזו, למכשיר יש הסיכוי הטוב ביותר להפוך לאייפאד קילר, וזאת משתי סיבות:

א. המחיר הזול (הם מוכרים בהפסד ומקווים להרוויח מתכנים שימכרו, כמו מוזיקה, ספרים, אפליקציות ושירותי אחסון בענן)

ב. מי לא קונה מאמאזון (לפחות בארה"ב)? זו חברה עם גב חזק, ופרסום כזה בעמוד הראשי בהחלט יגרום למכשיר להיות נפוץ.

גם הקוראים האלקטרוניים זולים בטירוף.. הדגם הקודם עלה 111$ לגרסת WIFI ו- 149$ לגרסת 3G...

אם הייתי רוצה לקנות טאבלט, הייתי שוקל את הטבלט שלהם ברצינות...

עכשיו גם נזכרתי בהתנלות על שארי המכשירים של HP, בזכות תמחור מגוחח הכל אזל...

פורסם
  • מחבר

מקבלים מפרט כמעט זהה לאייפד 2 בחצי מחיר.

בנוגע לקוראים הרגילים מדובר בשבירת שוק מוחלטת.

פורסם

מעבר לטאבלט במחיר המצחיק (שיגרום לחברות השונות לחשוב פעמיים על התמחור שלהן), אני לא רואה כל בשורה למשתמשי הקוראים האלקטרוניים (מעבר להורדת מחיר לקינדל 3).

מבחינתי הקינדל 3 עדיין האופציה הטובה ביותר (מעדיף אותו על הקינדל החדש, כאן דווקא מסך מגע, לא שווה ליתרון מבחינתי), אני חשבתי שאמזונון תביא לנו את אחת הטכנולוגיות שמשלבות מסך צבעוני עם מסך e-ink ושות'.

פורסם

^^

בדיוק בישבילך יש גרסה בלי מסך מגע, ה-79$ (99$ לגרסה עם מסך מגע)

פורסם

יש לו רק 8גיגה איכסון בלי אפשרות הרחבה?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי. נאלצתי להשתמש בשירות mustop כי Amazon לא שולחים את הטאבלט ישירות לארץ.

פורסם

אמאזון בכלל שולחים לארץ, כל מוצר שהוא?

איך אפשר לדעת מה כן ומה לא?

פורסם

הם שולחים לארץ דיסקים (סרטים/מוזיקה/משחקים וכיו"ב) וספרים בלבד.

פורסם
  • מחבר

בזמן האחרון אמאזון הגדילו משמעותית את היצע המוצרים שהם שולחים לארץ. המיסים (בישראל) נגבים כבר במעמד הזמנה ודמי המשלוח זולים.

אם כתוב "כרגע, המוצר זמין רק בארצות הברית" אז לא שולחים לארץ ותיאלץ להשתמש בחברות משלוח כמו mustop.

אם כתוב "המוצר זמין למשלוח למדינות נבחרות" לעיתים ישראל נכנסת לרשימה

אם לא כתוב כלום כנראה המוצר זמין למשלוח לכל העולם

בכל מקרה במעמד הזמנה תכניס כתובת ואם המוצר לא זמין למשלוח לישראל לא תוכל לסיים הזמנה.

שי, אמאזון שולחים גם אלקטרוניקה יקרה, אבל לא כל מוצר. כשהתעניינתי במקרן אמאזון שלחו ישירות לישראל.

יש לו רק 8גיגה איכסון בלי אפשרות הרחבה?

תיאורטית אתה מקבל נפח אחסון בלתי מוגבל על השרתים של אמאזון. למה תיאורטית כי אני לא יודע איך השירותים יעבדו בישראל. נבדוק.

פורסם

וואלה, זה חדש? אני יודע שפעם הם שלחו רק ספרים ודיסקים..

פורסם
  • מחבר

התחיל בזמן האחרון. הם כנראה עובדים בתיאום עם המכס בישראל כי הם יודעים כמה מיסים צריך לגבות על כל סוג של מוצר. המיסים נגבים כבר במעמד הזמנה ואם יש עודף מקבלים זיכוי כעבור חודש~

פורסם

מגניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים