פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים אדון Lev0 ואדון MiCool,זו הפעם האחרונה שאני מזהיר לפני שיחולקו אזהרות. די להספים את הדיון. רוצים להתצנח על אייפון VS אנדרו'? בבקשה. רוצים להתנצח אם ג'ובס היה גאון או סתם מזליסט? אתם מוזמנים.אין בפורום הזה בכלל ובדיון הזה בפרט מקום לשטויות כאלו (כן מעליב את ג'ובס או לא). ההודעות השטויות שלכם נמחקו.
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים החלה המכירה המוקדמת באתר של אפלhttp://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s?mco=MjU5MTk4NzE650$ !בארה"ב! לגרסת ה-16 ג'יגה......זה אותו המחיר של האייפון 4 בגירסת האנלוק ,אין פה שום דבר מפתיע .
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים מפתיע לא. אבל עד כמה שזכור לי כשיצא האייפון 4 הוא פחות או יותר היה הכי טוב בשוק, גם מבחינת חומרה.כיום עם ה-4S זה ממש לא המצב. יש את הסנסיישן ואת ה-SGS2 שאולי יש שיגידו קצת פחות טובים, אבל בהחלט דומים. כשה-SGS2 נמכר בכ-20% פחות מהמחיר של ה-4S, לדעתי מחירו של ה-4S הופך ליקר מאוד. לא מפתיע, פשוט יקר
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים מפתיע לא. אבל עד כמה שזכור לי כשיצא האייפון 4 הוא פחות או יותר היה הכי טוב בשוק, גם מבחינת חומרה.כיום עם ה-4S זה ממש לא המצב. יש את הסנסיישן ואת ה-SGS2 שאולי יש שיגידו קצת פחות טובים, אבל בהחלט דומים. כשה-SGS2 נמכר בכ-20% פחות מהמחיר של ה-4S, לדעתי מחירו של ה-4S הופך ליקר מאוד. לא מפתיע, פשוט יקרבמה נופלת החומרה של האייפון מה SGS2?
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים אם הם היו מריצים את אותה מערכת הפעלה עם אותה דרישה למשאבים אז אולי היה מקום להשוואה. אם יש לך מערכת א שצריכה חד ליבתי במהירות 10MHz וזה מספיק לה בשביל לפתוח דף אינטרנט בשלוש שניות ומערכת ב צריכה ארבע ליבות במהירות 4GHz ועדיין לוקח לה חמש שניות יותר אז זה לא ממש משנה שמאחורי מערכת ב מסתתרת חומרה מתקדמת וטובה בהרבה.אני לא מתייחס למי מהם IOS ומי אנדרואיד או WM7, פשוט אין מקום להשוואה מבחינה חומרתית.
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים אם הם היו מריצים את אותה מערכת הפעלה עם אותה דרישה למשאבים אז אולי היה מקום להשוואה. אם יש לך מערכת א שצריכה חד ליבתי במהירות 10MHz וזה מספיק לה בשביל לפתוח דף אינטרנט בשלוש שניות ומערכת ב צריכה ארבע ליבות במהירות 4GHz ועדיין לוקח לה חמש שניות יותר אז זה לא ממש משנה שמאחורי מערכת ב מסתתרת חומרה מתקדמת וטובה בהרבה.אני לא מתייחס למי מהם IOS ומי אנדרואיד או WM7, פשוט אין מקום להשוואה מבחינה חומרתית.אתה צודק..אבל יש מקום להשוואה מבחינת חווית משתמש...וגם כאן, אפל לא נופלת ואפילו עולה..
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים הדבר היחיד שאפל אולי עולה בו, זה הליטוש(שהרבה פעמים מפצה על החוסר בביצועים).בפועל, SGS2 פועל בצורה מהירה יותר מה iPhone 4, נראה מה יהיה עם ה-4S(למרות, שאם חויית המשתמש תהיה דומה לזו שב iPad 2 שלי, שהיא גרועה בטירוף, אני לא אתפלא).
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים מפתיע לא. אבל עד כמה שזכור לי כשיצא האייפון 4 הוא פחות או יותר היה הכי טוב בשוק, גם מבחינת חומרה.כיום עם ה-4S זה ממש לא המצב. יש את הסנסיישן ואת ה-SGS2 שאולי יש שיגידו קצת פחות טובים, אבל בהחלט דומים. כשה-SGS2 נמכר בכ-20% פחות מהמחיר של ה-4S, לדעתי מחירו של ה-4S הופך ליקר מאוד. לא מפתיע, פשוט יקראנשים שם קונים את המכשירים האלו בסיבסוד מהמפעילה,המחיר של של ה4S 16GB והSGS2 הוא 199$ אצל חברות הסלולר .
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים אפל כבר לא עולה בשום נושא,אחרי שנגעתי בSGS 2 , הרגשתי בבירור שהוא פלאפון הרבה יותר נוח, מהיר וחלק.זה הסוף של אפל אם הם לא יוציאו משהו חדש ומהר.
פורסם 2011 באוקטובר 713 שנים דווקא אחי היה להוט על SGS2 ואחרי שהוא עבד עם אחד של חבר כמה זמן הוא אמר שהוא עדיין לא עובד כמו אייפון והוא מבקש אייפון עכשיו.תחשוב מה יהיה עם ה 4S.
פורסם 2011 באוקטובר 813 שנים אפל כבר לא עולה בשום נושא,אחרי שנגעתי בSGS 2 , הרגשתי בבירור שהוא פלאפון הרבה יותר נוח, מהיר וחלק.זה הסוף של אפל אם הם לא יוציאו משהו חדש ומהר.מצחיק ...http://9to5mac.com/2011/10/07/att-200000-iphone-4s-pre-orders-in-just-first-12-hours-of-sales/לי זה ניראה שהולך להם מצויין .
פורסם 2011 באוקטובר 813 שנים אני לא מבין איך אפשר להשוות טלפון עם ליבה כפולה כשהמערכת הפעלה שלו לא תומכת במעבדים כאלו?!אפל אומנם יש לה את החסרונות שלה אבל לפחות היא לא מוציאה חצאי מכשירים!ובלי קשר....כרגע אין בכלל צורך במעבדים כפולי ליבה לטלפונים!ואם כבר כן יהיה שימוש בזה אז זאת תהיה האפסטור שתוציא את המשחק/אפליקציה!
פורסם 2011 באוקטובר 813 שנים אני מאחל רק כל טוב לאפל ושתמשיך להוציא מכשירים מוצלחים. אם לא היתה תחרות קשה מצידם לא הינו מקבלים גם מכשירי אנדרו מוצלחים.בכל אופן, כרגע אולי אין צורך בכפול ליבה אבל בעתיד בטח שיהיה. זה לא שונה ממה שהיה במחשב האישי. היום 4 ליבות זה די סטנדרטי.ובחייך, מי תוציא את האפליקציה הראשונה שתתמוך בכפול ליבה - גוגל או אפל, זו באמת נבואה שניתנה לשוטים
פורסם 2011 באוקטובר 813 שנים אני מאחל רק כל טוב לאפל ושתמשיך להוציא מכשירים מוצלחים. אם לא היתה תחרות קשה מצידם לא הינו מקבלים גם מכשירי אנדרו מוצלחים.בכל אופן, כרגע אולי אין צורך בכפול ליבה אבל בעתיד בטח שיהיה. זה לא שונה ממה שהיה במחשב האישי. היום 4 ליבות זה די סטנדרטי.ובחייך, מי תוציא את האפליקציה הראשונה שתתמוך בכפול ליבה - גוגל או אפל, זו באמת נבואה שניתנה לשוטיםחנות האפליקציות של גוגל ניראת כמו שוק שחור ביום טוב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.