עבור לתוכן

מפרט מחשב - קצת משחקים, סרטים וחישובים נומריים ב-5.5K כולל מסך

Featured Replies

פורסם

עדיף בביצעי שקט?

- NZXT לא בליגה של ה SOLO

- ספק עם מאוורר 8 ס"מ עדיף על ה 12 ס"מ של ה HCG, מה עוד?

כל התגובה שלך היא ספאם טהור

פורסם

איפה הדגש לשקט ?

הספק במפרט שלי שקט מאוד ולא עושה רעש בכלל, נבדק על ידי הייתי נוכח להרכבת מחשב עם ספק כזה בדיוק.

NZXT לא בליבה של הSOLO ? ה210 שקט מאוד בערך ברמה של הSONATA3, שמעתי כבר את הSONATA3 בזמן עבודה וגם את ה210, אתה אומר רמה מתחת אני אומר אתה לא מבין כלום, ה210 הוא גם מארז זול יחסית שכולל אפילו USB3 הוא אפילו מעודכן לכל כרטיסי המסך החדשים בינתיים שהSOLO שלך צריך להיות מנוסר בשביל זה ועוד לקנות לו מתאם USB3 חיצוני, אתה אומר SOLO ליגה מעל אני אומר SOLO ליגה מתחת שמעתי גם את הK60 של LANCOOL שהיה מאובזר במאווררים שקטים מאוד וה210 בשקט עדיין מנצח.

רוצים דגש על שקט קבלו, פרייזר 7 החדש ממש לא מלך של שקט, זה קירור טוב אבל שקט זה לא המומחיות שלו, לעומת זאת הULTRA120 הוא קירור ברמה גבוה מאוד שמספק קירור ממש טוב בלי מאוורר, אבל בתוספת המאוורר שבמפרט שלי מקבלים גם קירור יעיל הרבה הרבה יותר וגם רמת שקט שאפילו הYASYA לא יכול לספק, אתם בטח תגידו שהקירור של המעבד לא כזה חשוב לשקט אבל לצורך דוגמה לי יש NH-D14 ואני חייב לציין ששקט הוא לא אבל עם אני ישים קירור אחר בסגנון הזה שבמפרט שלי, אני יקבל רמה טובה יותר של שקט והקירור עדיין יישאר יעיל מאוד.

פורסם

מי שחי בלה לה לנד יותר שפוי ממך

פורסם

מעניין אותי על איזה מפרט הלכת בסוף.

אני גם מעוניין במחשב עם ציוד הקפי בתקציב של 5500.

ומי צדק בדיון שניצקי או האחד?

פורסם

עפ"י הביקורת הזאת ה-nzxt 210 "שקט באופן סביר". באותו אתר כאן מצאו כי ה-sonataIII שקט מאוד לעומת ה-fusion שהוא מארז HTPC

שאמור להיות שקט וקשה לשמוע אותו. ה-solo הוא מארז שנבנה מלכתחילה לשקט וכולל בידוד בדפנות ובדלת המארז. הוא זהה למארז P150.

פורסם

איפה הדגש לשקט ?

הספק במפרט שלי שקט מאוד ולא עושה רעש בכלל, נבדק על ידי הייתי נוכח להרכבת מחשב עם ספק כזה בדיוק.

NZXT לא בליבה של הSOLO ? ה210 שקט מאוד בערך ברמה של הSONATA3, שמעתי כבר את הSONATA3 בזמן עבודה וגם את ה210, אתה אומר רמה מתחת אני אומר אתה לא מבין כלום, ה210 הוא גם מארז זול יחסית שכולל אפילו USB3 הוא אפילו מעודכן לכל כרטיסי המסך החדשים בינתיים שהSOLO שלך צריך להיות מנוסר בשביל זה ועוד לקנות לו מתאם USB3 חיצוני, אתה אומר SOLO ליגה מעל אני אומר SOLO ליגה מתחת שמעתי גם את הK60 של LANCOOL שהיה מאובזר במאווררים שקטים מאוד וה210 בשקט עדיין מנצח.

רוצים דגש על שקט קבלו, פרייזר 7 החדש ממש לא מלך של שקט, זה קירור טוב אבל שקט זה לא המומחיות שלו, לעומת זאת הULTRA120 הוא קירור ברמה גבוה מאוד שמספק קירור ממש טוב בלי מאוורר, אבל בתוספת המאוורר שבמפרט שלי מקבלים גם קירור יעיל הרבה הרבה יותר וגם רמת שקט שאפילו הYASYA לא יכול לספק, אתם בטח תגידו שהקירור של המעבד לא כזה חשוב לשקט אבל לצורך דוגמה לי יש NH-D14 ואני חייב לציין ששקט הוא לא אבל עם אני ישים קירור אחר בסגנון הזה שבמפרט שלי, אני יקבל רמה טובה יותר של שקט והקירור עדיין יישאר יעיל מאוד.

אני מוצא את עצמי לעיתים תכופות פשוט נחרד שאנשים כאן עלולים לראות את השטויות שאתה פולט ואשכרה להאמין להם.

פורסם

דבר ראשון אני כתבתי את "אנציקלופדיית המארזים" (חפש בגוגל+השם שלי) ותקרא.

דבר שני, מארזים הם לא "שקטים", הם קופסאות פח/ברזל/אלומיניום. אם יש בתוכם מאוורר שקט או לא זה כבר שטות כי אפשר להחליף מאוורר בגרושים .

מה שכן יש זה "מארזים משקיטים", זה אומר שיש בהם חומר ספיגת רעש מסוג כולשהו ואצל NZXT זה או

HUSH שראיתי בזאפ ומכוסה מכף רגל ועד ראש NOISE DAMPENING MATERIAL

http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/hu001

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=NZXT%20HUSH

או WHISPER שיהנו פיתוח טוב אף יותר, אך לא ראיתיו למכירה, אולי יש או חנות כולשהו תוכל להזמין, רק תשאל.

http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/whisper

הוא בכלל מלך כי הוא כולל: Silent Performance: 1c"m(!!!) noise dampening foam pads both side panels and the top panel, rubber grommets reduce vibration noise on the Hard Drives, and a padded PSU holder dramatically reduce acoustic levels within the chassis

בקיצור הוא ה-מלך.

יש גם את השלישי, גם כן מכיל NOISE DAMPENING MATERIAL

http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/h2

זה הכל. כל שאר מארזי החברה זה סתם מארזים בעיצובים שונים ללא חומרי השקטה בפנים.

יחד איתו יש מארזים של חברת ANTEC P180, P182, P183 וP150 או SOLO שהוזכרו קודם לכן. ה-P183 הוא המארז הטוב בעולם לדעתי מבחינת שקט וקירור, אבל מחירו יחסית גבוה יותר.

מארז זה החלק הכי חשוב במחשב לדעתי, כי אותו רואים ובזכותו שומעים או שומעים הרבה פחות את כל המאוררים בפנים וזה מאוד חשוב לעבוד בסביבה שקטה.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוזמן. תודה רבה לכולם. היה מאד מעניין!

מעניין אותי על איזה מפרט הלכת בסוף.

אני גם מעוניין במחשב עם ציוד הקפי בתקציב של 5500.

שם הפריט אחריות מק"ט כמות

Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 3 שנים inti52500T 1

Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 ללא 4571225045078 1

Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz 3 שנים INTBLKDH67CLB3 1

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 3 שנים SAMHD103SJF3 1

TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש מעל 3000 ש"ח 3 שנים TWGTX570128GD5 1

צורב LG GH22 SATA x 22 Black שנתיים 8808992429968 1

ANTEC SOLO no PSU שנה antsolo 1

Antec HCG 520W 80Plus Bronze 3 שנים antechcg520 1

LG IPS236V-PN IPS LED 23" LCD 5ms מבצע - ברכישת מחשב חדש מעל 2500 ש"ח 3 שנים IPS236V 1

הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים asmeal3k 1

סה"כ מחיר: ₪ 5,424.00

פורסם

הלוחות של אסרוק עדיפים, בניגוד לאינטל הם מגיעים עם 100% קבלים מוצקים הנחשבים אמינים יותר

המסך של LG מגיע כמעט ללא אורגונומיה, היה עדיף לקחת את הדל 2311 ואם אתה לחוץ על LED אז את ה 2312

פורסם
  • מחבר

איזה לוח אם של אסרוק למשל יתאים לי פה?

פורסם

בעיקרון זה:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2947

אבל הוא לוח מיקרו, ויוצא יקר יותר מאשר הבאנדל שלקחת. גם ככה אין שום כוונה ל-OC כך שגם אם לא כל הקבלים מוצקים באינטל, אין ממה לחשוש.

מחזק בעניין המסך, אין שום יתרון ל-LG (עיצוב, אולי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים