פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים שלום, יש לי מחשב נייד HP Probook 4330s הוא מגיע עם 4GB DDR3 ותומך עד הרחבה ל8GB הורדתי את התוכנה CPU-Z וזה מה שזה מראה לי בחלון של הMEMORY דבר ראשון בתדר זה מראה 600 ומשהו כשבפועל זה אמור להיות 1666 נראה לי - הבנתי שזה קשור לBIOS או משהו בסגנון...? יש אמת בדבר ואם כן איך אפשר לשנות אותו? והשאלה המרכזית היא - יש לי מע' הפעלה Windows 7 64bit, אם אני אשדרג ל8GB זיכרון - אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? האם השדרוג כדאיי (סטיק עולה כיום כ130שקלים) אך האם אראה שינוי או שאין טעם אפילו להשקיע את ה130שח האלה... אם זה לא קשור לכאן אשמח אם תוכלו לכוון אותי לפורום המתאים, תודה.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים 665.3x2 = ~1333 DDR = Double Date Rate : : 4GB מספיק למרבית השימושים במחשב למשתמש הממוצע כיום. אם אתה משתמש בתוכנות ספציפיות שדורשות ממך יותר אז תשדרג, זה תלוי שימושים.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים בלשונית SPD תוכל לראות גם את ההרכב של הזיכרונות שלך, כלומר האם הוא בא בסטיק בודד ואז במקרה של שדרוג צריך להוסיף סטיק אחד של 4GB. לעומת זאת, אם זה בשני סטיקים תצטרך להוציא סטיקים של 2GB כדי להוסיף סטיקים של 4GB.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים גם בלשונית הקיימת ניתן להבין שמדובר בעצם ברכיב זיכרון אחד כיוון שהוא מופיע כ-Single.לולא היה לו 2X2GB הזיכרון היה מופיע כ-Dual.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר בSPD לא מופיע כלום... מופיע Slot #1 וSlot #2 אבל שניהם אפורים וריקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.