פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים שלום לכולםיש לי משרד בגודל של 200 מטר בערךהמשרד ממוקם בבניין מגורים (זה בעצם דירה שהוסבה למשרד ככה שיש קירות וחלוקות פנימיות כמו בדירה רגילה)אני מחפש מכשיר שיחסום קליטה סלולרית בכל המשרדובנוסף שיתהיה לי את האופציה לאפשר למכשירים שאני אבחר כן לקבל קליטהאני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אם בכלל קיים מכשיר כזה (אני די בטוח שכן אבל אני לא רוצה משהו MILITARY GRADE שעולה 10אלף דולר)ואיך מתפעלים את זהתודה מראש
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים קימים חוסמי תדרים בשביל הסלולר... הבעיה? הם לא חוקיים במדינת ישראלבמידה ואתה משיג אחד כזה, אין פה משחקים חלקיים... או לחסום הכל או לא לחסום כלום
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים החרדים משתמשים בחוסמי תדרים בישיבות כדי שהקופים/אסירים לא יוכלו לצאת לתרבות רעה.
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים מחבר תודה על התגובות המהירותהמשרד לא נמצא בישראל אז מהבחינה הזאת זה בסדראם אתם מכירים שמות של מוצרים או חברות שמתעסקות בזה אני ישמח לשמוע
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים הנה דוגמאות למספר מוצרים http://s.dealextreme.com/search/reception+blockerזה לא צריך לעלות הרבה פחות מ-100$ אתה יכול לחפש גם באייבי. מילות חיפוש: reception blocker, signal blocker, signal jammer וכו'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.