עבור לתוכן

כ.מסך חדש ותוספרת DDR1 יעזרו למחשב? פרטים ביפנים

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות מחשב חדש אבל החלטתי שזה לא זמן מתאים מכל מיני סיבות אז יש לי שאלה על המחשב הישן מאוד שלי,

אם אני "אשדרג" לכרטיס מסך 9600GT ויוסיף 2 ג'יגה DDR 1 400MHZ, המחשב באמת ישתדרג או שבגלל המעבד / לוח אם ההשקעה לא תעזור ביכלל? ואם הספק יחזיק את ה 9600GT?

כמובן שאני לא מתכוון להפעיל ביכלל את BF3... זה בשביל משחקים קטנים כמו פיפא וכמה משחקי רשת כמו DRAGON NEST, MICROVOLTS, COUNTER STRIKE GO

המפרט שלי עכשיו הוא P4 3.2GHZ (ליבה אחת כמובן)

כ.מסך 6600GT 128MB

1GB DDR1 400MHZ

לוח אם ASUS P5GD1

ספק RAIDMAX 420W

תודה

פורסם

אני חושב שלא כדאי להשקיע במחשב הזה.

בטח שלא להוסיף זיכרון במחירים של עכשיו.

פורסם

קודם כל, אני מצטרף להמלצה של Gimel, המערכת צריכה להיות בת 6 וחבל על הכסף להשקיע בה.

מעבר לזה, DDR400 אם אתה קונה כיום, אז רק כיד שניה, אחרת זה ממש בזבוז.

בכל מקרה 9600GT יהיה קפיצה מעל לפופיק פה כי המעבד ייצור לך צוואר בקבוק.

במקומך הייתי מחפש עוד 1GB (בשני סטיקים - וודא את סוג הזיכרונות לשם התאמה) וכ.מסך עד לסדר גודל של 8600GT יד שניה וגם זה, רק אם אתה מחליט להוציא את הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא כדאי להשקיע במחשב הזה.

בטח שלא להוסיף זיכרון במחירים של עכשיו.

קודם כל, אני מצטרף להמלצה של Gimel, המערכת צריכה להיות בת 6 וחבל על הכסף להשקיע בה.

מעבר לזה, DDR400 אם אתה קונה כיום, אז רק כיד שניה, אחרת זה ממש בזבוז.

בכל מקרה 9600GT יהיה קפיצה מעל לפופיק פה כי המעבד ייצור לך צוואר בקבוק.

במקומך הייתי מחפש עוד 1GB (בשני סטיקים - וודא את סוג הזיכרונות לשם התאמה) וכ.מסך עד לסדר גודל של 8600GT יד שניה וגם זה, רק אם אתה מחליט להוציא את הכסף.

תודה, ייעצתם ועניתם לי על השאלות אבל בכל זאת אני יברר עוד קצת... הספק יחזיק 8600GT?

וכמה DDR1 חדש עולה עכשיו?

פורסם

FIFA זה לא משחק קטן אלא אם אתה מתכנן לשחק בגרסא שיצאה לפני כמה שנים לפחות. 1GB של DDR1, ואני מדבר על הכי זול, יעלה לך 191 אצל זיגזג ומחירים יחסית דומים תמצא בחנויות אחרות. לשם השוואה, אתה יכול לרכוש לפחות 4GB זכרון מסוג DDR3 במחיר הזה ולקבל ביצועים גבוהים בהרבה.

איני רואה סיבה לרכוש משהו חדש למחשב הזה וכדאי לחפש מציאות בשוק יד שנייה ולשדרג את המחשב ב-100 או 200 ש"ח מקסימום.

פורסם
  • מחבר

FIFA זה לא משחק קטן אלא אם אתה מתכנן לשחק בגרסא שיצאה לפני כמה שנים לפחות. 1GB של DDR1, ואני מדבר על הכי זול, יעלה לך 191 אצל זיגזג ומחירים יחסית דומים תמצא בחנויות אחרות. לשם השוואה, אתה יכול לרכוש לפחות 4GB זכרון מסוג DDR3 במחיר הזה ולקבל ביצועים גבוהים בהרבה.

איני רואה סיבה לרכוש משהו חדש למחשב הזה וכדאי לחפש מציאות בשוק יד שנייה ולשדרג את המחשב ב-100 או 200 ש"ח מקסימום.

לזה בדיוק אני מתכוון, אני יבדוק יותר את לוח יד שניה פה באתר אבל השאלה עכשיו אם הספק שלי RAIDMAX 420W יחזיק את ה8600GT, את הראם החדש ואת שאר החלקים?

מצאתי בלוח יד 2 של האתר פה את 2 אלה:

http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20502/cat/34

http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20404/cat/34 (מפה אם אני יקנה אני יבחר אחד לא SLI)

איזה מהם יותר כדאי ועוד פעם אני שואל הספק 420W יחזיק את כל המחשב עם הכ.מסך "החדש" שאני יקנה?

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל אבל אני ממש צריך את העזרה דחוף כי אני לפני סגירה של מחיר משתלם מאוד

בכמה Intel Pentium D Dual Core 2M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB יותר טוב מP4 3.2GHZ ליבה אחת?

שיפור ממש של 300-400%?

והספק 420W יחזיק Intel Pentium D Dual Core 2M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB וכ.מסך 8600GT ?

פורסם

תוספת של 80% במקרה הטוב.

לא שווה את ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

קניתי ב50 שקל 8600GT 1GB DDR2, כרטיס חלש אבל הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ומחיר משתלם!

יש שיפור משמעותי מאוד מLOW ישר שמתי 1280*1024 והכל על HIGH (זה הכי גבוה) בלי עין הרע פועל טוב!

יחסית למחשב שלי זה מצויין חחח עכשיו אני רק צריך 2 סטיקים של 512MB DDR1 400MHZ או שזה מיותר? מה אתה אומר?

פורסם

תזמין מ-EBAY זכרונות.

אני הזמנתי לפני חודש זוג 1GB כשדרוג ל-1GB הקיימים, כך שיהיה לי 3GB סה"כ כשהם יגיעו.

זה עולה כ-44-45$ כולל משלוח - שים לב לקחת LOW DENSITY ולא משהו אחר.

ממליץ בנוסף גם לפרמט את המחשב, כדי לתת "התחלה חדשה" וסוג של ריענון אם אינך עושה זאת באופן קבוע מדי שנה-שנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים