עבור לתוכן

מתלבט בין 2 דגמים...עד 2200 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד..

הדגמים שמצאתי בנתיים הם:

Fujicom fj37c6

Lg 37ld460

המלצותיכם......

פורסם

ודאי שהשני.

אל תסתכל בכלל על פוג'יקום.

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר?

פורסם

פוג'יקום זו חצי חברת מדבקה. על ה-LG אתה יכול לקרוא רבות בפורום. חיפוש קצר יניב לך תוצאות רבות.

פורסם

בתקציב כזה יד שניה יביא לך המון אפשרויות הרבה יותר טובות דפדף קצת ביד 2 כמה כמה AV1 וכ'ו ואתה תמצא שם המון דברים הרבה יותר איכותיים במחירים מצחיקים

פורסם

אני לא הייתי קונה מסך טלויזיה מיד שנייה.

פורסם

מסכים עם גיל - אני חובב יד שניה, אבל לא הייתי קונה טלוויזיה יד שניה. החיסכון (הקטן) לא שווה את זה.

התקציב גבולי לטלוויזיה ראויה, חפש 37LD460 מיבוא של ח"י (ולודא שאתה מקבל פאנל IPS) או פנסוניק THL37U30M.

שים לב שהמחירים בזאפ לא תמיד משקפים את המצב האמיתי בשוק האודיו-וידאו. סיור בין חנויות וקצת התמקחות יכולים לחסוך לך מאות ש"ח אפילו ביחס למחיר הנמוך ביותר בזאפ בחלק מהדגמים.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

רציתי לעדכן שאני הולך על גודל 32 אינץ' לאחר שיקולים שלי.

אשמח לדעת על דגמים מומלצים עבורי, עד 2500,2400 שקל... חשוב שיהיה אפשר לחבר למחשב ולקרוא קבצי MKV וכו', ז"א כל מה שהולך היום בהורדה באינטרנט.... הממיר יהיה HD. הסאונד לא הכי חשוב, מכיוון שאני מחבר רמקולים מתקדמים לזה - אז שיהיה גם חיבור אפשרי רגיל של אוזניות כזה.

בקשר לLG, עברתי ברב החנויות ואמרו שהפסיקו למכור את הLD460 כי זה דגם ישן... מבין הדגמים החדשים, מה מומלץ? ראיתי כמה באותם המחירים כמו 460, אבל עם הרבה יותר יחס ניגודיות ועוד כל מיני פיצ'רים.

בקשר לחברות אחרות, מה אתם ממליצים?

תודה רבה וחג שמח ושנה טובה!!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

זאת לא הקפצה או משהו כזה, פשוט רציתי בשביל אנשים שיחפשו טלוויזיה (לפי הדרישות שלי פחות או יותר) - אז שתדעו שהלכתי לבסוף על הסמסנונג LA32C530 וזאת טלוויזיה פצצה. היא קוראת כל כך הרבה דברים ולא נתקלתי בשום תקלה. היא נוחה, נעימה, מלא אופציות שימושיות וכמשתמש ממוצע של סרטים HD ומשחקי ספורט וכאלו, אני ממש נהנה וממליץ עליה בחום.

עלתה לי 1950 ש"ח ושווה כל אגורה.

פורסם

זאת בהחלט ההמלצה. יחד עם ה-LD460 הן היחידות התומכות בקריאת מרבית הפורמטים דרך ה-USB וכולל תרגום. הסמסונג אפילו מעט טובה יותר

בזה. תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

בתור אחד שגם מחפט טלוויזיה חדשה עבור חיבור למחשב ב-HDMI והצגת סרטי HD וכן עבור משחקים, הייתי שמח לשמוע האם ראית בעיניים את ה-LG בנוסף ל-Samsung והאם ראית יתרון כלשהו גם ב-LG? מה גרם לך לבחור את ה-Samsung?

תודה מראש ולילה טוב.

פורסם

ל-LG אפשרויות כוונון מורחבות יותר. חוץ מזה הם די דומים.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי את ה-LG, אבל ממה שהבנתי הדגמים אכן ממש דומים. הבחירה שלי הייתה פשוטה - ל-2 הדגמים היו המלצות מאד טובות יחסית לשאר השוק והסמסנונג באמת שעונה על כל הציפיות + אחראיות של סמליין ל-3 שנים במחיר הזה, מה שב-LG אתה גם מקבל מח.י. אבל במעל 2200 שקל לדעתי בגלל השם של ח.י.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים