פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים ואוווווווווו הפרק האחרון מכניס סוף סוף קצת טרוף בשיגרה של הסדרה אהבתי!!! אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים :]
פורסם 2011 בספטמבר 2014 שנים פרק חזק! גם אני התלהבתי . בסיס מוצק יש לסדרה הזאת. לפינקמן יש יופי של הזדמנות עכשיו לחסל את שניהם אם ירצה. זה לא היה סיום עונה, נכון? עוד כמה פרקים יהיה לנו העונג?
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים מחבר אנחנו נזכה לעוד שלושה פרקים! בגדול כל העונות טובות אין ירדות ועליות ברמה של העונות של הסדרה למרות שהשני פרקים האחרונים משנים את כל הדפוס של העונה
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים זה כל כך שקוף שג'סי הולך למות עד סוף העונה בעקבות ניסיון כושל להתנקש בגאס/מייק, מה שיחזיר את וולטר ל-square 1,בעונה הבאה אני צופה גם גילוי הקריירה של וולטר על ידי האנק, ושת"פ שלהם כדי להפיל את גאס.
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים הפרק האחרון באמת היה מעניין ולא שיגרתי ,אני מתאר לעצמי שגיי'סי לא יחסל אף אחד מהם ,קיצר הולך להיות מעניין ומתאר לעצמי שבלתי צפויי גם !
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים חתיכת פרק מטורף.אבל קצת ברור מדי עכשיו שאם ג'סי משאיר אותם בחייםהוא סיים את החיים שלו.אפילו שמייק טחן לו ת'שכל שיהיה נאמן והמבחנים וכל זה..
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים מחבר ג'סי מרגיש שהוא ממש משויך ולא סתם זרוק לא נראה לי שהוא אגע בהם גם son of anarchy סדרה סבבה לאללה שזור לראות דרך הגב....
פורסם 2011 בספטמבר 2214 שנים אני עדיין צוחק מזה שהאנק אמר לוולטר באחת השיחות בניהם"כן כן אני יודע, גבר אחד בטיטול זה מספיק ..."
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אני מחייך מאוזן לאוזן עם הפרקים האחרונים. חזק בהרבה מכול השיטי תוכניות שמשודרות היום בטלוויזיה. איזה מתח!!!!!!!!!!!!! וולטר כבר ממש נואש חחחח.....
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים בקצב הזה, בעונה חמישית וולטר יהיה ראש הקרטל... הפרקים האחרונים באמת היו מסחררים
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מה אתם אומרים על פרק סיום העונה?כמה נקודות מעניינות:ספוילר- מי שלא ראה את הפרק אחרון שלא יכנס!http://i.imgur.com/xgovs.jpg
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים ^ הומאז' לטרמיניטור. DING DING DING הסידרה התפתחה בצורה נפלאה. מחכה לעונה הבאה בקוצר רוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.