עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט גיימנג

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי הרבה בדיקות זה משחב שבניתי , חלק מרכיבים מחו"ל(חנות אמינה שאני מכיר, ויש לי יכולת להגיע ולהחזיר להם אם המוצר נהרס)

המפרט -

מארז:

FT03 Silver

965 שקל IQPC

ספק:

Seasonic X660W

718 שקל IQPC

לוח אם:

Asus maximus IV gene-Z

675 שקל חו"ל

כרטיס מסך:

Asus Gtx 570 dcii

1200 שקל חו"ל

מעבד:

i5 2500k

1009 שקל IQPC

קירור למעבד:

Corsair H80

300 שקל חו"ל

זכרונות:

corsair Vengeance 2x4gb 1600 mhz

250 שקל חו"ל

SSD:

OCZ vertex 3 60gb

500 שקל חו"ל

HDD:

Samsung F3 1tb 32mb

275 IQPC

סה"כ:5892 שקל

אישית אני מרוצה וכן אני יודע שבתקציב כזה אני יכול SLI עם ביצועים יותר טובים, אני יודע שהמארז קטן ויש יותר טובים,וכו')

לגבי הcorsair לא בטוח אם הוא יותר טוב מקירור אוויר , אבל הוא נותן לי להכניס heat spreaders לזיכרונות וגם יותר אוויר מגיע ללוח.

בכל מקרה אם אפשר, חוות דעת על הרכיבים אם יש דברים שיותר טובים\שווה להחליף אין בעיה, אבל אני מבקש לשמור על השלד(כלומר מארז וכו')

סתם שאלה מתוך סקרונות שווה להוסיף 600 שקל ולקנות את הAsus gtx 580 matrix?...הוא נראה טוב אבל לא נראה לי שהביצועים ישתפרו בהרבה יותר טובים.

בכל מקרה תודה!

פורסם

אתה מוציא פה סכום כסף גדול למדי מול ביצועי הגיימינג שתקבל.

שווה לרדת במארז, לבחור בספק 750W איכותי (בהתאם לכוונות השדרוג והOC שלך ייתכן ואפשר גם פחות) ולקחת מערך CF של זוג 6870 או אפילו 6850. אפשר לעלות גם לSSD בנפח 120GB.

בקיצור, אפשר לרדת פה בעלויות ולעלות בביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה לתגובה!

לגבי מארז אני ממש לא רוצה להחליף, אני יודע שזה ממש יקר..אבל לצערי אני לא יכול להביא את המארז מח"ל . המארז שווה מקסימום 450 שקל (ככה הוא גם עולה בחנות בחו"ל)

ואם אני נשאר במארז הזה, השאלה האם cfx שווה?, כלומר אני רק רוצה כרטיס אחד אני לא באמת רוצה HIGH הכל . נכון שאפשר באותו סכום של 1200 להביא 2 בCF והם היו הרבה יותר טובים מכרטיס בודד.

אבל לא משנה מה 2 כרטיסים = יותר חום, ויותר רעש(נכון?) , במיוחד במארז הזה.

הכרטיס בחרתי יש לו קירור ענק (3 slot) ממש חזק בשביל להוריד את כמות הרעש.

(יש לגם העדפה לNividia)

לגבי SSD אפשר לעלות ל120 אבל זה עולה עוד 300 שקל(גם כן OCZ vertex 3)

אז אם אני מסכם:(מה שווה להחליף וכו')

מארז(למרות שאני לא מעוניין)

ספק(יש המלצות? חשבתי שהSeasonic טוב, הוא גם modular מה שאומר שאני יכול להוריד חלק מהחוטים שלא צריך)

לגבי ביצועים , אני בעצם לקחתי את כל החלקים שאני רוצה , מבחינת יכולת, שקט, וביצועים שמתאמים לי.

כלומר כל מה שה570 נותן מספיק לי ואפילו בהרבה.

(אם הייתי חותך במארז וכו' הייתי יכול יותר טוב, אבל אני באמת רוצה להישאר איתו מסיבות מקום ויופי, בנוסף הוא לא מארז גרוע ,פשוט יקר)

תודה!

Harlequin

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים