עבור לתוכן

שימוש בGPS באייפון בחו"ל

Featured Replies

פורסם

אני נוסע לברצלונה ואשמח לשמוע עצות לשימוש בGPS באייפון. יש איזו תוכנה חינמית מומלצת? אם אני משתמש בGPS המובנה, יש שימוש בחבילת גלישה?

פורסם

אין לי מושג אילו תוכנות חינמיות (אם בכלל קיימות) יתנו לך מענה לניווט בברצלונה, אבל בכל הנוגע לשימוש בחבילת גלישה - וודאי שלא.

ה-GPS לכשעצמו נעזר (מן הסתם) בלווינים ולא בגלישה. אם כבר משהו משתמש בחבילת הגלישה - זו התוכנה (כמו WAZE בארץ) אך יש גם תוכנות שלא דורשות חיבור לאינטרנט ומנווטות לפי מאגר מפות פנימי - IGO למשל

פורסם

לא ידוע לי על ניווט חינם בחו"ל או שאתה רוצה תוכנה חינמית כמו גוגל MAPS ואז תעלה לך חבילת הגלישה, או שאתה תצטרך לרכוש תוכנת GPS עם מפות מובנות שגם תעלה לא מעט.

יש אולי אופציות להוריד מפות ודרכים מראש דרך גוגל MAPS, לא יודע כמה זה רלוונטי כשהולכים לאיבוד\כשקיימים אילוצי דרך לא צפויים למשל...

פורסם
  • מחבר

כמה דאטה צורך השימוש בגוגל מפס? האם חבילת גלישה של כמה מגבייט, מספיקה להציץ מדי פעם במפה

פורסם

יש גוגל מפס לאייפון?

אם זה רק להציץ אתה לא צריך גלישה, אם אתה מתכוון לנווט אז זה ידרוש חיבור (או שתחפש אלחוטי ברחוב מידי פעם)

פורסם

קח בחשבון שאי אפשר להשתמש בGPS כשאתה בAIRPLANE MODE, ככה שקשה לודא שהאייפון לא מתקשר עם הרשת בזמן השימוש בתוכנה (עובדה שעלולה לעלות מאוד ביוקר בחו"ל). בכל אופן, יש המון תוכנות OFFLINE MAPS שיוכלו להציג לך את מקומך, וכן הרבה תוכנות ניווט, רובן בתשלום. חפש בגוגל ובאפסטור.

פורסם

אני ממליץ על WAZE

אם אתה צריך ניווט בלייב אז תקנה סים מקומי ותוסיף לו חבילת דאטה

בדרך כלל אתה יכול להשיג חבילת דאטה ללא הגבלת נפח לשבוע שלם במחיר של מקסימות 15-20 יורו (לא שזה זול אבל בשביל שבוע אחד זה שווה את הנוחות שזה מקנה - במידה ואתה באמת צריך את זה)

אם אתה לא צריך ניווט בלייב אתה יכול להוריד ולעדכן את המפות דרך חיבור WIFI במלון או במסעדה או מקומות כאלה ואז שאתה פותח את התוכנה היא תשמש לך כמו מפה

תוכל לעשות חיפוש של מקומות וכאלה.....

פורסם
  • מחבר

הורדתי אפליקציית מפות אופליין, מקווה שהיא תעשה את העבודה.

הרעיון של קנית סים בחו"ל נשמע טוב. אם קונים חבילת גלישה בארץ זה יוצא אותו סכום

פורסם

לאייפוניסטים שבשלב כלשהו מתכננים לנווט בארה"ב - כנסו לעפסטור ותבדקו אם iGo Primo N. America עדיין מוצעת להורדה בחינם.

אם כן, עופו על המציאה. אי אפשר לדעת מתי זה יהיה שימושי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים