עבור לתוכן

קניית רמקולים למחשב 2.0 או 2.1 תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום , אחרי שנים ארוכות עם ה atp3 הם מתחילים להראות סימני גסיסה, אז החלטתי לקנות רמקולים חדשים למחשב.

עיקר השימושים הם למוזיקה , אני גם צופה בסדרות והרצאות אבל זה פחות קריטי.

אני מעדיף להוציא בסביבות ה 300-400 אבל אם יש משהו שממש משתלם במיוחד מבחינת העלות\ביצועים אני יכול לעלות עד ל 700-800 .

חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל אז בבקשה לא למשוך את התקציב למעלה בשביל שיפור קל ברמת הסאונד.

תודה רבה מראש על העזרה.

פורסם

אתה רוצה לעלות באיכות, או להשאר באותה רמה של הATP3?

באיזור ה700 יש את המיקרולאב סולו6, שהם שיפור ענקי מהATP3, אבל תופסים הרבה מקום וחייבים מיקום נורמלי.

פורסם

^אכן. הסולו 6\7 קיבלו ביקורות חיוביות מאוד. קח בחשבון שאלו רמקולים מדפיים מעץ ולא סטליטים פיציים מפלסטיק, אז תראה שיש לך מספיק מקום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. ה solo 6c באמת נראים די מתאימים חוץ מהגודל שבעייתי. חשבתי אולי ללכת על הsolo 4c , יש למישהו חוות דעת עליהם?

כמו כן, אם אפשר גם לקבל המלצה על רמקולים בטווח המחירים והאיכות של הatp3 זה יהיה נחמד.

הייתי רוצה לבדוק "ראש בראש" דגם מומלץ ב400 שח ואת ה6C , להקשיב להם בחנות ולבדוק אם שווה להשקיע יותר.

ושוב פעם, תודה על העזרה.

פורסם

אם אין לך מקום לסולו אז תקנה מיקרולאב X-13. אם אתה משחק/רואה סרטי אקשן/שומע מוזיקה עם באסים אז יהיה להם יתרון בזה שיש להם סאב. אבל אם אתה מחפש איכות לך על הסולו ותוכל גם להוסיף סאב אם תצטרך, אבל סאב איכותי זה כבר יעלה יותר מהרמקולים.

ואם אתה לא אודיופיל רציני שמקשיב לכל מיני מערכות ומתרשם אז שתי דקות האזנה בחנות לא יתנו לך שום אינדיקציה על הסולו יותר מלהסתכל על הקופסא שלהם :silly:

רק אחרי שהם יושבים אצלך בבית ומנגנים את אותם שירים שתמיד שמעת אתה תתחיל להרגיש את ההבדל עם קצת זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים