פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים מחבר אין לי בעייה להחליף אותם , הבעייה שלי זה שב ivory עצמו אין עוד רמקולים איכותיים .. והם לא יחזירו לי את הכסף , אלא זיכוי ..
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים על פי החוק החדש הם מחוייבים לתת לך כסף מזומן תוך 14 יום או זיכוי לבחירתך
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים מחבר כסף מזומן הם יכולים להחזיר לי ? אם כן אז אני יעשה את זה ויביא מערכת אחרת של 2.1 , עם וואט RMS יותר גבוה , וסאב יותר עוצמתי ואם יוכלו להמליץ לי על משהו חזק בוא אז אני ישמח לשמוע עד מחיר של 700 שקל בערך
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים הסולו 6 זה הדבר הכי טוב שתוכל לקנות בתקציב, בטח שלמוסיקה. :hizuk:אם תוכל להוסיף עוד איזה 200, תוכל לקנות את הסולו 7, שזה כבר עולם אחר לעומת הסולו 6.
פורסם 2011 בספטמבר 2114 שנים על פי החוק החדש הם מחוייבים לתת לך כסף מזומן תוך 14 יום או זיכוי לבחירתךאם לא פתחת את המוצר ולא פגעת בו/באריזה !כדי להגדיר את הרמקולים האחוריים כקדמיים אתה פשוט מנתק ומחבר את האחוריים והדרייבר ישאל אותך מה חיברת. תסמן שחיברת קדמיים.
פורסם 2011 בספטמבר 2314 שנים מחבר לפתוח את אריזה כמובן שפתחתי בשביל לראות את המוצר (הרמקולים ) , אם פגמתי בו .. ממש לא הכל כמו חדש
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים מחבר אתה אומר את זה בתור עובדה או בתור מה שאתה חושב ? כי אם כן אני מעדיף להחזיר אותם ולהזמין במקומם רמקולים שיש להם באייבורי הכללי של 200W
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים אל תסתכל על נתונים יבשים, על חצי מהמערכות כתוב 2000W, כי זה פשוט נשמע יותר טוב וזה לא בהכרח נכון.לפני שאתה רץ להחליף, תנסה לבדוק בהגדרות של הכרטיס קול איך אתה מגדיר את הרמקולים האחוריים כ"קידמיים", פתרון שעובד בכל כרטיס קול מובנה.אני משתמש בזה עם מערכת Z-5500, עד שיום אחד ימאס לי ואני יחליף כרטיס קול.בנתיים תנסה את ההגדרות, תראה אם מוצא חן בעינייך.אל תשכח שמוצר שנפתח יותר קשה עד בלתי אפשרי להחזיר.זה לא שהוא תקול, פשוט התחרטת.
פורסם 2011 בספטמבר 2514 שנים מחבר את האפשרות עם כרטיס הקול אני לא יודע איך לעשות , לא הצלחתי עדיןאבל הורדתי נגן שירים שמאפשר לי בתוכו לעשות אפשרות של 4.1 , בלי הסנטר .. ואני שומע מאוד טוב אבל עדיין האיכות של הרמקולים שאני מגביע לגבוה יחסית היא לא צלולהולפי המחשבה שכל רמקול הוא בסה"כ 8W אם אני לא טועה והסאב עוד 26W , זה לא כל כך הרבה .בהתחשב לכך שבמערכת אחרת יש 50W לכל רמקול .ויש לך מערכת עצבנית ביותר , הלוואי עליי , ד"א כמה היא עולה בערך היום ?
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים היו כמה יחידות בודדות בארץ שמיהרו לגמור את המלאי, מכרו אותה לבערך חודש ב1300.הספקתי לקנות עוד אחת.היום נמכרת הZ906 בעלות של כ2400 ש"ח (בערך), כאשר היא נחותה מקודמתה.איזה מערכת תוכל לקנות באותו מחיר עם 50 RMS לכל רמקול?הייתי ממליץ לך לבדוק את הZ506 או x540.תנסה אולי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול, או איזה תוכנה חיצונית.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים טוב, אני אתן אופציה נוספת (או שתיים):1. אפשר להוריד/לקנות דיסקים בפורמט DTS - רובם הם הופעות חיות, וכולם בסראונד אמיתי. אפשר לנגן אותם ברוב הנגנים אני חושב.2. שיטה לנגן קבצי MP3 בסראונד מלא תמצא כאן (זה היה בחיפוש של שתי דקות בגוגל אגב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.