עבור לתוכן

מחפש אמי אוזניים (ללילה) היכולים לחסום רעש של באס

Featured Replies

פורסם

שלום כולם,

בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים :bash:

וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל)

לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:

פורסם

אני לא מבין גדול אבל זכור לי ששינה עם אטמי אוזניים יכולה לגרום לדלקות/ נזק לאוזניים.

לצערי גם אני לא מכיר פתרון נורמלי למקרים שבהם השכן אגואיסט. אתה יכול לנסות לשים לו מטאל צרחני בשעות שהוא שם אם יש לך "מערכת" יותר עוצמתית משלו.

פורסם

האם LOGITECH Z5500 עם סופר באס 20% תעמוד במשימה? :smile1:

פורסם

המערכת שלו נמצאת בחדר בקומה מעליך או מעבר לקיר ?

פורסם

אחרי 11 בלילה אתה יכול להזמין לו משטרה וייפתח לו תיק פלילי.

אחרי זה אני לא חושב שהוא ימשיך ואם כן, אז תזמין שוב משטרה ותן לחוק לעשות את שלו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחרי 11 בלילה אתה יכול להזמין לו משטרה וייפתח לו תיק פלילי.

אחרי זה אני לא חושב שהוא ימשיך ואם כן, אז תזמין שוב משטרה ותן לחוק לעשות את שלו. :xyxthumbs:

בכיף הייתי עושה את זה, הבעיה היא שההורים שלו חברים טובים עם ההורים שלי..ככה שזה דיי בעייתי אולם אחשוב על זה.

המערכת שלו נמצאת בחדר בקומה מעליך או מעבר לקיר ?

זה באותה קומה זה בניין שמחולק בצורה אורכית, כאילו חצי בניין שלנו וחצי בניין שלהם..בכל מקרה הוא בקצה הבניין ואני בקצה האחר ועדיין אני שומע את הבאס חזק וברור

פורסם

בכיף הייתי עושה את זה, הבעיה היא שההורים שלו חברים טובים עם ההורים שלי..ככה שזה דיי בעייתי אולם אחשוב על זה.

אם זה המצב, תבקש מההורים שירמזו (בעדינות) לשכנים שהם מתקשים להרדם בשעות האלו של הלילה.

אני מניח שהשכנים לא יישארו אטומים ואתה לא תצטרך אטמים...

פורסם

אם זה היה מעבר לקיר היית יכול לקדוח חור ולהזרים גז מרדים ב23:30.

פורסם

חבר אם אתה בגיל שאתה דופק לו חשבון בגלל מה ההורים חושבים, אתה בגיל שהגוף שלך עוד מתפתח, כולל המוח, ואם תתן למשהו לפגוע בשינה שלך בסופו של דבר הגוף שלך יהיה שונה (לרעה) ממה שהיה אמור להיות - לתמיד. בנוסף כל מה שאתה לומד "נשמר" במוח לטווח הארוך בשינה, ושינה לא טובה אומרת שהביצועים שלך בלימודים ירדו, תצטרך ללמוד יותר זמן בשביל אותם התוצאות ותאבד את הזכרון בטווח קצר יותר.

אל תחשוב שאם אתה מצליח להרדם למרות הרעש ומתעורר בבוקר אז הבעיה נפתרה. הרעש יכול למנוע ממך להכנס ל"שינה עמוקה", ולמרות שנרדמת הגוף והמוח נפגעים.

בקיצור, בנושא הזה אל תדפוק לאף אחד שום חשבון, המקסימום זה שתגש להורים שלו ותאמר להם שבפעם הבאה שתשמע רעש שיגיע לבית שלך אחרי השעה 23:00 (יש מצב שזה כבר יותר מוקדם עם כל החוקי סביבה החדשים) אתה תתקשר למשטרה. (גם אם העירייה מטפלת)

אם זה לא יעזור או שאתה לא רוצה לעשות את זה תתקשר למשטרה. הם לא ידעו מי התקשר וסביר להניח שיש עוד אנשים שיכלו להתקשר.

פורסם

אתם לא ביחסים כאלה טובים אם הוא שם עליך.......כשאתה מבקש ממנו בקשה רלוונטית והגיונית ביותר. כל לילה טלפון למשטרה וימאס לו בסוף

פורסם

ובחזרה לנושא לחסום בס זה מאוד בעייתי כי זה לא רק צליל יש גם את ההרגשה שה הבס (אני מבין שזה ממש קרוב אליך) אם זה קיר עדיף לשים ספוג וזה יעשה עבודה מעולה

פורסם

סטירה עם הצד המעליב של היד נראה לי הפתרון הכי עינייני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים