עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט גיימינג

Featured Replies

פורסם

לפני כחודשיים בערך תכננתי לקנות מחשב חדש, וקיבלתי המון עזרה כאן. אבל בדיוק התחלנו לשפץ את הבית ובסוף הקנייה נדחתה. עכשיו החלטתי לנסות את מזלי קודם בבניית מפרט מקסימום גיימינג מינימום מחיר בסביבות ה 3500-4000 שקלים ואשמח לקבל את חוות דעתכם.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪874

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪112

לוח אם:

Gigabyte GA-P67X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪632

מארז:

Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Silver - בקניית מחשב חדש מעל 3000 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪299

ספק כוח:

Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

כמות: 1 - מחיר: ₪554

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪124

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪217

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1158

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4094

.

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4013 ₪

המפרט: ..yr1z2kxf

כמו שאפשר לראות עברתי טיפה את התקציב שלי, שגם ככה מתחתי, אז אשמח להצעות שיורידו במחיר ולא יפגעו בביצועים יותר מידי.

בנוסף למה שציינתי כבר במפרט - כונן אופטי אני אקח מהמחשב הישן שלי ויש לי עוד HD של 2TB מהסדרה הירוקה של WD שישמש לאיחסון יותר מאשר לעבודה (מערכת ההפעלה תשב על הכונן שמצויין במפרט הזה).

כל הערה תתקבל בברכה,

תודה מראש! ^^

* הערה: מישהו יודע למה הלינקים לא יוצאים לי כמו שצריך? :\

את כל החלק של תאור המפרט פשוט העתקתי מה"העתקה נוחה לפורומים" של TMS, ואת הקישור האחרון הוספתי בעצמי עם הכפתור הוסף קישור.

פורסם

קודם כל המפרט סתם מבוזבז ולא מנצל את התקציב כמו שצריך, המפרט הבא טוב יותר בעל ניצול טוב יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪874

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪112

לוח אם:

Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪456

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪480

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪23

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪122

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪275

כרטיס מסך:

Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1441

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪100

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4005

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3925 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/9nylkuhp

מפרט חזק במיוחד לגיימינג כבד, שקט רמת רעש בערך 7.

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות בקשר למפרט שלך -

נתחיל עם לוח אם, חשבתי שלוח עם כרטיס NVIDIA SLI יהיה יותר טוב. זה לא ישפר?

בנוסף ראיתי שהכרטיס מסך שציינת צורך הספק גבוהה מאוד, יותר ממה שהספק שציינת נותן. (והמארז לא נראה משהו...)

יש הבדל בין זיכרון של corsair לבין קינגסטון?

אפשר לחסוך קצת על הכונן קשיח כי כמו שאמרת יש לי אחד של 2TB, אז אני רק רוצה אחד מהיר שיכול להיות גם רק חצי טרה.

בקשר לכרטיס מסך, יש הבדל מהותי בין סדרת 560TI לבין 570?

וציינתי שאין צורך בכונן אופטי, אבל זה גם ככה פינאטס ביחס להכל, אולי אני אקנה באמת וזהו...

אשמח אם תוכל להתייחס לשאלות האלה, תודה :)

פורסם

1- הלוח אם שבחרת מצוין לSLI\CF ולOC ובגלל שלא ציינת את השימושים האלו הצעתי לוח זול יותר בעל כל הפיצ'רים הרגילים, הלוח עצמו מעולה ואין צורך ביותר מימנו, SLI לא מוסיף כלום עם יש לך כרטיס אחד אבל עם יש לך 2 כרטיסים זהים ביצועים הוא בהחלט מוסיף.

2- הספק כוח במפרט הוא 500W אמיתי ובגלל שאין אפשרות לOC וגם לא SLI הספק יספיק בהחלט, המארז לא צריך להראות טוב במיוחד בגלל שהמארז הזה מצטיין בשקט שהוא מביא לעומת מארזים פתוחים ויפים יותר.

3- אין הבדל גדול במיוחד בזיכרונות האלו, חברת CORSAIR נחשבת לחברה מאוד אמינה והזיכרונות שלה מאוד איכותיים ומיוצרים בארצות הברית לעומת KINGSTON שמיוצרים בסין, כמובן שזה מתייחס לזיכרונות היקרים יותר אבל ברמת העיקרון לדעתי CORSAIR עדיפים.

4- הכונן הקשיח זאת כבר החלטה שלך, אני הייתי מציע לך להוסיף את ה70 שקל האלו ולקחת את הF3 1TB בגלל שהוא מהיר יותר מי הF3 500GB.

5- הGTX560TI הוא כרטיס דיי חזק אבל לעומת הHD6950 הוא חלש יותר בכ13 אחוז בממוצע, לעומת זאת הGTX570 חזק יותר מי הHD6970 בכ7 אחוז בממוצע ככה שבעצם אתה יכול לחשב עד כמה חזק הGTX570 לעומת הGTX560TI.

6- עוד פעם כמו הכונן הקשיח, עם אין צורך תוריד אותו עם יש תקנה, לדעתי השימוש בצורב DVD ממש מועט ככה שאפשר לחסוך ולהרכיב את הישן במקומו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז נראה לי אני באמת אלך על מה שהצעת, אבל להרגשה הטובה שלי אני רוצה מארז יפה יותר, אז אני אלך על המארז של GB שהבאתי במפרט שלי, ובקשר לספק - אם אתה אומר שהחברה הזאת טובה אז אני אלך על אותו ספק אבל של 600W, אני מסתכל על האתר של GB והם כותבים במפורש:

Minimum 600W or greater system power supply with one 8-pin and one 6-pin external power connectors

אגב איך אני מוודא שהספק באמת עם החיבורים האלה?

פורסם

תראה עם אתה רוצה מארז טוב יותר אין בעיה קח את המארז במפרט שלך, אבל בקשר לספק זה כבר שטויות כמה אתה חושב שהמערכת הזאת לוקחת ? היא לוקחת גג 460W מה שהספק במפרט שלי מספק ללא בעיה, עם אתה רוצה לבזבז יותר על משהו שלא יביא לך כלום אין בעיה זה הכסף שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים