עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מחשב נייד HP probook 4330s

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לחברה שלי הציעו את המחשב הנ"ל ב-3000 ש"ח דרך האוניברסיטה:

HP ProBook 4330s QJ664AV

מעבד: intel core i3-2330M Processor (2.20GHz, 3MB L3, 1333MHz FSB, 35W)

זיכרון: 4GB =1x4GB DDR3 1133MHz

דיסק קשיח: 320GB 7200 RPM S.ATA

מסך: 13.3" 1366X768 HD anti-glare LED

כרטיס מסך: mobile intel Graphics

יציאות: HDMI, VGA ,3Xusb 2.0, 1Xusb 3.0

משקל התחלתי: 2 ק"ג

סוללה 6 תאים.

מערכת הפעלה windows 7 home premium 64BIT

אחריות 3 שנים באתר הלקוח

לפי מה שבדקתי המחיר מאוד סביר לתצורה הנ"ל.

השימושים הם: קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים (גם ב-FHD), חשוב שהמחשב ירוץ חלק ללא גימגומים, אין צורך במשחקים כבדים אולי אנגרי בירדס ומשחקים דומים כאלו.

התקציב הוא התקציב הנ"ל - 3000 ש"ח.

הסוללה היא 6 תאים, שזה יתרון מפני שראיתי שבהרבה דגמים של 13.3 מגיעה סוללה של 4 תאים.

האם קיימת אפשרות אחרת במחיר הנ"ל?

תודה לעוזרים

פורסם

תתחדשו.

אם היא לא צריכה כונן דיסקים אפשר למצוא בכ-3200-3300 מחשבים קלים יותר.

פורסם

המחיר בסדר גמור , המחשב שווה

ראיתי אחד כזה מקרוב , יש לו מקלדת מאוד נוחה עם מקשים מופרדים ונוחים ויש לו הרבה יציאות והוא די נוח

תבדקו רק את עניין ה "3 שנים אתר לקוח "

עד כמה שאני יודע ב HP האחריות היא מסוג "איסוף והחזרה" ז"א שמגיע שליח , לוקח את המחשב למעבדה ומחזיר אחרי כמה ימים את המחשב מתוקן.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם על התגובות,

יש לי חשש קטן לגבי סרטי 1080P, המחשב שלי vostro 3500 עם מעבד i5 (מהדור הישן) ולמשל כאשר אני מחלץ קבצים ומנסה להריץ סרט 1080P אז יש לי תקיעות בסרט.

האם עם מעבד i3 (אמנם SB) וכרטיס המסך הנ"ל יכולה להיות בעיה כלשהי עם 1080P ? (לא בכרח חילוץ קבצים + צפייה בסרט).

בנוסף חברה שלי אמרה לי שמישהו אמר לה שהסדרה הזאת נוטה להתקלקל, עכשיו אני יודע שלרוב "נוטה להתקלקל" אומר שהתקלקל לבנאדם אחד או 2 ולא ניתן להסיק מכך על הכלל, אבל בכל מקרה למען השקט הנפשי האם מישהו מכיר בעיה סדרתית עם ההמוצר הנ"ל?

אבדוק לגבי האחריות ואפרסם עדכון.

דבר נוסף שרציתי לשתף אתכם זה שהיום ראיתי בידיעות אחרונות פרסום של HP probook 4530S, שמגיע עם מסך 15.6 מט, ו-2GB זיכרון ומערכת הפעלה ב-2000 ש"ח, לא היה מצויין זמן האחריות, אני אתקשר לברר מחר, אבל נראה לי זול למדי הדגם הזה, מה דעתכם?

החנות זה אלקטרה מחשבים, אבל באתר שלהם מופיעה תצורה אחרת ב-2599.

תודה.

עריכה: לפי האתר הזה מסתבר שה-i3 הנ"ל יותר חזק מה-i5 שלי.

פורסם

תוודא שאתה עובד עם קודקים תקינים ויעילים ועם נגן תואם.

זה מאד מאד מוזר שה-I5 שלך לא מריץ FHD, זו לא בעיה במעבד בוודאות.

פורסם
  • מחבר

זה מריץ, רק אמרתי שבזמן חילוץ קבצים הסרט קצת נתקע. (ודרך אגב יש לי כרטיס מסך 310M).

עכשיו קראתי מעט על כרטיס המסך המובנה mobile intel Graphics 3000 באתר הזה והבנתי שהכרטיס מסך הזה ממש מעולה לעומת כרטיסי המסך המובנים הקודמים של אינטל (לפי הנתונים באתר הכפלה של הביצועים), אבל באתר בדקו את הכרטיס עם מעבדים של i5 ו-i7 האם יכולה להיות גירסה חלשה יותר על ה-i3?

נ.ב: ואפילו אפשר להריץ עליו משחקים כמו farcry 2 (ב-fps נמוך כמובן).

תודה

פורסם

תודה לכולכם על התגובות,

יש לי חשש קטן לגבי סרטי 1080P, המחשב שלי vostro 3500 עם מעבד i5 (מהדור הישן) ולמשל כאשר אני מחלץ קבצים ומנסה להריץ סרט 1080P אז יש לי תקיעות בסרט.

האם עם מעבד i3 (אמנם SB) וכרטיס המסך הנ"ל יכולה להיות בעיה כלשהי עם 1080P ? (לא בכרח חילוץ קבצים + צפייה בסרט).

בנוסף חברה שלי אמרה לי שמישהו אמר לה שהסדרה הזאת נוטה להתקלקל, עכשיו אני יודע שלרוב "נוטה להתקלקל" אומר שהתקלקל לבנאדם אחד או 2 ולא ניתן להסיק מכך על הכלל, אבל בכל מקרה למען השקט הנפשי האם מישהו מכיר בעיה סדרתית עם ההמוצר הנ"ל?

אבדוק לגבי האחריות ואפרסם עדכון.

דבר נוסף שרציתי לשתף אתכם זה שהיום ראיתי בידיעות אחרונות פרסום של HP probook 4530S, שמגיע עם מסך 15.6 מט, ו-2GB זיכרון ומערכת הפעלה ב-2000 ש"ח, לא היה מצויין זמן האחריות, אני אתקשר לברר מחר, אבל נראה לי זול למדי הדגם הזה, מה דעתכם?

החנות זה אלקטרה מחשבים, אבל באתר שלהם מופיעה תצורה אחרת ב-2599.

תודה.

עריכה: לפי האתר הזה מסתבר שה-i3 הנ"ל יותר חזק מה-i5 שלי.

אלקטרה הם לא מפיצים רשמיים של HP בישראל , את הדגם הזה הם מביאים בייבוא פרללי , הוא מגיע עם שנה אחת אחריות איסוף והחזרה

פורסם
  • מחבר

רק עידכון, האחריות שמקבלים היא אכן באתר הלקוח עם טכנאי שמגיע ומתקן במידת הצורך

פורסם
  • מחבר

המחשב הוזמן, רק שאלה קטנה: ? mobile intel graphics 3000 = intel HD graphics 3000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים