עבור לתוכן

המחשב מת.. זקוקה לעזרה בבחירת מחשב חדש, סביב 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!

המחשב הלך לעולמו במפתיע- לקח עימו את כל ההארד דיסק.. (כן, כן, הייתי צריכה לגבות. למדתי את הלקח..).

צריכה עזרה בבחירת יורש :)

המטרות שלי הן אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים- דיי בסיסי סה"כ..

* גודל המסך: 15 +/-

* משקל רצוי: לא מאוד משנה.. רצוי שיהיה קל יחסית.

* זמן סוללה: כמה שיותר ארוך.. עדיף אם תהיה בת 6 תאים.

* יציאות מיוחדות: לפחות 3 USB, ושיהיה גם VGA או HDMI (ואם יש קורא כרטיסי זיכרון- מה טוב)

* בלוטות: בוודאי. ושיהיה גם כרטיס אינטרנט אלחוטי..

* גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB.

*זיכרון- לפחות 2 GB

* כונן CD/DVD +צורב.

* כונן Bluray? לא צריך

* אחריות ליותר משנה.

* שיכלול windows 7

* החברים התחלקו בין dell ו- Lenovo..

רוב תודות, ושבוע מצויין,

מור

פורסם
  • מחבר

חברים, אני מאוד אשמח אם למישהו יש הצעה.. בבקשה..

i can use all the help i can get :)

פורסם

ניסית לחבר את הדיסק קשיח למחשב נייח? לבדוק אם הוא קורא אותו? יש הרבה תוכנות שחזור טובות כך שאולי ניתן להציל את המידע.

בכל אופן,

משקל קל לא תשיגי במחשבים בגודל 15.6".

אם זה לצרכי לימודים הייתי דווקא הולך על 13 או 14 מה שיוריד לך מהמשקל של המחשב כחצי קילו במינימום.

עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב אם בכלל?

באופן כללי, ניתן לקחת מחשב בסיסי וטוב שיתאים למטרות השימוש הבסיסיות שציינת אך נתון המשקל בעייתי (ובהתאם גם זמן העבודה של המחשב)

פורסם
  • מחבר

המחשב כבר היה גם במעבדה, וגם בחברה שמתמחה בשחזור (הם רצו 1850 ש"ח כדי לשחזר- ולמען האמת אין שם שום דבר ששווה לי כ"כ הרבה כסף..). תודה בכל מקרה על ההצעה.

בקשר למשקל של המחשב- הוא למעשה יהיה רוב הזמן בבית, אני לא לוקחת אותו ללימודים. אני מעדיפה לכן מסך גדול יותר כדי לראות סרטים, ושיהיה נוח לעבוד. אז לא נורא אם הוא לא יהיה מאוד קל, פשוט לא איזה טנק..

בקשר לתקציב- אני רוצה משהו שיהיה אמין ואיכותי מצד אחד, מצד שני הצרכים שלי דיי בסיסיים.. אז זה לא ניראה לי מצדיק הוצאה מאוד גדולה. הבנתי שסביב ה-3000 ש"ח צריך להספיק..

יש המלצות?

מה אתה חושב על ה-Dell Vostro 1540 Intel i3 370 2.4GHz 4GB 320GB?

פורסם
  • מחבר

המחשב כבר היה גם במעבדה, וגם בחברה שמתמחה בשחזור (הם רצו 1850 ש"ח כדי לשחזר- ולמען האמת אין שם שום דבר ששווה לי כ"כ הרבה כסף..). תודה בכל מקרה על ההצעה.

בקשר למשקל של המחשב- הוא למעשה יהיה רוב הזמן בבית, אני לא לוקחת אותו ללימודים. אני מעדיפה לכן מסך גדול יותר כדי לראות סרטים, ושיהיה נוח לעבוד. אז לא נורא אם הוא לא יהיה מאוד קל, פשוט לא איזה טנק..

בקשר לתקציב- אני רוצה משהו שיהיה אמין ואיכותי מצד אחד, מצד שני הצרכים שלי דיי בסיסיים.. אז זה לא ניראה לי מצדיק הוצאה מאוד גדולה. הבנתי שסביב ה-3000 ש"ח צריך להספיק..

יש המלצות?

מה אתה חושב על ה- Dell Vostro 1540 Intel i3 370 2.4GHz 4GB 320GB?

הבנתי גם שה-Asus K43E-VX032V הוא 64 Bit, ושזה יכול להיות בעייתי. חוץ מזה שהוא רק 14 אינץ'..

מה דעתכם על ה- Vostro 1540?

או אולי יש לכם רעיון למחשב של לנובו שעונה על הצרכים שלי?..

פורסם

מה קשור לזה שהוא 64BIT אני לא מבין. :nixweiss:

ה-1540 מחשב לא טוב וקיבל תגובות לא טובות בביקורות בין השאר הוא מבוסס על מעבד מסדרה ישנה שגם לא מספקת זמן סוללה סביר בהשוואה למה שניתן להשיג כיום, שלא לדבר על איכות בנייה.

ה-ASUS שהוצע הוא מצויין למחיר שלוו והעובדה שבא עם 3 שנות אחריות ועם מע' הפעלה.

קצת מרתיע אותי המשקל שלו יחסית ל-14" אבל במחיר הזה צריך להתאמץ למצוא משהו קל ואיכותי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

החלטתי ללכת על ה- lenovo E520 :)

שנה טובה!!

פורסם

תתחדשי.

יש לך אותו פה מעט זול יותר:

http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2919

שימי לב שהצבע האחורי הוא אדום, לטעמך האישי.

אם השימוש שלך הוא גם לראות סרטים, בהינתן שזה מסך מט אז צבעים יהיו פחות "WOW".

בין השאר - בביקורת המסך לא נראה מבטיח באיכותו:

http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-Edge-E520-Notebook.60703.0.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים