עבור לתוכן

בחירת ספק למודם סלולארי - עזרתכם בבקשה

במי הייתם בוחרים כספקית הגלישה הסלולארית הפרטית/לעסק שלכם? 1,536 הצבעות

1. 1. במי הייתם בוחרים כספקית הגלישה הסלולארית הפרטית/לעסק שלכם?

• פרטנר
      0
    • סלקום
    • פלאפון

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

היי חברה

אני צריך להחליט איזה מודם סלולארי לרכוש (דרך החברה)

עד כה עבדתי עם פרטנר - מזעזע! לא עובד בשום מקום בארץ..

ההחלטה כעת היא האם ללכת על סלקום או פלאפון.

אני בטוח שכבר דנו בנושא הזה בעבר אבל אני מבקש חוות דעת עדכניות כמה שיותר מניסיונכם.

חוץ מלספר על הניסיון שלכם אודה לכם אם תספרו איפה בארץ התנסתם. אני נייד בכל הארץ וחייב שהמודם יעבוד טוב כמה שיותר.

אגב מי שמכיר את המסלולים השונים מוזמן לספר גם על זה...

תודה על המאמץ והסיוע.

פורסם

תראה, נדמה לי שזה די מוסכם שהאינטרנט של פלאפון נכון לעכשיו הוא המהיר ביותר, זה גם שיקול.

בכל אופן בהנחה והמחירים פחות או יותר זהים (כי גם זה שיקול, תסכים איתי) - היתי מתחיל מפלאפון ורואה איך אני ממשיך משם.

אורנג' - אמרת שמזעזע. אין לך הרבה אופציות - סלקום או פלאפון. מאחר ואין יותר התחיבויות, אני מבין כי גם על הנושא הזה לא אמורה להיות התחיבות כלל - ואם יש, אני מניח שיש אפשרות לשבוע התנסות (פעם היתה אפשרות כזו). קח לך אחד כזה ואחד כזה - ותחליט אתה, בפועל ולפי דפוס השימוש שלך - איזה מהם עדיף לך. נשמח לדיווח

פורסם
  • מחבר

למסלול עסקי אין התנסות יש התחייבות ל 36 חודשים ואין אפשרות לבטל. ביטול ההתחייבויות זה רק לחברות עד 50 עובדים ולפרטיים.

זו הסיבה שביקשתי מכולם לתרום מניסיונם ולדווח איך אצלם הגלישה הסלולארית.

פורסם

איזה אזורים רלוונטיים לך? אתה מסתובב בכל הארץ בלי יוצא מהכלל או שחשוב לך כיסוי בעיקר בדרום/צפון/מרכז?

פורסם
  • מחבר

כל הארץ.. כמובן שלא אמצע מדבריות הנגב אבל הרוב..

פורסם
  • מחבר

חברה - עזרה?

פורסם

יש אצלנו בערך כ 150 מכשירי סלקום, 15 מודמים של סלקום.

בנוסף, יש 450 מודמים משולבים בניידים, מחוברים אל פלאפון - בכל רחבי הארץ. ישנה קליטה, לא מושלמת, אבל עובדת לפחות ברוב איזורי הארץ.

מבחינת מהירות הגלישה - גם עדיף, לפחות על פני סלקום, באיזור ת"א והסביבה.

הבעיה היא בשירות... מתחת לכל ביקורת. טעויות, אי עמידה בסיכומים, אי טיפול בבקשות חוזרות ונשנות, וכו'. ואילו מסלקום, אנו זוכים לשירות יותר טוב בכל אינדיקציה. (למרות שגם אצלם יש מה לשפר)

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שסלקום נותנים יחס נורמלי לעסקים. אצלנו היחס בלתי נסבל.

פורסם

שים לב, לא אמרתי יחס טוב. אמרתי יותר טוב מפלאפון

פורסם
  • מחבר

כולם מוזמנים להצביע ולהשפיע..

;D :yelclap::jump:

פורסם

אני עם גלישה סלולאית לא מוגבלת בסלקום, ומשתמש במכשיר הסלולארי כמודם. מהירות גלישה סבירה בהחלט (לפחות בירושלים ובדרום). לא יודע איך ביחס לפלאפון אבל אני מרוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים