עבור לתוכן

Iphone 5 לא היה אמור לצאת כבר ?

Featured Replies

פורסם

Iphone 5 לא היה אמור לצאת כבר ?

פורסם

בינתיים הכל בגדר שמועות אין תאריך הכרזה. כנראה החודש או בתחילת חודש הבא.

פורסם

משמועות שקראתי בחדשות שלנו באתר,

מדובר על אמצע אוקטובר.

בלי נדר...

פורסם

כן, היה "אמור" בהחלט לצאת כבר, חברת שמתבססת על מכשיר אחד ויחידי החליטה להוציא את הדור החדש שלה כמעט שנה וחצי אחרי המכשיר הקודם, וכנראה לפי כל השמועות גם אז הוא יהיה יישור קו יבש, נקווה שלא.

פורסם

איפה אפשר לפהק ?

שיוציאו כבר את המכשיר הזה, לא ראיתי חפירת שמועות כזאת ממזמן.

פורסם

למרות שאין לי כל כוונה לרכוש את המכשיר, אני גם מקווה שיוציאו אותו. מאוד מסקרן אותי לראות מה יהיה המפרט הטכני הרשמי. מבחינת השמועות מדובר על מעבד כפול ליבה, מצלמה של 5MP לפי מה שהבנתי ומסך של כ-4". באמת לא ברור לי איפה פה החידושים הרציניים, הרי ל-SGS יש נתונים יבשים זהים/טובים יותר במעט. מעניין.

פורסם

למרות שאין לי כל כוונה לרכוש את המכשיר, אני גם מקווה שיוציאו אותו. מאוד מסקרן אותי לראות מה יהיה המפרט הטכני הרשמי. מבחינת השמועות מדובר על מעבד כפול ליבה, מצלמה של 5MP לפי מה שהבנתי ומסך של כ-4". באמת לא ברור לי איפה פה החידושים הרציניים, הרי ל-SGS יש נתונים יבשים זהים/טובים יותר במעט. מעניין.

גם לי אין כוונה לקנות את המכשיר (במיוחד אחרי שקניתי אחד חדש לפני שנה) אבל כמו שאתה רושם מעניין לדעת מה החידושים באייפון 5.

נ.ב

באייפון 4 יש עכשיו מצלמה של 5MP

באייפון5 יש לפי השמועות 8MP

פורסם

לפי מה שאני הבנתי האייפון 5 יביא מעט מעוד שיפורים לעומת אייפון 4

בגלל זה הם התלבטו אם לקרוא לו 5 או 4S או משהו כזה

בנוסף אומרים שהאייפון 6 כבר נמצא בשלבים יחסית מתקדמים ואמור להגיע לקראת אמצע 2012

והוא כן יביא שינויים יותר משמעותיים כמו רזולוציה יותר גבוהה עם מסך מסוג חדש ומתקדם

מצלמה יותר איכותית

חומרה יותר מתקדמת ויותר מהירה

ככה שלא נראה לי שווה לקנות אייפון 5

פורסם

עניין האייפון 6 מעט תמוהה, ה-5\4S יושק כנראה רק סביב אוקטובר, מה שאומר זמינות בחנויות שונות בעולם בממוצע לפחות חודש אחרי (בטח בארץ), לא נראה לי שאפל תשאיר לעצמה מרווח מכירה אפקטיבי של רק כחצי שנה עד להצגת הדגם הבא שתמיד גורם לירידה חדה בביקושים.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי האייפון 5 יביא מעט מעוד שיפורים לעומת אייפון 4

בגלל זה הם התלבטו אם לקרוא לו 5 או 4S או משהו כזה

בנוסף אומרים שהאייפון 6 כבר נמצא בשלבים יחסית מתקדמים ואמור להגיע לקראת אמצע 2012

והוא כן יביא שינויים יותר משמעותיים כמו רזולוציה יותר גבוהה עם מסך מסוג חדש ומתקדם

מצלמה יותר איכותית

חומרה יותר מתקדמת ויותר מהירה

ככה שלא נראה לי שווה לקנות אייפון 5

מה אייפון 6 מה ?????????????? תן להנות מ 5 הבא עלינו לטובה ותפסיק לדבר שטויות .

פורסם

מה אייפון 6 מה ??? ??? ??? ??? ?? תן להנות מ 5 הבא עלינו לטובה ותפסיק לדבר שטויות .

אתה לא חייב לקרוא אם לא בא לך.....

וואי זה עוד שבועיים!!!

עניין האייפון 6 מעט תמוהה, ה-5\4S יושק כנראה רק סביב אוקטובר, מה שאומר זמינות בחנויות שונות בעולם בממוצע לפחות חודש אחרי (בטח בארץ), לא נראה לי שאפל תשאיר לעצמה מרווח מכירה אפקטיבי של רק כחצי שנה עד להצגת הדגם הבא שתמיד גורם לירידה חדה בביקושים.

מי שלא יודע האייפון 5 היה אמור לצאת כבר לפני כמה חודשים אבל בגלל רעידת האדמה ביפן שהשביתה להם כמה מפעלים שהיו אמורים לספק לאפל את המסכים של המכשירים, כל העניין התעכב ובגלל זה הוא נדחה.

אבל בזמן הזה הם לא יכולים להפסיק לעבוד על האייפון 6.... מה לעשות שהוא כבר כמעט מוכן (שוב הכל בגדר שמועות).

הרגע המוצר יהיה מוכן אין להם אינטרס להחזיק אותו אצלהם.

נחייה ונראה, לאפל אף פעם לא הייתה בעיה בשיווק אז יכול להיות שהם ימציאו איזה טריק או גימיק שיווקי שיעזור להם למכור את 2 המכשירים בשוק בלי לפגוע אחד בשני....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים