פורסם 2011 בספטמבר 1813 שנים בינתיים הכל בגדר שמועות אין תאריך הכרזה. כנראה החודש או בתחילת חודש הבא.
פורסם 2011 בספטמבר 1913 שנים כן, היה "אמור" בהחלט לצאת כבר, חברת שמתבססת על מכשיר אחד ויחידי החליטה להוציא את הדור החדש שלה כמעט שנה וחצי אחרי המכשיר הקודם, וכנראה לפי כל השמועות גם אז הוא יהיה יישור קו יבש, נקווה שלא.
פורסם 2011 בספטמבר 1913 שנים אם אתם כך כף אוהבים להתבסס על שמועות הנה עוד אחת:http://www.bgr.com/2011/09/16/revamped-iphone-4-inbound-iphone-5-may-see-delays/
פורסם 2011 בספטמבר 2113 שנים איפה אפשר לפהק ?שיוציאו כבר את המכשיר הזה, לא ראיתי חפירת שמועות כזאת ממזמן.
פורסם 2011 בספטמבר 2113 שנים למרות שאין לי כל כוונה לרכוש את המכשיר, אני גם מקווה שיוציאו אותו. מאוד מסקרן אותי לראות מה יהיה המפרט הטכני הרשמי. מבחינת השמועות מדובר על מעבד כפול ליבה, מצלמה של 5MP לפי מה שהבנתי ומסך של כ-4". באמת לא ברור לי איפה פה החידושים הרציניים, הרי ל-SGS יש נתונים יבשים זהים/טובים יותר במעט. מעניין.
פורסם 2011 בספטמבר 2113 שנים מחבר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3532849,00.html?dcRef=ynet
פורסם 2011 בספטמבר 2113 שנים למרות שאין לי כל כוונה לרכוש את המכשיר, אני גם מקווה שיוציאו אותו. מאוד מסקרן אותי לראות מה יהיה המפרט הטכני הרשמי. מבחינת השמועות מדובר על מעבד כפול ליבה, מצלמה של 5MP לפי מה שהבנתי ומסך של כ-4". באמת לא ברור לי איפה פה החידושים הרציניים, הרי ל-SGS יש נתונים יבשים זהים/טובים יותר במעט. מעניין.גם לי אין כוונה לקנות את המכשיר (במיוחד אחרי שקניתי אחד חדש לפני שנה) אבל כמו שאתה רושם מעניין לדעת מה החידושים באייפון 5.נ.בבאייפון 4 יש עכשיו מצלמה של 5MPבאייפון5 יש לפי השמועות 8MP
פורסם 2011 בספטמבר 2113 שנים לפי מה שאני הבנתי האייפון 5 יביא מעט מעוד שיפורים לעומת אייפון 4בגלל זה הם התלבטו אם לקרוא לו 5 או 4S או משהו כזהבנוסף אומרים שהאייפון 6 כבר נמצא בשלבים יחסית מתקדמים ואמור להגיע לקראת אמצע 2012 והוא כן יביא שינויים יותר משמעותיים כמו רזולוציה יותר גבוהה עם מסך מסוג חדש ומתקדםמצלמה יותר איכותיתחומרה יותר מתקדמת ויותר מהירהככה שלא נראה לי שווה לקנות אייפון 5
פורסם 2011 בספטמבר 2213 שנים עניין האייפון 6 מעט תמוהה, ה-5\4S יושק כנראה רק סביב אוקטובר, מה שאומר זמינות בחנויות שונות בעולם בממוצע לפחות חודש אחרי (בטח בארץ), לא נראה לי שאפל תשאיר לעצמה מרווח מכירה אפקטיבי של רק כחצי שנה עד להצגת הדגם הבא שתמיד גורם לירידה חדה בביקושים.
פורסם 2011 בספטמבר 2213 שנים מחבר לפי מה שאני הבנתי האייפון 5 יביא מעט מעוד שיפורים לעומת אייפון 4בגלל זה הם התלבטו אם לקרוא לו 5 או 4S או משהו כזהבנוסף אומרים שהאייפון 6 כבר נמצא בשלבים יחסית מתקדמים ואמור להגיע לקראת אמצע 2012 והוא כן יביא שינויים יותר משמעותיים כמו רזולוציה יותר גבוהה עם מסך מסוג חדש ומתקדםמצלמה יותר איכותיתחומרה יותר מתקדמת ויותר מהירהככה שלא נראה לי שווה לקנות אייפון 5מה אייפון 6 מה ?????????????? תן להנות מ 5 הבא עלינו לטובה ותפסיק לדבר שטויות .
פורסם 2011 בספטמבר 2213 שנים מה אייפון 6 מה ??? ??? ??? ??? ?? תן להנות מ 5 הבא עלינו לטובה ותפסיק לדבר שטויות .אתה לא חייב לקרוא אם לא בא לך.....http://tech.walla.co.il/?w=/4/1862756וואי זה עוד שבועיים!!!עניין האייפון 6 מעט תמוהה, ה-5\4S יושק כנראה רק סביב אוקטובר, מה שאומר זמינות בחנויות שונות בעולם בממוצע לפחות חודש אחרי (בטח בארץ), לא נראה לי שאפל תשאיר לעצמה מרווח מכירה אפקטיבי של רק כחצי שנה עד להצגת הדגם הבא שתמיד גורם לירידה חדה בביקושים.מי שלא יודע האייפון 5 היה אמור לצאת כבר לפני כמה חודשים אבל בגלל רעידת האדמה ביפן שהשביתה להם כמה מפעלים שהיו אמורים לספק לאפל את המסכים של המכשירים, כל העניין התעכב ובגלל זה הוא נדחה.אבל בזמן הזה הם לא יכולים להפסיק לעבוד על האייפון 6.... מה לעשות שהוא כבר כמעט מוכן (שוב הכל בגדר שמועות).הרגע המוצר יהיה מוכן אין להם אינטרס להחזיק אותו אצלהם.נחייה ונראה, לאפל אף פעם לא הייתה בעיה בשיווק אז יכול להיות שהם ימציאו איזה טריק או גימיק שיווקי שיעזור להם למכור את 2 המכשירים בשוק בלי לפגוע אחד בשני....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.