עבור לתוכן

מפרט 4.5 למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך מפרט לחבר למשחקים ב4.5 ללא ציוד הקיפי ולא לOC, ניתן לחרוג אבל עדיף שלא, אם ניתן לחסוך גם יתקבל בברכה.

הרזולוציה של המסך הקיים היא FULL HD 1920, השקט לא קריטי, אין העדפה לחנות מסויימת, עדיף שתהיה באיזור המרכז (אני מראשון לציון)

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

ממליץ לך לעדכן את ההודעה בהתאם לפורמט שנמצא כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502118.0

אחרת לא תקבל תשובה רצינית, וגם הרבה יותר קשה לעזור לך ככה...

פורסם
  • מחבר

עודכן לפי הכללים,

תודה.

פורסם

לא ענית על השאלון שזה מידע מאוד חשוב :)

פורסם
  • מחבר

הוספתי את כל המידע הרלוונטי :) ,

אשמח לקבל תשובה אנחנו רוצים לקנות היום-מחר

פורסם

תעשה את המאמץ, תיקח את הפורמט מהקישור שצירפתי פה

תעתיק להודעה שלך ותכתוב סעיף סעיף בדיוק מה שרלוונטי לך.

אחרת זה לא יעבוד.

תעזור לנו לעזור לך מה שנקרא :)

פורסם
  • מחבר

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש הצדקה אפשר לחרוג עד 4600 ש"ח

2. מה שימושי המחשב ? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, DOTA 2

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שואף כמה שיותר טוב.. :)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?חשוב יותר מקירור אבל לא מספיק כדי לבזבז על זה כסף

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בכלל לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כמו שאמרתי אני מראשון לציון ומגיע לכל איזור המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא לבזבז על זה אבל כן, הוא יעבור שדרוג מתי שהוא (כמה שנים).

תודה. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים