עבור לתוכן

דרוש לא סמארטפון, לא יקר, אבל עם רמקול וסוללה טובים, כמה מאות שקלים מחיר

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה סמארטפון (ואם כבר סמארטפון, אז Android) בגלל הסוללה שלא תחזיק הרבה זמן, אין לי כוח להסתובב עם מטען. יומיים בלי טעינה עם קצת שיחות, כמו הטלפון שלי עכשיו (Sony Ericsson R306), רמקול טוב למוזיקה, זיכרון פנימי למוזיקה... יש טלפון כזה בטווח מחיר של כמה מאות שקלים?

פורסם

בטווח של "כמה מאות" כל "מאה" חשובה... תן תקציב יותר ספציפי

פורסם

יש לי את זה: http://www.gsmarena.com/nokia_2730_classic-2800.php

מכשיר מעולה. אומנם זה סטופידפון אבל איכות שמע וקליטה הרבה יותר טובים מאייפון, וגם הסוללה מחזיקה פי-3 יותר זמן

פורסם
  • מחבר

בטווח של "כמה מאות" כל "מאה" חשובה... תן תקציב יותר ספציפי

מה שקורה זה שאנחנו נותנים לאורנג' מכשיר ישן, מקבלים הנחה של כמה מאות שקלים על טלפון, ואכן, הציעו לי את הטלפון ש-Radioactive הציע פה. השאלה היא, כמה מקום פנוי יש עליו למוזיקה שלי? הוא אוכל רק MP3 או עוד פורמטים?

אני אחיה עם הטלפון הזה שנה, אשתחרר, ואז אקנה סמארטפון. אני צריך טלפון עד אז כי הנוכחי שלי מתחיל כבר לזייף.

אפשר לחבר אותו בקלות למחשב ולהעביר אליו קבצים?

פורסם

כן, דרך ה-OVI או אפילו ב"רגיל" - לא זוכר.

בכל אופן, אפשר MP3 אני מניח, לא טרחתי לבדוק פורמטים אחרים. לגבי כמה אפשר להכניס - תלוי איזה כ.זיכרון תכניס לו. אני חושב שהוא תומך עד 2GB שזה בהחלט לא הרבה אבל גם לא נורא.

אני היתי ממליץ על משהו אחר - נוקיה X2

סוללה שאמורה להיות חזקה גם כן. יתרון במצלמה (5MP לעומת 2MP), מסך טיפה גדול יותר, מקום לעד 16GB זיכרון, טיפה יותר קל וגם פלאש

פורסם

למה שתרכוש דרך אורנג'? תשלם 1000 שקלים ומעלה על מכשיר שבחוץ עולה כמה מאות וחוץ מזה לא תשיג כלום (ההנחה של ה-180 שקל, שמתפרסת על גבי 18 חודשים אאל"ט, מתבטלת לעומת החיסכון ברכישה מבחוץ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים