עבור לתוכן

צריך המלצה למערכת 5.1\7.1 לחדר ב2000 שקל

Featured Replies

פורסם

היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד smiley.gif

רק כמה דברים שחשובים לו:

הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר)

והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה..

וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו...

תודה רבה מראש לכל מי שעוזר! smiley.gif

פורסם

מה הגודל והצורה של החדר?

מה השימושים העיקריים של המערכת (מוזיקה? סרטים? משחקי מחשב?)

האם הוא מוכן לקנות יד שניה?

בבקשה אל תפתח דיונים כפולים באותו הדף גם אם לא ענו לך.

פורסם
  • מחבר

הגודל של החדר הוא (להערכתי, זה לא החדר שלי, אמרתי זה לבנדוד שלי) נראלי שהחדר 7X7 או 6X6, חדר די קטן, אה והחדר מרובע

השימושים של המערכת הם למוזיקה, רק מוזיקה

ולא נראלי שהוא ירצה לקנות יד שנייה

וכן, אני יודע שאני לא צריך לפתוח פעמיים פשוט כבר איזה ארבעה ימים אף אחד לא ענה, אז חשבתי שזה בגלל הכותרת שזה לא הכי מובן.. אז פתחתי עוד אחד, והנה פעל :)

פורסם

הוא יכול לקנות 7 רמקולים גרועים יד 2 עם סאב גרוע והרבה מגברים ולחבר את זה למחשב עם יציאת 7.1 אנלוגית. זה יהיה מיותר לגמרי. רק אם הוא ימצא Z5500 או שיהיה אמיץ וילך על אחת המערכות היותר יקרות של מיקרולאב שאף אחד לא כתב עליהם עדיין יש מה לדבר, אחרת שיפרוש ל2.0/2.1 . בכל אופן אני מבין שהוא בכלל לא הולך למקם אותם במיקום נכון למשחקים/סרטים אלא סתם "לפזר את הצליל בחדר" אז מומלץ מאוד לפרוש ל2.0/2.1 איכותיים ולחסוך הרבה כסף !

פורסם
  • מחבר

מה אתה רציני אחי, אתה אומר לי שאין מערכות 5.1 טובות ב2000 שקל?!?!

כנראה שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך..

מישהו אחר יכול בבקשה להציע לי מערכת 5.1 לא יד שניה, הכי טובה שאפשר להביא ב2000 שקל???

בבקשההה זה דחוף..

והמטרה של הרמקולים היא למוזיקה בעיקר וקצת לסרטים (90%-10%)

פורסם

הוא ועוד איך מבין מהחיים שלו. נכנסת לפורום של אנשים רציניים וביקשת המלצה למערכת טובה. אז בוא נתחיל מזה שכל ה"מערכות" הטובות הן סטים שאנשים הרכיבו בעצמם ולא איזה באנדל חרטא כלשהי שנמכר בכל חנות שנייה בארץ ובמבצע עם השוקו בסופר.

כמו שהוא המליץ לך, הZ5500 היא מערכת טובה יחסית למחיר, יש את היקרות יותר של מיקרולאב שאין עליהן הרבה ביקורות אך מדובר בחברה מעולה שעושה רושם שיודעת מה היא עושה. אם הוא יכול לעלות קצת בתקציב יש את הZ906 שהם הממשיך של הZ5500. חלק אוהבים אותם יותר וחלק פחות, אתה מוזמן לקרוא ביקורת.

פורסם

בכל מקרה מוסיקה היא סטראופונית ולכן 5.1 מיותר. תוכל לקבל סאונד טוב יותר מ-2 רמקולים טובים וסאב מאשר ממערכת 5.1

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה אני אגיד לך... הוא רוצה הרבה רמקולים, ילד קטן אכפת לו מהיופי, בתכלס אם תביא לו משהו יפה שלא שומעים בו כזה טוב, הוא יהיה מרוצה, כי הוא לא מבין כלום מהחיים שלו... לא משנה כבר עזבו אתם לא יכולים להביא לי משהו במחיר אני אלך למקום אחר...

פורסם

אנחנו פשוט לא נמליץ על משהו שאינו משתלם \ לא טוב \ מיותר.

אם זה ילד קטן אז פשוט בחר סט של חברה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים