עבור לתוכן

המלצות לבחירת מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו שרשום בכותרת, אני מחפש לקנות מחשב נייד:

תקציב: סביבות ה-4000 ש"ח, אהיה מוכן לעלות קצת בשביל משהו ששווה את זה.

שימושים: אני רוצה מחשב שיוכל להחליף בכבוד את המחשב הנייח הישן שלי ושיוכל לספק כל צורך אפשרי כמו שצריך - אמנם הוא ישמש חלק גדול מהזמן ללימודים (אני סטודנט), אבל אני רוצה שתהיה לי האופציה לשחק על הגדרות סבירות גם במשחקים חדשים, ולראות סרטים כבדים בצורה חלקה (הוא ישמש לא מעט לסרטים...).

מבחינת גודל ומשקל אני חושב על מסך בסביבות ה-15.6 אינץ' (נראה לי שיותר מזה יהיה גדול מדי...) ושלא יהיה כבד יותר מדי(אני לא יודע להגיד בדיוק כמה אבל בכל זאת אני הולך להסתובב איתו כל היום בלימודים).

בקשר לסוללה ויציאות מיוחדות - לא כזה קריטי שיהיה זמן סוללה ארוך, אבל כן חשוב שיהיו את כל היציאות החשובות - במיוחד HDMI.

אני דיי מעדיף שהמחשב יהיה של Dell והאמת היא שדיי התכווננתי על ה- Dell Inspiron n5110 i7-2630QM nVidia GT525M , אבל אם למישהו יש הצעות יותר טובות במסגרת הדרישות אני אשמח לשמוע.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

לצרכים סטודנטיאלים עדיף מחשב קל 13-14".

מחשבי 15.6" שוקלים 2.5-2.6 ק"ג (ללא מטען!).

תלוי גם כמה לשחק משחקים חשוב לך.

בכל מקרה, 15.6" - זה יתאים:

http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7519

כאמור, אין לך צורך וטעם להשקיע ב-I7, אתה לא תנצל את המעבד וחבל על הכסף.

אם בכל זאת אתה רוצה DELL אז קח את גירסת ה-I5 שלו (למרות שהכרטיס מסך חלש מה-ASUS שרשמתי לך), יעלה לך כ-3,300 ש"ח.

שים לב שכרטיסי המסך בנייד שקולים בערך לכרטיסי מסך בשווי של עד 500 שקל בלחץ בהשוואה לכרטיס מסך נייח, אז אל תצפה לניסים ונפלאות במחשבים ניידים במיוחד לא בתקציב הזה ובמשקל סביר.

אם תוותר על משחקים במידה מסויימת תוכל לקנות מחשבים קלים ונוחים לעבודה וסחיבה יומיומית כמו כן, זמן הסוללה יעלה פלאים כך שייתכן ובימים מסויימים לא תצטרך לקחת איתך מטען בכלל.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה, המחיר של ה-asus שאתה ממליץ עליו הוא בערך כמו ה-i7 של dell שאני הצעתי ולכן רציתי לשאול - אם המעבד שלו קצת פחות טוב, אז במה הוא יותר טוב מה-dell ? (וד"א ה-i7 של דל יותר קל מה-asus )

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

אמרת משחקים, לא? קצת קשה להשוות GT540 לGT525... אז זו התשובה לשאלתך.

יחד עם זאת, בתור מישהו שהתלבט בעצמו בשאלה דומה ממש לא מזמן, לדעתי הכיוון הזה הוא לא נכון מהיסוד. אתה רוצה מחשב נייד קל בשביל להתנייד איתו בלימודים מצד אחד ואתה צריך מחשב עם ביצועים סבירים במשחקים (ובאופן כללי) מצד שני, אבל הנקודה היא שאתה לא צריך את שני הדברים בו-זמנית, נכון? מה שאני עשיתי בסופו של דבר עם תקציב דומה לשלך של 4-ומשהו זה לקנות נייד של 13" בכ1800 שקל שסיפק את כל צרכי הניידות שלי (קל, בנייה איכותית למדי, זמן סוללה מספיק בשביל שלא אצטרך להסחב עם המטען שלו), ועוד כ2500 שקל השקעתי במחשב נייח, יחד עם חלקים שפירקתי מהנייח הקודם. קיבלתי גם נייד קל ונוח וגם מפלצת משחקים (לפחות יחסית לכל נייד שתבחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים