עבור לתוכן

איזה לוח יכול לכבות את המעבד הגרפי של המעבד? (וכולל USB3)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח אם 1155 שמסוגל לכבות את הIGP של המעבד (דרך הביוס). אני מחפש את הלוח הכי זול שיכול לעשות זאת ושתומך בUSB3

הלוח צריך להיות מחברה איכותית.

תודה!

פורסם

מה?

אם אתה משתמש בו- הוא עובד.

אם אתה לא משתמש בו- הוא מכובה.

פורסם

אתה מחבר כרטיס PCI-EXPRESS כלשהו - והליבה הגראפית מתבטלת אוטו'.

פורסם

אם אתה מעוניין בלוח מאד טוב שרכשתי לאחרונה בעל האפשרות המבוקשת: ASUS p8z68v-pro.

למרות שכפי שנאמר כמעט כל לוח יבטל את ה IGP באופן אוטומטי ברגע שתחבר כרטיס מסך נוסף דרך PCI-E.

קיימת אפשרות האמנם לנצל את 2 הליבות הגרפיות לצרכים שונים. למשל, ה IGP הוא בעל אפשרות QUICKSYNC של אינטל המאפשרת Video Transcoding בצורה יעילה ומהירה יותר מכל ליבה גרפית אחרת, כמו CUDA של NVIDIA ו STREAM של AMD/ATI. כמובן שגם ניתן לנצל אותם בו זמנית כך שאם תשחק משחק תוך כדי קידוד קובץ וידאו לא תחוש בהשפעה כ"כ.

דבר זה נעשה ע"י תוכנת Lucid Virtu שנתמכת ע"י לוחות ערכת שבבים z68 ותושבת 1155, אני חושב שגם אחורה אבל הלוחות האלה גם מאפשרים SMART SSD CACHING ועוד.

בכל מקרה, אחלה לוח, די יקר (בערך 900) אבל אני די מרוצה ממנו. כמובן מגיע גם עם UEFI BIOS שמפשט את הכל.

בכל מקרה אם אתה בכל זאת מחפש משהו זול - תחפש איזה z68 1155 של חברה אחרת, אולי ASROCK.

פורסם

לא חייבים לקנות לוח על בסיס Z68 אתה יכול לחסוך כסף ע"י קניית לוח על בסיס H61 או H67

פורסם
  • מחבר

מה?

אם אתה משתמש בו- הוא עובד.

אם אתה לא משתמש בו- הוא מכובה.

זה לא מובן מאליו. יש הבדל בין IDLE לבין disabled. במונחים של צריכת חשמל או כמו שהזכירו פה, סינכרוניזציה. פשוט ראיתי באיזה שהוא מקום שיש אפשרות לכבות את הIGP דרך הלוח אם, אפשרות שקיימת רק בחלק מהלוחות.

(אני מחפש לוח בפחות מ450 ש"ח)

פורסם

בלוחות סדרה 6(לוחות לSB, מלבד הלוחות עם הצ'יפ נוסף של Lucid) הכרטיס המסך המובנה של המעבד לא יעבוד כשתחבר כרטיס מסך בסלוט PCI EXPRESS, מלבד P67 שבו אפילו אין יציאות לכרטיס המובנה - לכן אתה חייב כרטויס נפרד.

אם תיקח לוח H67/H61, תחבר מסך לכרטיס מובנה לאחר חיבור כרטיס מסך נפרד - אתה תראה שבמסך לא יהיה תצוגה = כרטיס מסך לא יעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים