עבור לתוכן

galaxy tab 10.1 3G - מתי יגיע לארה"ב?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב?

והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו?

יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי?

ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)?

ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?

פורסם

שלום,

ראיתי שהגלאקסי טאב 10.1 3G כבר הגיע לאירופה,אבל בארה"ב יש רק את גרסת הwi-fi. מתי הוא אמור לצאת בארה"ב?

תריץ חיפוש בגוגל, אני בטוח שתהיה הערכה לזמן הגעה לארה"ב, אם לא - אף אחד אחר לא ידע פה להגיד לך.

והאם אפשר להכניס כל כרטיס SIM למכשיר כדי לגלוש באמצעותו?

כן, כל כרטיס SIM

יש לי נטסטיק של פלאפון,ובתוכו כמובן יש כרטיס SIM,אם אכניס את הכרטיס לטאבלט אוכל לגלוש באמצעות חבילת הגלישה שלי?

לא ניסיתי מעולם, אבל לפי ההגיון - כן.

ומה בנוגע לכרטיס הסים של המכשיר הסלולרי שלי(דור שלישי כמובן)?

שוב, אותו העיקרון, כרטיס SIM שמשוייכת אליו חבילת גלישה - תוכל לגלוש

ועוד שאלה - יש סיבה להשקיע הון תועפות בגרסת 32GB? הרי כרטיסי SD של 32GB עולים גרושים,אז אפשר להסתפק ב16GB,לא?

אי אפשר לענות לך על זה. כלכלית - כנראה שלא כדאי (אתה אומר, לא עשיתי חישוב מדויק).

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לשאול האם יש פיצ'רים שעובדים רק עם הזיכרון הפנימי,ולא מכרטיס SD?

פורסם

אני מניח שדברים מאוד מסויימים, ולכן הוא מגיע עם 16GB מובנה. בין ה-16 ל-32 זה רק כדי שיהיה יותר מקום אחסון. אם עשית חשבון ויצא לך שאת ה-16GB הנוספים אתה יכול לקבל בכרטיס זיכרון בצורה זולה משמעותית - לך על זה. לא יפגע לך בכלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים