פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים אני מחפש כרטיס טלביזיה לצורך המרת קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי, איזה כרטיס עושה את זה באיכות הכי טוב?וגם שתומך בFULLHD-1080P...התקציב של עד 1000 ש"ח..
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים אתה מודע לזה שאפילו 480P (איכות די וי די) זה "אוברקיל" לקלטות וידאו? לי יש את Hauppauge WinTV HVR-1700, שווה כל אגורה... (הגיע עם שלט ועיניית מיוחדת להחלפת ערוצים).לא ראיתי שיש זמינות טובה בזאפ, אז נראה מה עוד אנשים יגידו על זה... אולי יש מחליף שלו שאני לא מודע אליו.1080P סתם יתפוס מלא מקום בקשיח (תציג 480P ותמתך - לא תראה שום הבדל ביניהם כי בפועל איכות הוידאו גרועה מדי).* אגב תוסיף תקציב לכותרת כי הכרטיס שהצעתי אמור לעלות כ-480 ש"ח, אבל המחירים נעים מ-150 ש"ח ל-1000+
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר אני רוצה אותו גם לצורך הקלטת תכניי HD מהטלביזיה בעתיד(כרגע אין הרבה, אבל אני מאמין שבקרוב ישודרו בטלביזה יותר ויותר תכנים ב-FULLHD)אתה מכיר כרטיס טלביזיה/עריכה שגם ממיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי באיכות הכי טובה שאפשר וגם תומך בהקלטת תכניי 1080P???
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים מחבר מצאתי בבית כרטיס טלביזיה ישן בבית: FlyTV Prime 30 / 30FMhttp://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_tv/flytv_prime30.htmהאם הוא יכול להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי מבלי לאבד מהאיכות?
פורסם 2011 בספטמבר 1414 שנים ראיתי שיש לו צ'יפ של פיליפס שקיים בהרבה כרטיסים ברשת (תריץ חיפוש תראה גם).לדעתי הוא ייתן הקלטה ברמה מספקת, אבל אני חושב שמדובר בכרטיס לא ברמה של Hauppauge.יש פורום שמתמחה בעריכת וידאו, פה הפורום ממוקד מחשבים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.