עבור לתוכן

התלבטות לגבי סמרטפון חדש, לאחר גניבת איפון 4

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא נכון. אייפון 5 יעלה באותו מחיר כמו האייפון 4. כך היה מהאייפון הראשון ועד היום.

אני לא מדבר על מכשיר חדש מחברת סלולר. מחירו של איפון 4 מסלקום עומד על 4200 שקלים. מחיר איפון 4 מחנות לא רשמית נע בין 3200 ל-3500 שקלים. ניתן למצא כיום איפון 4 במצב חדש (באריזה והכל) ב2000-2500 שקלים ביד 2. ככה שהכל יחסי. המחיר של 4 ירד, השאלה עד כמה.

בכל אופן, אני חושב שלא אקנה עכשיו כלום, אלא אמתין עד לצאתו של איפון 5. אולי אז יהיה אפילו יותר אטרקטיבי לקנות ספרטפון אחר, לוא דווקא איפון. תודה על התגובות שלכם.

פורסם

מי דיבר בכלל על חברה סלולרית? דיברתי על המחיר הרישמי של אפל העולמית.

פורסם

בגלל ההייפ ירשו לעצמם פה בישראל לתמכר את האייפון 5 יותר מבעבר.. כי בעקבות ההצלחה של 4, יש הרבה ביקוש וכשיש הרבה ביקוש אתם יודעים מה זה עושה למכירים

פורסם

אני אישית לא התחברתי לאייפון ולממשק שלו...

פורסם

המחיר הרשמי של האייפון 4 עד כמה שאני זוכר הוא 4K באיידיגיטל ,לא רואה מצב שהם ירצו אפילו יותר לדגם החדש, חוץ מזה שאצל הספקיות אין מחיר "רשמי" ,יש מחיר מוגזם שמסובסד עם ההחזרים ,ככה שזה לא באמת משנה אם הוא עולה 1000 שקל בחודש או שקל אם אתה מדבר מספיק כדי לקבל החזרים .

פורסם

מה קשור החזרים? אנשים עדיין לא הפנימו שהחזרים זאת השיטה הכי טובה למשוך לקוחות ותאמין לי שהחברות לא מפסידות מזה ואף אחד לא מקבל כלום בחינם..

עם הזמן אנשים מגלים שחוץ מלעלות את התעריף של החבילות, הן גם דוחפות דברים בכוונה ואני יודע זאת ממקור ראשון.

רוב האנשים בכלל לא שמים לב לזה כי זה שקל פה שקל שם, אבל מי שכן מגלה מאיים בלהתנתק.

או שמנתקים אותו והוא משלם את יתרת המחיר המופרז של האייפון ושיהיה במזל טוב, או שפשוט נותנים לו הטבה קטנה שתרגיע אותו בנוסף לסילוק של מה שדחפו לו סתם.

שאר האנשים פשוט מתחייבים ל 3 שנים של תשלומים על המכשיר וכבולים לחברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים