עבור לתוכן

התלבטות לגבי סמרטפון חדש, לאחר גניבת איפון 4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחר שנגנב לי האיפון 4 החדש שלי אני מתלבט איך למלא את החלל הריק. ההתלבטות היא האם כדאי לרכוש סמסונג גלקסי אס 1 כסמרטפון זמני (יד שניה) שיאפשר לי גישה לאינטרנט, ג'יפיאס, פייסבוק, מיילים ומשחקים שיעבירו הרצאה משעממת, עד שיצא איפון 5, או רכוש איפון 4 נוסף (יד 2) או סמסונג גלקסי אס 2, כמתחרה ראוי לאיפון 4\5.

הבעיה היא שהורגלתי לאייפון, לממשק הנוח שלו, לאפליקציות הנוחות והזמינות, לפשטות. אני לא מכיר כלום בעולם האנדרויד ולא יודע מה קיים בו ומה חסר.

אשמח לשמוע את עצתכם

פורסם

עם קצת עבודה (רום מסויים, לאנ'צר נחמד וכו') אתה יכול להפוך את האנדרואיד למה שתרצה - גם למאוד דומה לממשק האייפון אם תרצה. היתרון הגדול באנדרואיד הוא האפשרויות שלו. באייפון אין יותר מדי אפשרויות לשנות את הממשק לפי טעמך - באנדרואיד אתה יכול לעשות בערך הכל.

בכל אופן, זה מאוד תלוי בך. עד כמה שידוע לי האייפון 5 פחות או יותר על סף שיחרור, אתה לא יכול לחכות עוד טיפה לראות מה יהיה מחירו/המפרט שלו וכו'? ואז יהיה לך נקודת השוואה טובה.

פורסם
  • מחבר

כן כנראה שלהמתין קצת יהיה הצעד הכי חכם. הבעיה שלא חשבתי עליה היא המחיר של האיפון 5 כשיצא. כבר היום ניתן למצא איפון 4 \ גלקסי אס 2 סביב ה2000 שקלים, איפון 5 יעלה לפחות כפול. ידוע לך אולי מהי רמת האפליקציות (כמות ואיכות) הקיימות היום בשוק האנדרויד אל מול הקיים באייפון? אני פחות מדבר על משחקים, אלא על דברים שימושיים יותר כמו ניווט, צילום, תוכנות מתמטיות כדוגמת וולפראם אלפא.

בכל אופן, תודה על התשובה.

פורסם

2000 ש"ח ל-|SGS2? אולי בחו"ל, בטח שלא פה בחנויות הפרטיות (שם זה באזור ה-2700).

בכל אופן ה-SGS2 לדעתי עדיף כמעט מכל בחינה על האייפון 4. התחרות בין האייפון 5 תהיה, ככל הנראה, עם ה-Galaxy Prime שכנראה יצא במקביל. בכל אופן, מבחינת אפליקציות - לא מכיר מישהו שיכול להגיד שהמרקט של אנדרואיד לא מספיק. יש שם מאות אלפים (נדמה לי שכ-350 אלף) אפליקציות מגוונות כולל ניווט ומה שלא תרצה. בכל אופן, אחוז האפליקציות החינמיות במרקט של אנדרו' גבוה משמעותית מהחנות של אפל

פורסם

הייתי איכשהו מחכה קצת, האייפון (בתקווה, אחרת זה כבר יהיה ממש ממש מביך) ממש על סף הצגה ובכלל זה לא זמן אידיאלי לרכוש סמארטפון, אלא אם הוא גאלאקסי S2, וגם אז יש סיכוי גדול שמחירו הולך לרדת בקרוב בלא מעט.

פורסם

למה לחכות לעוד [הכנס תואר כאן] מבית היוצר של אפל כשיש לך חברות כמו סמסונג וHTC ועוד הרבה אחרות שמוציאות טלפונים ברמות פי כמה וכמה יותר גבוהות,וגם במחירים הרבה יותר זולים.

אני הייתי במקומך קונה Sensation ונגמל מאפל אחת ולתמיד.

פורסם

למה לחכות לעוד זבל מבית היוצר של אפל כשיש לך חברות כמו סמסונג וHTC ועוד הרבה אחרות שמוציאות טלפונים ברמות פי כמה וכמה יותר גבוהות,וגם במחירים הרבה יותר זולים.

אני הייתי במקומך קונה Sensation ונגמל מאפל אחת ולתמיד.

האמת היא שגם אתה ההיתה יכול לחסוך את התגובת זבל שלך...

פורסם

קנטרו, יש דרך להתבטא וזאת לא הדרך, ולא משנה מה אתה חושב על אפל.

פורסם

הייתי איכשהו מחכה קצת, האייפון (בתקווה, אחרת זה כבר יהיה ממש ממש מביך) ממש על סך הצגה ובכלל זה לא זמן אידיאלי לרכוש סמארטפון, אלא אם הוא גאלאקסי S2, וגם אז יש סיכוי גדול שמחירו הולך לרדת בקרוב בלא מעט.

1+

אני הייתי מחכה (משיג מכשיר זמני/קונה מכשיר הכי זול שיש) מכמה סיבות:

1. האייפון 5 אמור להתחרות ב- SGS2, אם הוא יציג יתרון על הסמסונג, וכפי שאתה אומר - אתה מרגיש נוח עם אייפון (וכמובן התקציב מאפשר), תוכל ללכת על האייפון.

2. ירידת מחיר של מכשירים קיימים (כולל ה- SGS2)י.

3. אולי כדאי כבר לחכות ל- SGS3 שאמור לצאת בתחילת 2012.

גילוי נאות,

יש ברשותי SGS2, יש לי ניסיון ארוך עם אייפון 4 (שעשיתי לו jailbreak) שבזמנו העדפתי עליו את ה- SGS1.

פורסם

כבר היום ניתן למצא איפון 4 \ גלקסי אס 2 סביב ה2000 שקלים, איפון 5 יעלה לפחות כפול.

לא נכון. אייפון 5 יעלה באותו מחיר כמו האייפון 4. כך היה מהאייפון הראשון ועד היום.

פורסם

אם כך אז עוד יותר אין שום סיבה בעולם עכשיו לרכוש אייפון 4

פורסם

אתמול ראיתי והרגשתי סמסונג S2 בידים

עזבו כוח עזבו שטויות אחרות קיבלתי זיקפה מהמסך

גדול מספיק ובאיכות מצוינת

ראיתי מספיק איפונים ואנדרואידים והמסכים היו מספקים מבחינתי

אבל מסך כמו של הגלקסי S2 גורם למכשיר להיות יותר יעיל ופונקציונלי למשתמש

צריך הרבה פחות זומים ומשחקים והוא מרגיש מאוד נוח

בכל מקרה אין לי מושג מה יקרה באיפון 5 -אבל שגלקסי S2 מוכר טוב אני חושב שהפעם אפל תנסה לחקות

ובגלל התמחור המעצבן של אפל של להעיף דגם ישן ולמכור את החדש באותו מחיר כניראה מחירי האיפון 4 יד 2 יצנחו שכל חולי אפל ימכרו את שלהם לקנות איפון 5

אני עדין עם הסמסונג 8300 הענטיקה שלי והיתחיבות המזדינת (למכשיר) והמערכת הפעלה שאני לא יודע מה היא בכלל

פורסם

מה מעצבן בתמחור של אפל ? אתה אומר שזה לא הגיוני שכשהם מוציאים "ספינת דגל" חדשה הם מנמיכים את המחיר של המכשיר הנוכחי וספינת הדגל תופסת את המחיר המקורי של המכשיר הישן ? :bash:

אז מה אתה רוצה שהם יעשו ?!?!? שהדגם החדש יעלה יותר מהישן ? שהם ימשיכו למכור את שניהם באותו מחיר ? :kopfpatsch:

פורסם

מה מעצבן בתמחור של אפל ? אתה אומר שזה לא הגיוני שכשהם מוציאים "ספינת דגל" חדשה הם מנמיכים את המחיר של המכשיר הנוכחי וספינת הדגל תופסת את המחיר המקורי של המכשיר הישן ? :bash:

אז מה אתה רוצה שהם יעשו ?!?!? שהדגם החדש יעלה יותר מהישן ? שהם ימשיכו למכור את שניהם באותו מחיר ? :kopfpatsch:

הבעיה שלי זה לא המחיר של החדש ברגע ההשקה

\הבעיה שלי שבהרבה מיקרים שנה שלמה זה אותו מחיר בדיוק על אותו מוצר שבטכנולוגיה היום זה כבר לא נהוג

ושנית הם מעיפים לגמרי את המכשיר הישן ומורידים מחיר רק לגמור את המלאי

אני יתן לך דוגמה תיקח את המיני מאק -הדגם החדש בסיסי עולה בארץ 3000-3500 לא זוכר בדיוק

בו נגיד ויספיק לי הדגם של לפני שנתיים -אתה יודע מה בגלל שהתוכנה גם חלק מהמחיר נגיד שגם המערכת הפעלה תיהיה מיושנת ושדרוג יעלה כסף

למה אין את הדגם הזה או מקביל תקציבי ?

זה מה שמעצבן אותי באפל -אז נכון הם במכירות כרגע בראש ההר מה שאומר שהשיטה מצליחה להם כרגע

אבל אני חושב שחלק מהמתחרות יתחזקו מספיק לפורר הרבה מההיפ של האיפד איפוד ואיפון

זה לא אומר שהאיפון האיפד ואיפוד הבא לא ימכרו בכמויות עצומות

אבל כל עוד אפל תמשיך עם תמחור לשנה שלמה ולא מספיק מוצרים באותה משבצת ברמות מחיר שונות אני חושב שזה עניין של זמן עד שהנפילה תגיעה כמו שהיה לה בעבר בשוק המחשבים

עם היה מיני מאק יחסית מיושן אבל ב1500 עם אחריות היתי קונה

בגלל המחיר שלו יחסית למה שנותן הוא לא משתלם לי כרגע ב3000 שקל

ואני אחד מרבים מאוד בעניין הזה

פורסם

לדעתי תחפש 3GS יד שניה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים