פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא רועש, אמור להיות בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? דרוש מחשב מהיר, שמתמודד יפה עם משחקים כבדים. כשרושמים מפרט תנסו להסביר בבקשה מה היתרונות והחסרונות של אותו מפרט נבחר (אם יש כאלה). בטוח שתוכלו לעזור לי, תודה רבה רבה
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1 - מחיר: ₪874קירור למעבד:Scythe KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1 - מחיר: ₪116לוח אם:Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3כמות: 1 - מחיר: ₪489מארז:Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399ספק כוח:Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪346זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 2 - מחיר: ₪119קשיח למחשב שולחני:Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3כמות: 1 - מחיר: ₪276כרטיס מסך:Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪1441כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪100הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪4279מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4194 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/xnr7y4eaיפעיל לך משחקים כמו כלוםהשארתי מקום בתקציב לבחור ציוד היקפיבקשת לנצל אז הוספתי USB3 ו-sata6gb למרות שלא אמרת שאתה צריך (לדעתי חבל לחסוך פה בתקציב שלך)לא שמתי אפשרות ל-OC למעבד כי לא התייחסת ל-OC וסתם להוציא על זה חבלהמפרט לא רועשיש רק בעיה אחת: אתה לא אמרת לנו מה הרזולוציה המקסימלית של המסך שלך! אז יכול להיות ששמתי פה כרטיס מסך מוגזם
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים בעייה שנייה - הוא רשם שהוא צריך ציוד היקפי מלא ואילו אתה ניצלת את כל התקציב.פותח התראד - אני מבין שאתה צריך מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר?
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים אם הוא צריך מסך אז זה לא היה מספיק ברור.. ואם הוא לא צריך מסך אז השארתי מספיק מהתקציב לציוד היקפי לא יוקרתי
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר תודה על המפרט אחי אבל בציוד היקפי הכוונה היא גם למסך מקלדת ועכבר, רמקולים לא חובה.אם תוכל להכין מפרט חדש כולל מסך אני אשמח.
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מסך:[..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ₪694מעבד:[..] INTEL CORE i5 S1155 2310 2.9Ghz - TRAY ₪787לוח אם:[..] ASROCK H61M ₪324זיכרון:[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100כרטיס מסך:[..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1547צורב DVD:[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111מארז:[..] ANTEC THREE HUNDRED + ANTEC EA500 - באנדל מארז + ספק כח ₪481סט מקלדת ועכבר:[..] LOGITECH WIRELESS DESKTOP 2.4GHz MK250 - זמין במלאי ₪129קרור למעבד:[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪97דיסק קשיח:[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪275הרכבת מחשב:[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪80מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4625מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניהמסך מצויין, מקלדת ועכבר רגילים, מעבד i5 חזק, טיפה חלש משלו אבל באחוזים קטנים, כרטיס מסך מאוד מאוד חזק והמקסימום שאתה צריך כרגע באמת, מארז מצויין עם אפשרות לשלוט על המהירות של המאווררים במידה ותרצה יותר שקט (שקט וקירור לא הולכים ביחד בדרך כלל, אם כי תוכל לשים על עוצמה חלשה ולהיות שקט) קירור טוב למעבד וגם שקט (יש לי אותו, הוא רועש רק אם ממש מתקרבים למארז), קשיח מצויין גם, עדיף על כל קשיח של wd למשל.
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים אתה מכיר את אסרוק או שאתה מנחש? אסרוק חברה (או יותר נכון מותג) אמינה מאוד. בכלל, לוחות אם ככלל אמינים באופן שווה פחות או יותר.
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר אם הייתי מבין בחומרה לא הייתי מבקש פה הצעות למפרט.לפי מה שהבנתי וקראתי רוב האנשים ממליצים על ג׳יגה בייט.אתה יכול להיות קצת יותר אדיב ופחות מתנשא סהכ רציתי לדעת מה כדאי יותר.אשמח מאוד לעוד הצעות למפרטים!!
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים באיזשהו מקום הבאת את זה על עצמךמצד אחד אתה אומראם הייתי מבין בחומרה לא הייתי מבקש פה הצעות למפרט.ומצד שני אתה מפקק בהמלצות סהכ רציתי לדעת מה כדאי יותר.המפרט שהרכיב Hagaix מאוזן, אני הייתי בוחר מארז וספק אחריםאם אתה רוצה לחסוך ניתן לקחת 6950
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים לא התנשאתי, שאלתי שאלה. הצעת כי ג'יגהבייט חברה אמינה יותר (אולי כי שמעת עליה) אז שאלתי אם אתה מכיר את החברה השנייה. אם הבנת למה התכוונתי, זה הכי חשוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.