עבור לתוכן

דעה על מפרט מאייבורי + הצעות נוספות יתקבלו בברכה.. שימוש רב תכליתי 2K.....

Featured Replies

פורסם

לג'יי טיי איי וbf3 המובנה יספיק רק עם הוא משחק על רזולוציה של 768 על 1024 אולי...

פורסם

+1 תקשיב ל-oOtalOo, בחור טוב שמשתדל ככה להסביר לך. לפעמים אני משתגע מאטימות של אנשים.

פורסם
  • מחבר

אהלן טל, ותודה שענית...

דבר ראשון בוא נשאיר את מה שקרה מאחורינו, לי היתה כוונה הומוריסטית וחלילה התכוונתי "לא להיות בן אדם", תודה רבה על העזרה והסבלנות.

דבר שני: אם תוכל לעזור לי בנושא המפרט, אני מעדיף להישאר עם לוח אם של ג'יגהבייט וספק כח של אנרמקס - הספק שרשמתי במפרט הוא 430W, אם יש לך אפשרות גם להציע לי סיסוניק או חברה ידועה אחרת אני אשמח, פשוט קראתי פה מלא דעות של אנשים שממליצים על חברות אלו ועל מה שהצעת לי לא כל כך שמעתי.

לגבי הקירור: אני אשמח לקבל קירור בנפרד כמו שאמרת.

דגש חשוב שלי הוא: שהמחשב יהיה שקט.

ולגבי הכרטיס מסך באמת שלא הבנתי אם אני חייב אותו או לא מרוב הדעות של האנשים אבל אני חושב שעדיף שאני אקח עם. כמו שאומרים אם כבר אז כבר... שיהיה... לכל מקרה...

אז תוכל רק לערוך את ההמלצה שלך שוב: לוח אם ג'יגבייט וספק של חברה אחרת כגון סיסוניק אנרמקס או חברותיהן וקירור אחרת אולי Scythe KATANA 3

פורסם

הבעיה היא שהבקשות שלך מוציאות אותי מהתקציב.

איך שבניתי את המפרט זאת ההצעה הכי טובה בעיני.

השינויים שאתה מבקש דורשים העלאה בתקציב או התפשרות בדברים אחרים כמו מעבד או כרטיס מסך. (מה שבניגוד לטעמי)

בקשר לשקט, זה הדבר היחיד שמדאיג אותי כי אני לא יודע אם הקירור למעבד מספיק שקט בשבילך, ולכן לעלות ל-katana3 זה שיקול טוב.

בקשר לספק ששמתי, אני לא סתם שמתי אותו - קודם כל ראיתי פה אנשים שממליצים עליו (זה היה כבר לפני כמה זמן ששמתי לב לזה) ואז הסתכלתי בסיקורים באינטרנט וראיתי שהספק מומלץ. (רק ליתר ביטחון - אל תאמר לי שזה לא מספיק כי הרגע אמרת שאתה רוצה סיסוניק כי שמעת שאנשים ממליצים על זה).

בנוסף, אם תשנה את הספק אתה תצא מהדיל של ספק ומארז.

בקשר ללוח אם, כמו שאמרתי החברה לא קמה אתמול ואתה לא צריך לחשוש יותר מדי, אני שמתי את הלוח אם כי הוא זול וכמו שאמרתי הוא עונה על צרכיך, אם היו בחנות עוד לוחות אם אז אולי היה אחד אחר שהייתי שם לך. אם אתה עדיין לא משוכנע אז יש כמה לוחות מעט יותר יקרים מחברות אחרות כמו ההוא של אינטל או הראשון ברשימה של ג'יגאבייט (שניהם פה http://tms.co.il/pcbuilder/1383) שגם הם מספיקים לך.

בקיצור, תתייחס למשפט המודגש למעלה בהתחלה. אם אתה לא משנה תקציב או מתפשר על דברים אחרים אז סיימתי פה :P .

אולי מישהו אחר יוכל למצוא משהו שיותר תאהב, אולי בחנות אחרת למשל rsm.

פורסם
  • מחבר

תודה טל.

הצלחתי להרכיב משהו בסופו של דבר לעצמי שחורג מהתקציב ב-60 שח, אתם יכולים להגיד לי מה ההבדל בין הכרטיס מסך שאני לקחתי ב-314 שח לבין הכרטיס מסך שקיבלתי בהצעה הראשונה שעולה הרבה יותר? האם הוא יריץ לי משחקים כגון heroes וgta אין לי מושג כרגע איזה כי עדיין אין לי אותו... האם הכרטיס מסך הזה יתאים למסך טוב לקריאת טקסטים?

תודה לכווווולם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray

כמות: 1 - מחיר: ₪493

קירור למעבד:

Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪116

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-D2-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪332

מארז:

SilverStone Precision Black

כמות: 1 - מחיר: ₪309

ספק כוח:

SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪271

זיכרון:

Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select

כמות: 2 - מחיר: ₪65

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪195

כרטיס מסך:

Sparkle GT430 1GB GDDR3 PCI-E HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪314

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪100

סה"כ: ₪2260

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2215 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/kb1zpuqj

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים