פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים שלום,אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר)* גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד* משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו* האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא* בלוטות? אין צורך* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 אני מניח* כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד(אם מישהו מכיר תוכנות ללימודי כלכלה שחובה להתקין דרך דיסק אני אשמח לדעת)* כונן Bluray? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה ההבדל אז לא נראה לי שזה ממש משנה* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהאחריות של DELL היא מעולה, כמו גם המחשבים של LENOVO, ולעומת זאת שמעתי רק דברים רעים על HP כך ש.. אתם מוזמנים לתקן אותי אם לא כך הדברים*עוד העדפות? -מאוד מאוד חשובה לי המקלדת, כן זה סובייקטיבי אבל אם יש מקלדות שלדעת רבים הן נוחות יותר אני מעדיף לבדוק אותן קודם-אחריות, שירות טוב כמה שאפשר ורצוי 3 שניםאם המחיר קצת עולה על התקציב אבל נותן תמורה מעולה ועונה על הדרישות אני לא שולל, אבל עדיף שיכנס ב3000תודה
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים שלום לך היות ועשית בשכל וענית ( או לפחות ניסית ) על השאלון, בטרם יפציצו אותך בהמלצות למחשב נייד, לאור החשיבות ( המוצדקת ) שאתה מייחס למקלדת, וגם היות וזה עניין די סובייקטיבי, כפי שציינת, אני ממליץ לך לעשות סיבוב בחנויות / רשתות שמציגות מחשבים ניידים ולבחון את סוגיית המקלדת בדגמים שבטווח המחירים + / - שלך. אח"כ נדבר.
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים מחבר קיבלתי!קודם לכתיבת הפוסט חיפשתי לא מעט אחר דגמים בטווח המחירים שליבסופו של דבר לא יצאתי עם שום כיוון, שכן יש כל כך הרבה "דגמים לאותו דגם" של מחשב באתרים השונים וגם המחירים שונים מאודבכל אופן כן עשיתי גם בדיקה קצרה בחנויות השונות (אני אבדוק עוד) ולא הצלחתי לשים לב לשום מקלדת.. אף אחת לא הרגישה נוחה במיוחדכולן היו.. לא נוחות באותה מידה אפשר להגיד, זתומרת לא קל להקליד בצורה עיוורת כמו במקלדת של הנייחחוץ מ.... לנובו.. מצאתי איזה סדרת מחשבים שלהם שנקראה thinkpad אני חושב, והיה להם מעל הטאצ'פד עוד שני כפתורים+משהו מוזר ביניהםוהיא הייתה ממש ממש נוחה! כאילו התאימו אותה במיוחד ליידים, מה שלא ניכר באף מקלדתושוב.. כל כך הרבה גרסאות שונות שלא ידעתי איפה למצא את עצמי.. אבל נראה לי שזה בהחלט הכיווןמה גם שלמחשב הספציפי הזה של לנובו לא היה כונן אופטי (מאוד חשוב לי היות ואני כמעט בטוח שנדרש להתקין תוכנות מסוימות ללימודים ונקבל אותן רק על דיסק)
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים נו, זה שהמקלדות של טהינקפד מעולות, זה ידוע, יותר נכון של סדרת ה -T. אם זה באמת סדרת ה - T, אז שכח מזה, אולי כשתהיה פרופסור, תוכל להרשות לעצמך את הניידים האלו. אם כך, כל המקלדות בעינייך הם אותו הדבר, אז זה מוריד את הפקטור הזה בתור קריטריון לבחירה של נייד. לגבי כונן אופטי - יש כונן חיצוני בחיבור USB שיענה על כל הצרכים של התקנת תוכנות, ומצד שני לא תצתרך לסחוב אותו כל שאר ( מרבית ) הזמן. אז תחליט לאיזה כיוון אתה רוצה לפנות.
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים מחבר את האמת לא נראה לי שזו הסדרה.. המחירים היו הגיוניים דווקא (לא זוכר בדיוק אבל בתקציב שלי או פלוס קצת)פשוט מלבד המקלדת אני לא יודע אם המחשב מספק את הסחורהולגבי הכונן אופטי, טוב לדעת! פותר הרבה בעיות*off topic, ידוע לך ממתי משתמש חדש יכול לשלוח הודעות פרטיות?
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים מחבר כן! נראה לי שזו הייתה הסדרהאשמח לקבל המלצות לדגס ספציפי כי שוב יש המון סוגים ואני ממש לא בקיא בסוגי המעבדים..יש אינטל ויש AMD ואפילו עוד משהו אם ראיתי טובבקיצור אני צריך המלצות קונקרטיות בבקשה
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2410m.htmזה המחשב שרכשתי לפני כמה חודשיםמחשב מעולהזמן סוללה ארוך למחשבים בקטגוריה שלו, אחריות מעולה של דל, ואחלה המקלדת.המשקל קצת יותר מ2 ק"ג אבל אני חושב שזה משתלם לעומת זמן הסוללה, צריך לוותר איפהשהוא ואני חושב שעדיף לוותר טיפה במשקל מאשר להתפשר על ביצועים וזמן סוללה
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר תודה לכולם קודם כל,נראה לי שאני באמת אלך על הthink pad edge 13.3 320 למרות שלא הבנתי מה מיוחד ב320 ספציפית..אבל עוד כמה שאלות,איזה מעבד עדיף מבחינתי? אינטל או AMD?(או שיש עוד משהו) חזק חלש? ואם אפשר גם את שם הדגם כי אני לא אדע להסיק את זהו.. יש איזו חנות שניתן לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה ולהוזיל עלויות? כי.. חבל, במילא יש לי כבר
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים זה מה שאתה מחפש ( אני לא אומר שזה מה שאתה צריך ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798679 נראה סבבה, אם כי קח בחשבון שהמסך קטן יחסית לעבודה משרדית ( כתיבה / קריאה של מסמכים ) ממושכת. הנה חנות לדוגמה http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=12983qg&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המסך הוא מט, שזה יתרון לדעתי, וכמובן ( טוב, ברוב המקרים ) - אין כונן אופטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.