עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט - תקציב 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט,

הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני

מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר)

* גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד

* משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו

* האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא

* בלוטות? אין צורך

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 אני מניח

* כונן CD/DVD? צורב? רצוי מאוד(אם מישהו מכיר תוכנות ללימודי כלכלה שחובה להתקין דרך דיסק אני אשמח לדעת)

* כונן Bluray? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה ההבדל אז לא נראה לי שזה ממש משנה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שהאחריות של DELL היא מעולה, כמו גם המחשבים של LENOVO, ולעומת זאת שמעתי רק דברים רעים על HP כך ש.. אתם מוזמנים לתקן אותי אם לא כך הדברים

*עוד העדפות? -מאוד מאוד חשובה לי המקלדת, כן זה סובייקטיבי אבל אם יש מקלדות שלדעת רבים הן נוחות יותר אני מעדיף לבדוק אותן קודם

-אחריות, שירות טוב כמה שאפשר ורצוי 3 שנים

אם המחיר קצת עולה על התקציב אבל נותן תמורה מעולה ועונה על הדרישות אני לא שולל, אבל עדיף שיכנס ב3000

תודה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

שלום לך

היות ועשית בשכל וענית ( או לפחות ניסית ) על השאלון,

בטרם יפציצו אותך בהמלצות למחשב נייד, לאור החשיבות ( המוצדקת )

שאתה מייחס למקלדת, וגם היות וזה עניין די סובייקטיבי, כפי שציינת,

אני ממליץ לך לעשות סיבוב בחנויות / רשתות שמציגות מחשבים ניידים

ולבחון את סוגיית המקלדת בדגמים שבטווח המחירים + / - שלך.

אח"כ נדבר.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קיבלתי!

קודם לכתיבת הפוסט חיפשתי לא מעט אחר דגמים בטווח המחירים שלי

בסופו של דבר לא יצאתי עם שום כיוון, שכן יש כל כך הרבה "דגמים לאותו דגם" של מחשב באתרים השונים וגם המחירים שונים מאוד

בכל אופן כן עשיתי גם בדיקה קצרה בחנויות השונות (אני אבדוק עוד) ולא הצלחתי לשים לב לשום מקלדת.. אף אחת לא הרגישה נוחה במיוחד

כולן היו.. לא נוחות באותה מידה אפשר להגיד, זתומרת לא קל להקליד בצורה עיוורת כמו במקלדת של הנייח

חוץ מ.... לנובו.. מצאתי איזה סדרת מחשבים שלהם שנקראה thinkpad אני חושב, והיה להם מעל הטאצ'פד עוד שני כפתורים+משהו מוזר ביניהם

והיא הייתה ממש ממש נוחה! כאילו התאימו אותה במיוחד ליידים, מה שלא ניכר באף מקלדת

ושוב.. כל כך הרבה גרסאות שונות שלא ידעתי איפה למצא את עצמי.. אבל נראה לי שזה בהחלט הכיוון

מה גם שלמחשב הספציפי הזה של לנובו לא היה כונן אופטי (מאוד חשוב לי היות ואני כמעט בטוח שנדרש להתקין תוכנות מסוימות ללימודים ונקבל אותן רק על דיסק)

פורסם

:lol:

נו, זה שהמקלדות של טהינקפד מעולות, זה ידוע, יותר נכון של סדרת ה -T.

אם זה באמת סדרת ה - T, אז שכח מזה, אולי כשתהיה פרופסור, תוכל להרשות לעצמך

את הניידים האלו.

אם כך, כל המקלדות בעינייך הם אותו הדבר, אז זה מוריד את הפקטור הזה בתור

קריטריון לבחירה של נייד. לגבי כונן אופטי - יש כונן חיצוני בחיבור USB שיענה על

כל הצרכים של התקנת תוכנות, ומצד שני לא תצתרך לסחוב אותו כל שאר ( מרבית ) הזמן.

אז תחליט לאיזה כיוון אתה רוצה לפנות.

פורסם
  • מחבר

את האמת לא נראה לי שזו הסדרה.. המחירים היו הגיוניים דווקא (לא זוכר בדיוק אבל בתקציב שלי או פלוס קצת)

פשוט מלבד המקלדת אני לא יודע אם המחשב מספק את הסחורה

ולגבי הכונן אופטי, טוב לדעת! פותר הרבה בעיות

*off topic, ידוע לך ממתי משתמש חדש יכול לשלוח הודעות פרטיות?

פורסם

נדמה לי אחרי 10 תגובות, אבל לא בטוח בכלל,

זה מחזיר אותי ל...... :)

פורסם

אולי ראית מחשב מסדרת Thinkpad Edge...

פורסם
  • מחבר

כן! נראה לי שזו הייתה הסדרה

אשמח לקבל המלצות לדגס ספציפי כי שוב יש המון סוגים ואני ממש לא בקיא בסוגי המעבדים..יש אינטל ויש AMD ואפילו עוד משהו אם ראיתי טוב

בקיצור אני צריך המלצות קונקרטיות בבקשה

פורסם

אני חושב שה E320 יתאים לך לדרישות. ( מחיר המחשב ~3300)

פורסם

http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2410m.htm

זה המחשב שרכשתי לפני כמה חודשים

מחשב מעולה

זמן סוללה ארוך למחשבים בקטגוריה שלו, אחריות מעולה של דל, ואחלה המקלדת.

המשקל קצת יותר מ2 ק"ג אבל אני חושב שזה משתלם לעומת זמן הסוללה, צריך לוותר איפהשהוא ואני חושב שעדיף לוותר טיפה במשקל מאשר להתפשר על ביצועים וזמן סוללה

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם קודם כל,

נראה לי שאני באמת אלך על הthink pad edge 13.3 320 למרות שלא הבנתי מה מיוחד ב320 ספציפית..

אבל עוד כמה שאלות,

איזה מעבד עדיף מבחינתי? אינטל או AMD?(או שיש עוד משהו) חזק חלש? ואם אפשר גם את שם הדגם כי אני לא אדע להסיק את זה

ו.. יש איזו חנות שניתן לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה ולהוזיל עלויות? כי.. חבל, במילא יש לי כבר

פורסם

זה מה שאתה מחפש ( אני לא אומר שזה מה שאתה צריך :lol: )

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798679

נראה סבבה, אם כי קח בחשבון שהמסך קטן יחסית לעבודה משרדית ( כתיבה / קריאה של מסמכים )

ממושכת.

הנה חנות לדוגמה http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=12983qg&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

המסך הוא מט, שזה יתרון לדעתי, וכמובן ( טוב, ברוב המקרים ) - אין כונן אופטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים