פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים שלום אני חדש שמי יוסי בפורום וברצוני לציין שאני מאד נהנה מהאתר שלכם תודה !הנתונים שלי :מעבד INTEL E5800לוח אם FOXCONN G41MXEזיכרון 4GB RAMכרטיס מסך HD 4350מארז COOLER MASTER CM690II ADVENCDדיסק קשיח 500GB המשחקים שאני משחק הרבה NEED FOR SPEEDMAX PAYNESPLINTER CELLבקיצור הרבה RPG U וRACEINGהסבירו לי שהמעבד שלי חלש מאד אבל אני לא מבין המשחקים עולים יפה אם היה יותר מהיר בהחלט היה נחמד יותר גם הכרטיס ממש בסיסי אולי פשוט לשדרג כרטיס ל סדרות גבוהות יותר 5000 ו 6000אם לשדרג כרטיס אז אמרו שהוא לא ינצל את המעבד ??הציעו לעבור לI3 יקר מידי צריך להחליף לוח המחשב בן חודש הציעו גם לעבור ל QUAD8400 ב600 שח ולרכוש כרטיס מסך חזק נראה לי הצעה מצוינת מה דעתכם אנא עיזרו לי תודה!
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים ברוך הבא מר 'יוסי בפורום' ;Dמה שמו המדויק של הספק שברשותך? אם אתה לא יודע, פתח את המארז ותראה מה כתוב על המדבקהמה הרזולוציה המקסימלית של המסך?האם הוא יוחלף בקרוב?איזה קרור יש למעבד?
פורסם 2011 בספטמבר 1114 שנים מחבר על הספק רשום CIDEV POWER SUPPLY P4 500Wהמסך חדש 22 אינץ LG FULL HD על המעבד יש צלעות קירור ועליהם יש מאורר שרשום עליו DEEPCOOL
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים הספק גנרי וחובה להחליפו, למעשה מה שאתה צריך זה ספק,כ,מסך וקרור למעבד לטובת אוברקלוקמה התקציב?
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים מחבר לא מעונין באוברקלוקינג בענין התקציב כל פעם אחליף משהו אחר השאלה זמ מה יקרה אם אני משדרג לכרטיס מסך טוב יותר בלי להחליף מעבד כרגעזה ישפר משהו מהכרטיס שיש לי?
פורסם 2011 בספטמבר 1214 שנים אני היתי משדרג ספק וכרטיס מסך, ספק כוח איכותי ישמור לך אורך חיים של המחשב.כרטיס מסך בלי ספק יוסיף איכות עד כמה שהמעבד לא יגביל אותך, לכן אולי כדי לחשוב על OC קטן.אים אתה לא מעוניין בOC אני ממליץ בחום על פורום כרטיסי מסך, ככה שימליצו לך על כרטיס מסך שלא יהיה היתנגשות עים המעבד,או בקיצור צוואר בקבוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.