עבור לתוכן

איזה מכשיר סלולרי עדיף ? סוני אריקסון W995 או סמסונג מונטה?

Featured Replies

פורסם

מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס?

אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...

פורסם

קח בחשבון שבהחלט יש סמארטפון לא רע בסה"כ בתקציב - אם אתה בכל זאת רוצה לוותר, זכותך.

בין שניהם היתי לוקח את ה-SE. המצלמה שלו מעולה, הוא די קל ומעוצב וגם תמורת עוד 200 ש"ח אתה קונה חדש לדברייך. המונטה נחמד, אבל המסך מגע שלו מיושן בטרוף ולדעתי אין בכלל סיכוי להנות איתו בגלישה

פורסם
  • מחבר

איזה סמארטפון טוב יכול להגיע לקצת יותר מ700 שח?

חוצמזה שסימביאן אין שום סיכוי .... כל המכשירי סימביאן עושים בעיות..

ומכשיר X8 של אריקסון הוא על הפנים...

פורסם

הכל תלוי למה אתה משווה. אני חושב שאם זה מכשיר סימביאן כזה או אחר, או סתם מכשיר "טיפש" אז עדיף לקחת את ה-X10 MINI שהוא הכי סמארטפון שאפשר בגרושים הללו. טיפה מעל זה יש את הסמסונג גלקסי מיני שהיום התעסקתי איתו טיפה עם רום CM7 והוא נחמד מאוד. ברור שזה לא מכשיר שבא להתחרות עם האייפון, אבל בתקציבים הללו אין למה להשוות

פורסם
  • מחבר

X10 מיני ממש אין בכלל מה לדבר, זמן סוללה שלו , סלח לי על הביטוי אבל שווה לתחת, ואם כבר לקחת סמארטפון אז לקחת משהו ששווה לגלוש איתו

לא רוצה לקחת סמארטפון בתקציב ל"עניים" , זה או לקחת מכשיר נורמלי פשוט יחסית אבל עם כל מני פונקציות אבל שהוא לא סמארטפון והוא גם לא מגע , או לקחת את הסמארטפון הכי טוב, וכרגע אני לא רוצה אייפון , זה נראה פשוט ממכר מדי כל ההתעסקות של זה וזה נראה לי גם די מיותר, כמו המהות של טאבלטים למיניהם, עדיף מחשבי מיני..

בכל מקרה מכשיר בסדר גודל של האריקסון W995, ה995 הוא מכשיר טוב? אין איתו בעיות מוכרות או משהו? כי מישהו שעובד איתי אמר לי שהיה אותו ואת ה595 לאשתו ועשו לה בעיות אחרי כמה זמן, יעני שנוקיה יותר אמין, הנוקיה הפשוטים הכוונה לא הסימביאנים, יש בזה משהו במה שאומר?

פורסם

W995 מכשיר נחמד מאוד, הוא מחזיק הרבה יחסית בין טעינות ויש לו ממשק כיפי.

החסרונות העיקריים שלו הם הסליידר שבנוי קצת רופף והמסך שמאוד רגיש לשבירה (יותר מרוב המכשירים מסדרת W).

בשורה התחתונה אם אתה לא מאלה שהורסים טלפונים - לך על זה :)

פורסם

אם אתה מחפש ביד שנייה אני מניח שתוכל לגרד אולי איזה HTC HERO או משהו בסגנון, שיהיה עדיף על כל מה שהוצע כאן.

בין השניים הייתי בוחר בסוני אריקסון, הסמסונג פשוט לא עושה כמעט כלום טוב ומנסה להראות "עם" אבל הוא ממש "בלי", נוחות גלישה עדיפה לא תהייה לך איתו...

פורסם
  • מחבר

בין הW995 לגלקסי מיני שווה לפזול למיני?

למרות שאמרתי שאני לא רוצה סמארטפון , יש בזה משהו שאם לקחת סמארטפון אז לקחת רק הכי טוב נכון ? ולא לאיזה משהו ל"עניים", לא?

או שאני סתם בחשיבה מרובעת קצת?

קיצר שווה לשקול "פזילה" למיני? או לדבוק בW995?

ואת הHERO אני ממש לא רוצה....

הוא פחות טוב מהלג'נד והלג'נד קטן ולא כל כך נוח... חוצמזה שמעבד 528 ולא זוכר את שאר המפרט שלו .. והוא גם חסר מולטי טאצ' אם אני לא טועה

פורסם

אם אתה לא רוצה סמארטפון אז הכל מאוד פשוט - תהנה מה-995

פורסם

ואת הHERO אני ממש לא רוצה....

הוא פחות טוב מהלג'נד והלג'נד קטן ולא כל כך נוח... חוצמזה שמעבד 528 ולא זוכר את שאר המפרט שלו .. והוא גם חסר מולטי טאצ' אם אני לא טועה

אתה ממש לא סגור על עצמך הא ?

המיני קטן בהרבה מה-HERO וכנראה פחות נוח ממנו, ויש לו מולטי טאצ' ומסך עדיף בהרבה על המיני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים