עבור לתוכן

בעיה עם אקסלנט

Featured Replies

פורסם

חברים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,זכיתי מחשב במכרז ב P1000 מחשב של אקסלנט,קיבלתי לוח אם לא נכון,מארז בצבע אחר וללא מאוורר נוסף.

היתקשרתי לשרות לקוחות ביום ראשון,היא אמרה לי שבמשך השבוע ייצרו איתי קשר מהתמיכה,היום יום חמישי (יום שישי הם לא עובדים),על הבוקר היתקשרתי ובחורה שם השאירה הודעה דחופה שיתקשרו שלי.....כלום.

אז אכשיו ה שעה 5 היתקשרתי והייתי עצבני שאלתי אותם מי אחראי שם,אמרה לי תתקשר לשרות לקוחות,היתקשרתי ואין אף אחד,אותו טריק עשו לי גם אתמול בשעה הזאת, אמרו שיחזרו אלי תוך 10 דקות ולא חזרו.

מה לעשות? אני כל השבוע עצבני רצח >:(

האם כדיי לעצור את יתר התשלומים בויזה?

פורסם

רק על תעצור את התשלומים הם יוכלו לתבוע אותך על זה, אם קיבלת את המחשב וכעיקרון אתה גונב מהם אם אתה לא משלם.

שנית גם אני נתקלתי בהרבה בעיות עם אקסלנט בעבר (ואני מדגיש בעבר) הכי טוב שתגיע לשם ו"תהפוך שולחנות" בדרך הישראלית הידועה.

מניסיון שום דבר אחר לא יעזור הם רשת די גדולה ואין להם זמן ללקוח פרטי שאפילו זכה במכרז שממנו כנראה להרוויחו הרבה.

פשוט אין להם סיבה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אבל למה לא לעצור את התשלומים? בעיקרון המוצר שזכיתי בו לא הגיע אלי,הגיע לי משהו אחר.

והם יודעים את זה ,הם לקחו פרטים ממני ואמרו שיחזרו אלי זה לא שממש התעלמו ממני.

ואני גר בחיפה,אין לי רכב אני לא יתחיל לנסוע לראשון :-\

פורסם

קודם כל תשלח להם פקס עם התלונה, אחר כך תשלח חזרה את המחשב ובאותו זמן תבטל את החיובים באשראי.

היית צריך לעשות את זה ברגע שקיבלת את המוצר, לא שבוע אחר כך.

חברת האשראי לא תעשה הרבה בעיות, הם מכירים את המרכזים בארץ מקרוב...

פורסם
  • מחבר

http://www.exlmarket.co.il/index-new.html

סניף חיפה: 04-8407676

זה לא יעזור הסניף הראשי הוא בראשון,דיברתי עם הסניף בחיפה,הם לא יכולים לעשות כלום.

קודם כל תשלח להם פקס עם התלונה, אחר כך תשלח חזרה את המחשב ובאותו זמן תבטל את החיובים באשראי.

היית צריך לעשות את זה ברגע שקיבלת את המוצר, לא שבוע אחר כך.

חברת האשראי לא תעשה הרבה בעיות, הם מכירים את המרכזים בארץ מקרוב...

בסך הכל אני רוצה שיחליפו לי את המוצר לזה שזכיתי בו,בלי הטעויות שלהם,דיברתי איתם,והם הסכימו בעיקרון,אבל זה נגרר ונגרר...

פורסם

וזה ימשיך להגרר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים