עבור לתוכן

מחפש ראוטר חדש שתומך ב- L2TP של הכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה שנים קניתי בהמלצת האתר המשובח הזה את ה- WRT54GL של LinkSys ששירת אותי נאמנה וממשיך לעשות כן. השבוע עברתי לרשת 12 מגה של הכבלים (ספק בזק בינלאומי - לא שזה משנה) ומסתבר שהראוטר הזה לא כל כך עובד טוב עם ה- L2TP.

למרות שראיתי שעדיין אנשים מדברים על הראוטר הזה ועל שדרוג קושחות, לדברי התמיכה של בזק בינלאומי הראוטר בעייתי גם בעדכוני קושחה. נוסף על כך, בהינתן גם שאולי יש מקום לשדרג את פרוטוקול התקשורת האלחוטית לפחות ל- N רציתי לבקש אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לראוטר עדכני ברמה של הראוטר הקודם שהומלץ בחום בפורום.

תודה מראש!

פורסם

שווה לך לנסות להתקין TOMATO עליו, שהיא קושחה שלא מיוצרת על ידי לינקסיס, ואמורה להיות טובה יותר, לפני שאתה מוציא עוד כסף. אם עדיין יש בעיות אז באמת תאלץ לקנות חדש

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאני אנסה, אבל אני חושב לקנות בכל מקרה ראוטר חדש, בכל זאת בלינקסיס (האיכותי אך המזדקן) אין תקן N. אני מחפש את היורש שלו...

פורסם

שווה לך לנסות להתקין TOMATO עליו, שהיא קושחה שלא מיוצרת על ידי לינקסיס, ואמורה להיות טובה יותר, לפני שאתה מוציא עוד כסף. אם עדיין יש בעיות אז באמת תאלץ לקנות חדש

ממליץ גם.

פורסם
  • מחבר

אז ניסיתי את ההמלצה שלכם, ואכן קצב ההורדה הגיע כמעט ל- 12 שזה סביר, אך קצב ההעלאה נשאר נמוך.

האם יש עוד רעיונות?

ועדיין הייתי רוצה לשמוע המלצה לראוטר שימשיך את דרכו (בשל עניין של התשתית העברתי את הראוטר לממ"ד ועכשיו הקליטה ירדה, אני רוצה לקנות חדש ולהשתמש בזה כמשדר לבית).

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

עברתי על השרשורים באתר בנושא ואכן נראה כמשהו מרשים, אני אלך על זה.

ושוב תודה!

פורסם

תחדש, אני מניח :)

פורסם
  • מחבר

חחח... אכן (בעצם רק בעוד שבוע כשיגיע...) :hat:

פורסם

יש לי את שני הראוטרים שהוזכרו כאן.

ה Linksys אצלי מחובר ישירות למודם, ועובד 7\24 ללא כל מפריע או בעיה.

חבל ללכת לקנות חדש, פשוט תעדכן לו גרסה.

אני גולש ומוריד איתו על מקסימום הפס שלי (12 מגה).

פורסם

יכול להיות שמשהו לוקח לך רוחב פס.

אם התקנת TOMATO והמהירות העלאה נמוכה. תבדוק בסטטוס שם על כמה באמת אתה מעלה ותבדוק שאתה גם בIDLE אם לא הולך לך רוחב פס עולה סתם ככה.

כי אני בספק שעם נתב כמו שלך עם TOMATO תיהיה בעייה בהעלאה כשבהורדה אתה מגיע ל12 מגה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שמשהו לוקח לך רוחב פס.

אם התקנת TOMATO והמהירות העלאה נמוכה. תבדוק בסטטוס שם על כמה באמת אתה מעלה ותבדוק שאתה גם בIDLE אם לא הולך לך רוחב פס עולה סתם ככה.

כי אני בספק שעם נתב כמו שלך עם TOMATO תיהיה בעייה בהעלאה כשבהורדה אתה מגיע ל12 מגה.

איפה אני מגדיר את ה- IDLE?

פורסם

הוא מתכוון שאין לך שום פעילות אחרת ואין אף תכנית שמשתמשת ברשת.

פורסם

אהלן האם TOMATO מתאים גם לנתבים אחרים? במקרה שלי זה Edimax מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=719438

עכשיו אני שאול כי לפעמים אני מרגיש שיש איטיות והוא נתקע כל איזה שבוע...

תודה :)

ושאלה נוספת היא אני מחובר ב L2TP (גם על 12 מגה) הוא תומך בזה? והאם הוא יהיה עדיף על המערכת הקיימת?

פורסם
  • מחבר

הוא מתכוון שאין לך שום פעילות אחרת ואין אף תכנית שמשתמשת ברשת.

אה... :facepalm: תודה...

בכל מקרה אני צריך לעשות את זה אחרי ריסטרט אבל על פניו אני לא רואה משהו ששותה לי יותר מידי נפח גם עכשיו (מדובר לכל היותר כמה ק"ב בודדים שדוגמים לי את הרשת שזה כמעת כלום בהתחשב בזה שאכן יש לי תוכנות רקע שדוגמות את הרשת מידי פעם). אני לא רואה שזו הבעיה...

בלי קשר לזה, למרות שאני מאד מאד מרוצה מהראוטר, אני צריך להגדיל את טווח הקליטה, כי בשל שיקולי תשתית הראוטר תקוע בממ"ד. המחשבה אולי להתקין את הראוטר החדש ואת זה להוציא החוצה שיישמש AP שמחובר דרך LAN (יש לי כבל תשתית שיוצא מהממ"ד וכך אני ארוויח את טכנולוגית N וגם עוד ראוטר בחוץ.

מה דעתכם על זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים