עבור לתוכן

sgs עדכון רום, אפשר סדר בבלאגן?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר sgs שקניתי יד שניה לפני כשלושה חודשים, המכשיר עובד בצורה מזעזעת עם הרום של אורנג' (2.3.3), ברמה שאפילו להוציא שיחות מהטלפון קשה לפעמים כי הוא פשוט נתקע כל שניה!

כבר מזמן רציתי להחליף לו רום, המדריכים בכל האתרים לא מספיק ספציפיים (או שלא נתקלתי בכאלה) לגבי מכשירים מהארץ עם רום 2.3.3

כל פעם שהטלפון מתחיל להתקע אני מחליט מחדש לעדכן רום, נכנס לחפש מדריך ורואה שכל הפרוצדורה מסובכת ולא בשבילי...

הבנתי שאי אפשר לקבל רוט עם הגירסה הזאת של אורנג' וצריך לשנמך גירסה או משהו..

מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה?

או לתת לי מדריך יעודי בשבילי שאני אוכל לשדרג רום למכשיר הצולע שלי סוף סוף?

אגב אני מעוניין ברום של pilotx.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

בעמוד פייסבוק של pilotx יש לך את כל המידע שאתה צריך וגם מדריך מפורט.

פשוט תלך לפי המדריך ואתה תסתדר, הוא ממש לא מסובך - רק תעקוב בדיוק אחרי השלבים וזהו.

פורסם
  • מחבר

זהו, ששם הסתבכתי, יש שם כל כך הרבה מדריכים.. לכל כך הרבה גירסאות, קרנלים מתאימים ולא.. בחלקם הבנתי שרצוי לעשות גיבוי לקבצים שיש בהם את ה imei

ואי אפשר לעשות את זה אצלי בגלל שאין לי רוט, אני לא יכול לקבל רוט עם הגירסא שיש לי כרגע..

בכל אופן אני קצת הסתבכתי עם כל הנושא הזה...

פורסם

צריך פשוט לקרוא שם כמה מדריכים ולהבין, אתה צודק שהמדריכים לא 100%, אני כאחד שכן קולט דברים כאלו ובדרך כלל לא מסתבך, החלפתי רום לגלקסי של חברה שלי ודי הסתבכתי ולקח לי לא מעט שעות בשביל לסגור את כל הקצוות ואפילו הגעתי למצב של בריק אבל בסוף הכל הסתדר.

בשביל הרום של פיילוט צריך להתקין רום סטוק ואז להחליף לו קרנל ומשם זה פשוט.

פורסם
  • מחבר

יש רום שלא צריך את כל הבלאגן הזה? שמעתי שה miui (אני מקווה שכתבתי את זה נכון)

מאד טוב. גם ברום הזה זה ככה?

נ.ב

תודה רבה על העזרה

פורסם

ההתקנה של כל רום היא זהה ברוב המקרים המוחלט

במקרה של סמסונג יש לך כמה רומים בודדים שצורבים באמצעות ODIN אבל MIUI (וCM7 שעליו הוא מבוסס) הם לא רומים כאלו

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצה לרום טוב+מדריך התקנה טוב (שיתאים לפלאפון שלי ולגירסא שלו), בעברית מלאה.... שנראה טוב ועובד מהר (אני מקווה שלא הגזמתי עם הדרישות) ?

אם יש חיה כזאת, תודה מראש (:

פורסם

כמו שנאמר ואתה אמרת בעצמך - pilotx. אין לי את הרום הזה אבל הוא נחשב לדי מומלץ - אז למה לא?

בכל מקרה, ראיתי את המדריך שלו, הוא מאוד פשוט ומובן, אני לא מבין מה ההסתבכות. לך צעד צעד, להרוס את המכשיר זה מאוד קשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים