עבור לתוכן

מקרן OPTUMA HD67 - לצפיה בסרטי HD, מומלץ?

Featured Replies

פורסם

הוא 720P. אני מניח שאתה יודע את זה, אבל רק לוודא.

בנוגע לאיכות שלו, לצערי אני לא מכיר את האחד הזה ספציפית, אבל כן מכיר את ה-HD65 (נדמה לי שזה השם של המכשיר), ויש לי את ה-HD72. אני מאוד מרוצה, וכל מי שראה את התמונה אצלי מאוד התלהב מהאיכות. כך שאם הוא דומה להם (וכנראה שכן), אז מדובר על מקרן טוב.

מצב שני, אני קניתי את שלי לפני בערך 3 שנים ב-900$ בערך, אני מניח שהיום באותו המחיר אפשר לצפות להרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה - בארץ הוא מאוד יקר... ~1200$ מתצוגה :kopfpatsch:

פורסם

יצא לך לראות את המקרן הזה? אם יצא לך לראות את התמונה שלו בעצמך, והשוות אותו למקרנים אחרים אז אתה יכול להיות בטוח שהוא מתאים לך.

אגב, אין בעיה להזמין מקרן מחו"ל, הם לא שוקלים הרבה (בטח שלא מקרן DLP).

פורסם
  • מחבר

תודה - לא ראיתי אותו עדיין.

אתה יודע להמליץ על מקרן איכותי במחיר סביר שאפשר להזמין מחו"ל (כלומר גם קל\קומפקטי יחסית)?

יש עליו מכס או רק מע"מ?

פורסם

האמת היא שאני לא מעודכן בדגמים הנוכחיים לכן לא יכול להמליץ לך על שום דבר באופן וודאי.

בנוגע למס, לא בדקתי. לי היה מישהו שהביא את זה כך שלא שילמתי לא זה ולא זה. אבל זה משהו שדיי קל לברר באתר המכס.

פורסם

אני לא מכיר את המקרן הזה ספציפית, אבל יכול (גם) להעיד שהתמונה אצל אנטולי מצויינת.

מצד שני, המקרן שלו עורר אצלי רצון קל להקיא וכאבי ראש.

ממליץ לך לבדוק רגישויות של כול בני הבית למקרני DLP לפני שאתה קונה אחד.

פורסם
  • מחבר

תודה!

איך בודקים? מחפשים מישהו עם מקרן כזה? מה החלופה?

אתה יכול להמליץ על מקרן איכותי חליפי במחיר שפוי (לא יודע מה נחשב שפוי בתחום הזה)?

פורסם

צופים, או אצל מישהו שיש לו מקרן דומה או בחנות.

הנתון ששווה לשים לב אליו בהקשר הזה היא המהירות של גלגל הצבעים(x3 במקרה של המקרן המדובר) כמה שיותר גבוה, כך הסיכוי לראות קשתות פוחת ואיתם שאר התסמינים.

האלטרנטיבה אם יש בעיה עם DLP היא LCD, אני לא מאוד מעודכן,

אבל בפעם האחרונה שבדקתי, מקרני LCD באיכות שווה ל-DLP עלו פי 1.5-2 יותר.

פורסם

במקרה אני מחפש מקרן. הדגם המומלץ הוא Vivitek H1081. מדובר במקרן 1080P. ביקורות מצויינות. Amazon שולחים את המקרן ישירות לארץ. מקרן + משלוח + מיסים = 4,500 ש"ח. לדעתי שווה, אבל החלטתי לחכות עם הקנייה לתקופת החגים. אני בטוח שתהיה הנחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים