פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים המחשב בעיקרון בנוי בשביל מהנדסים ומותאם לשימוש בתוכנות סרטוט כמו סוליד וורק (solidwork) בעיקר ...השאלה שלי היא אם זה יחזיק לי גם משחקים כבדים ... המפרט :<blockquote>Mother board- gigabyte G41MT D3PROCESSOR- INTEL Q 8400 2.66 2.67 4 CORE 4 LOGICAL PROSREECORSGRAFHICE CARD- NVIDIA QUADRO FX 2000 DRAM- 8.00 GBDISK- WDC WD5000AKX-753CA1 ATADVD- TSST SH-222AB ATA</blockquote>
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים מחבר אם תאכל לענות לי על השאלה זה יהיה נחמד ... ולא להתפלסף לי פה כמו איזה סנוב ... תודה
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים תגדיר כבד אתה גם יכול להיראות את הדרישות מערכת או שתגיד לנו איזה משחקים הם כבדים בשבילך עם אתה לא יודע המעבד ברובעה ליבות למרות שבמשחקים אין הרבה הבדל בין 2 ל-4 התדר מספיק בשביל הרבה משחקים שיצאו השנה אבל כבר יש מעבדים בתדרים גבוהים ב-800MHz, כ.מ עם אני לא טועה מספיק חזק גם למרות שאני לא מכיר אותו אבל מבדיקה קצרה ניראה לי שהוא יספיק ו8GB RAM זה מעל ומעבר למה שגיימר צריך. אז עם אני לא טועה זה מספיק למה שאתה צריך
פורסם 2011 בספטמבר 814 שנים אם תאכל לענות לי על השאלה זה יהיה נחמד ... ולא להתפלסף לי פה כמו איזה סנוב ... תודה בלי לזלזל בך או משהו, מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה שהוא כתב לך? בכל אופן, ניחושים יש רק בספרי קסמים ובתשחצים, לא חושב שאחד מהמקרים מתקיימים פה, תתקין משחק, קרייסיס 1 למשל, ותעדכן את כולנו שנדע ונשמח בשמחתך,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.