עבור לתוכן

בעיה בהצגת המפה ב- Sport Tracker בגרסת אנדרויד

Featured Replies

פורסם

התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה.

חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?

פורסם

עמרי ההודעה שלך אינה בשום צורה לסטיקי של "אפליקציות מומלצות". אתה לא בא וממליץ על שום תוכנה- אתה מתלונן/מבקש עזרה לגבי בעיה באחת כזו. לכן הנושא שלך פוצל ונוצר לך דיון חדש עם כותרת עניינית. שים לב בפעם הבאה בבקשה.

בכל אופן, נתחיל מהבסיס. ניסית להסיר את האפלי' ולהתקינה מחדש?

פורסם
  • מחבר

סליחה, באמת הייתי צריך לפתוח נושא חדש.

כן ניסיתי לאחר התקנת המפות של גוגל להתקין שוב, לא עזר.

פורסם

ממש מוזר. עד כמה שזכור לי גם אני בזמנו הסרתי את המפות של גוגל ואז בתקופה כזו או אחרת התקנתי את האפליקציה הנ"ל ותא היתה שום בעיה.

אולי מדובר על התנגשות עם אפליקציה אחרת? או לחילופין אי התאמה ל-ROM ששמת או לגרסאת האנדרו' שלך וכו'?

איזה רום יש לך ואיזו גרסא של מ"ה?

פורסם
  • מחבר

במכשיר שלי מותקנת גרסה 2.2 (FROYO) עם NEXTROM (ככה הוא נקנה ולא עשיתי שם עדכוני ROM למינהם בעצמי)

פורסם

מוזר, לדעתי זו לא הגרסא כי אפילו על המיילסטון שהיה לי עם 2.1 זה עבד יפה. אולי הרום עושה לך בעיות? קשה/בלתי אפשרי לבדוק את זה אבל ללא החלפת רום...

פורסם

זה קשור לרישיון של google maps והמפות בישראל... פרחים לשלוח ל Atlas CT & Systematics וכמובן גוגל.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, בGM אתה רואה את המפה של ישראל בלי בעיות, אז מה הבעיה להציג את המיקום שלך(לפי הGPS) בתוכנה?

פורסם

זה עניין של הסכם בין גוגל לחברות שפועל מספקות את המפות של ישראל.

אפשר לראות מפה של ישראל רק בGM, בכל תוכנה אחרת לא תוכל לראות מפות של ישראל.

לא מזמן לגוגל ניתנה רשות להתחיל את שרות streetview בישראל, כולי תקווה שעם זה גם יפתרו הבעיות בנושא המפות...

פורסם
  • מחבר

יש לך אולי הצעה לתוכנה חליפית שבה אוכל להשתמש ולראות את המסלול שלי על המפה בסמארטפון שלי?

פורסם

אם אתה מתכוון לתוכנות ריצה כדוגמת ST, לצערי לא ראיתי אף אחת שמשתמשת במשהו שונה. אני סובל מאותה בעיה עם endomondo. בשבילי זה לא כזה קריטי. אם באמת רוצים לראות מסלול אפשר לייצא נתוני GPS, אבל לראות על הסמארטפון בלייב כרגע נראה לא אפשרי.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קטן - היום שמתי לב שסוף סוף ניתן לראות מפת ישראל ב endomondo! אוטוטו street view ואז גם google navigation בלי נדר :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים