עבור לתוכן

כיסוי סיליקון לSGS2

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני אתחיל מזה שאבא שלי שובר הרבה דברים (כמובן בלי כוונה) ולכן אני (וכל המשפחה) דורשים ממנו שיעטוף מכשיר כל כך יקר בשכבת הגנה טובה כדי שלא יקרה למכשיר משהו תוך שבוע..

אבא שלי רוצה בקרוב לקנות בארץ את הSGS2 ורוצה להזמין באמצעות EBAY כיסוי סיליקון למכשיר.

חיפשתי כיסויים ומצאתי כיסויים מכל מיני סוגים..

קשיח, סיליקון, ג'ל, פוליקרבונאט וכל מיני שילובים שלהם..

במהלך השיטוטים ברשת הבנתי שcase mate ו ottorbox אלה "מותגים" בקרב הכיסויים של המכשירים והעלות שלהם כצפוי גם יקרה הרבה יותר (18$-32.5$ כולל משלוח) מהפשוטים ביותר (1$ בלבד כולל משלוח).

לדוגמה ממה שראיתי:

ottorbox:

http://www.ebay.com/itm/OTTERBOX-COMMUTER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-/140603106660?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20bc992564

הוא עשוי מסיליקון ואהבתי שיש לו גם קצת כיסוי מקדימה למעלה אבל המחיר זה 32.5$ כולל משלוח...

case-mate:

http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Gelli-Skin-Case-Samsung-i9100-Galaxy-S2-/180667884377?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item2a10a52359

זה עשוי מג'ל.. שוב אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב.. עדיף על סיליקון? הוא גם יקר יחסית לזול ביותר - 18$ כולל משלוח

הזול:

http://www.ebay.com/itm/Silicone-Skin-Case-Cover-SAMSUNG-Galaxy-S2-I9100-/280733047335?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415cfe5a27

מאוד זול, עשוי מסיליקון (כנראה לא איכותי? אולי דק מאוד?)

1. עד כמה זה שווה את זה?

2. יש עוד חברות שיש להם מוניטין טוב עם הכיסויים שכדאי לראות גם את הכיסויים שלהם?

תודה מראש,

Zinger777.

פורסם

כשאתה אומר שהוא שובר דברים, תוכל להיות יותר ספציפי?

ישנם מגנים ממש מוקשחים (אם תזרוק בחוזקה על קיר ישאר שקע), ויש יותר פשוטים. אכן קייס מייט הוא המותג המרכזי. המגן הפשוןט שקישרת אליו הוא דק ומאוד רך. עליו לא אמליץ. הוא גם לא נוח. לעומת זאת מגינים מג'ל כזה הם סבבה. לאו דווקא ממותג. בבקשה תפרט יותר לגבי השבירות של אביך, נפילות? שריפות? טביעות? מה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

מדובר בעיקר על נפילות (מחליק מהיד לפעמים) זה נמצא בכיס והוא נתקע בארון...

לא מדובר על מים או אש..

איזה הבדל יש בעצם בין סיליקון לג'ל? סיליקון זה סתם חתיכת גומי וג'ל זה חומר נוזלי עטוף במשהו קשיח יותר?

פורסם

Case Mate בד"כ נחות מה- Otterbox.

יש לי את שניהם, מבחינת הגנה אני אתן את המלצתי ל- Otterbox.

פורסם
  • מחבר

המלצה לotterbox למרות שהוא סיליקון ולא ג'ל?

די מבלבל העניין הזה \:

פורסם

אינני כימאי, אבל סיליקון הוא חומר ספציפי. ג'ל הוא מצב של חומר, שגורם לו להיות גמיש כזה. לא יודע. אני יודע מהם ההבדלים בין הכיסויים. הסיליקונים האלו לא נותנים כלום. מילולית. רק כיעור. הג'לים הם סבבה. *גל הוא לא חומר נוזלי

סמסונג מייצרים מכשירים עמידים.

בתנאים רגילים אפילו אפשר לוותר על כיסוי.

אם הוא ממש שובר פלאפונים ומשמיד ציוד, קח לו מגן רציני של OutterBox.

CaseMate יותר דקורטיביים, אך מגינים בתנאים רגילים.

אם הוא טיטאן, ספק אם משהו יעזור לו.

אתה יכול לסדר לעצמך דרגות הגנה:

סיליקון-->ג'ל-->CM--> א OB

פורסם
  • מחבר

כמו שזה נשמע אני אלך על OB..

שאלה אחרונה לפני הזמנה:

באותו עמוד המוכר פרסם שיש גם את חברת trident ואת חברת ballistic - אין להם כרגע לSGS2 אלא רק לראשון אבל אולי כדאי לחכות שהם ישיקו? או שבכל מקרה אלו לא חברות עם מוצרים מוצלחים כמו CM ו OB?

פורסם

קח OB וזהו. זה המגן הטוב ביותר שקיים (מבחינת עמידות). אין טעם לחכות למגינים. אני בכלל לא שמעתי על החברות האחרות אבל לא התעמקתי בתחום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לכל המשתתפים.

אני הזמנתי את הכיסוי של OB.

פורסם

כיסויי סיליקון/ג'ל/TPU בד"כ זה אותו הדבר (יש איכות שונה של החומר וההתאמה שמשתנה בהתאם לחברה המייצרת).

אם יש לך *סבלנות חכה למגנים של Tech21 העשויים מחומר הנקרא 3DO (יש להם פטנט עליו), שיודע לספוק מכות (נפילות) בצורה פנומנלית.

*היה אמור לצאת כבר לפני כחודש, אך זה כל הזמן נדחה מסיבה לא ידועה.

פורסם

^^

יש כיסויים ממש רקים ורקים, לא חלקים (משי כזה). קוראים להם סיליקון.

יש כיסויים חלקים וקשיחים יותר, להם קורים ג'ל או TPU.

למה אתה אומר שזה אותו הדבר?

פורסם

אני משתמש ב - SGP NEOHYBRID

סיליקון בפנים ו - TPU בחוץ. מאוד מרוצה.

פורסם

Dimer,

אני אשמח אם תוכל להתייחס לשאלתי מאחר ואני מאוד מתעניין בכיסוי הזה.

אני כיום עם הקייסמייט פופ, נראה שהוא מספק הגנה מצויינת אבל..הוא שמנמן. אעיז ואומר - שמן.

מאוד התלהבתי מה SGP NeoHybrid, נראה ממש יפה לטעמי (הצהוב ממש מגניב :jump: )

אבל יש כמה דברים שמדאיגים אותי

הסיליקון חשוף לגמרי בגב המכשיר, האם הוא לא סוחב על עצמו מלא סיבים שנדבקים אליו?

האם הוא לא נדבק בכיס כשמנסים להכניס\להוציא מהמכנסיים?

מה שאני ממש אוהב בPOP זה שהמצלמה שקועה בפנים והסיכוי שתספוג מכה ממש קטן

אהבתי בנאו-הייבריד שהוא שומר על הגזרה הדקה של המכשיר, אבל מדאיג אותי שהמצלמה חשופה ככה...היא טיפל'ה שקועה. מה עושים אם העדשה של המצלמה תישרט?

יש מגן או משהו מיוחד לשים ספציפים לעדשה למנוע שריטות?

יש בו את החור הזה במיקום של האנטנה בדגם הקוריאני? האם המכשיר יכול לחטוף נזק שם?

חוץ מזה, המגן יושב טוב? הדוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים