עבור לתוכן

מחשב נייד - Asus G53SW i7-2630QM 2.0GHz - צריך חוות דעה דחופה

Featured Replies

פורסם

אני בחיפושים אחר לפטופ חדש. הייתי נאמן לטושיבה עד עכשיו.

לפני שהבנתי שהם לוקחים 1000 ש"ח על כל אות במילה "Toshiba" ולא משנה מהו מפרט המחשב.

כל מקרה.

הנה המחשב שאני נעול עליו

Asus G53SW i7-2630QM 2.0GHz

[table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel® Core™ i7-2630QM 2.0 GHz (6M cache)

(Max Turbo Frequency 2.9 GHz)[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח[/td] [td] 500+500GB (7200rpm) מהיר[/td] [/tr] [tr] [td] מסך[/td] [td] 15.6" 16:9 HD,3D 120Hz (1366x768), LED backlight[/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך[/td] [td] NVIDIA® GeForce® GTX 460M (1.5GB GDDR5)[/td] [/tr] [tr] [td] קישוריות[/td] [td] Wi-Fi 802.11 b/g/n

Bluetooth

כרטיס רשת[/td] [/tr] [tr] [td] כונן אופטי[/td] [td] Blu-Ray x4[/td] [/tr] [tr] [td] מצלמה[/td] [td] 2.0 מגה פיקסל, מובנית[/td] [/tr] [tr] [td] שמע[/td] [td] מיקרופון ורמקולים מובנים

EAX Advanced HD 5.0

THX TruStudio[/td] [/tr] [tr] [td] כניסות ויציאות[/td] [td] 1x Microphone-in jack

1x Headphone-out jack

1x USB 3.0

3x USB 2.0

1x RJ45 LAN Jack for LAN

1x HDMI

1x VGA[/td] [/tr] [tr] [td] קורא כרטיסים[/td] [td] SD, MMC, MS, MS Pro[/td] [/tr] [tr] [td] מערכת הפעלה[/td] [td] Windows® 7 Home Premium x64[/td] [/tr] [tr] [td] סוללה[/td] [td] 8 תאים[/td] [/tr] [tr] [td] משקל (כולל סוללה)[/td] [td] 3.78 ק"ג[/td] [/tr] [tr] [td] ממדים[/td] [td] 39.1x2.7x2.0~5.0 ס"מ[/td] [/tr] [tr] [td] אחריות[/td] [td] בינלאומית לשנתיים

כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח באמצעות שליח[/td] [/tr] [tr] [td] זמין בצבעים[/td] [td] שחור

[/td] [/tr][/table] [/t]

איני מכיר את חברת ASUS יותר מדיי

האם יש איתם איזשהי בעיה?

אין לי הבנה יותר מדיי גדולה בדור העכשווי של הלפטופים ומאוד יעזור לי כל דבר שתרשמו

אני מודע לעובדה שרזולוציית המסך נמוכה. אבל לא מאוד מפריע לי העובדה שאין לי 1080P.. (או שכן אמור להפריע לי?)

הערות, ואולי אפילו המלצות למחשבים אחרים יתקבלו בכיף

מטרת המחשב:

עבודה ב-

PhotoShop

After Effects

עריכת וידיאו

וכמובן משחקים (BF3, Skyrim) לכיוון הHIGH (לא לחוץ לי ULTRA)

תודה רבה

פורסם

יש לך ביקורת באתר פה על הנייד הזה, אבל בגירסא מעט שונה משנה שעברה.

עדיף לשדרג למסך FHD, במיוחד אם אתה עובד עם תוכנות גרפיקה - כך שאתה צריך את "שטח" העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים