עבור לתוכן

המלצה לשלט אחרי שהקודם נהרס..

Featured Replies

פורסם

יש לי רסיבר מסוג Kenwood KRF-V5100D כמו שאפשר לראות אותו פה בקישור ביחד עם השלט

(שלי בצבע אפור אבל לא שזה משנה..)

http://www.kenwood.eu/products/home/separates/avcc/KRF-V5100D/

כנראה שהשלט כבר התחיל לעשות את שלו וחלק מהכפתורים לא נלחצים.. ניסיתי כל מיני קומבינות שקראתי עליהן כאן עם נייר כסף וכו' אבל זה לא החזיק מעמד..

ובקיצור אני צריך המלצה לשלט אחר שיתאים למערכת או אפילו שלט מקורי אם אפשר למצוא בזול איפשהו למרות שהמגבר די ישן אז אני לא בטוח לגבי זה..

אשמח לעזרה.. תודה!

פורסם

לי בזמנו כשהיה לי רסיבר של קנווד, שלט אוניברסלי ישן ופשוט של 40 שקל עשה את העבודה טוב מאוד, שלט כמעט על כל הפונקציות.

פורסם

השלט של HOT/YES הוא שלט חכם שאפשר ללמד אותו פונקציות של שלטי IR אחרים.

אם השלט הישן שלך מתפקד מספיק כדי להעתיק את הפונקציות אתה יכול להעביר אותם כבר עכשיו.

זה לא רק חוסך לך זמן וכסף, זה הרבה יותר נוח שיש שלט אחד שיודע לעשות הכל.

פורסם

מסכים איתך.

כרגע גם אני משתמש בשלט של הוט לשלוט על רסיבר של ימאהה שלצערי אין לי את השלט שלו.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני בעצם עושה את זה? לצערי אין לי ידע רחב בדברים האלו..

לגבי השלט האוניברסלי, תוכל להפנות אותי לקישור של השלט המדובר או משהו בסגנון?

פורסם

כתבתי פעם הסבר אני חושב.

חפש בפורום (או בפורום דרך גוגל) "שלט של הוט".

פורסם

התאמה בעזרת השלט המקורי של הטלוויזיה, של הווידאו או של ה-DVD שיטה זו מאפשרת לך להתאים את השלט לטלוויזיה, לווידאו או ל-DVD* בעזרת השלט המקורי של הטלוויזיה, של הווידאו או של ה-DVD, כפי שמפורט להלן:

• הצב את שלט "מידימקס" מול השלט המקורי של הטלוויזיה, כלומר העיניות של השלטים צריכות להיות קרובות זו לזו. מומלץ למקם את השלטים על שולחן יציב.
  • לחץ על TV בשלט "מידימקס" לחיצה רצופה שלוש שניות או עד שנורית TV תהבהב פעמיים.
  • לחץ על המספרים 5,7,9 (מימין לשמאל) בשלט "מידימקס".
  • לחץ לחיצה אחת לא רציפה על הלחיץ שתרצה להתאים בשלט "מידימקס". לאחר פעולה זו תרצד הנורית שבראש שלט "מידימקס".
  • כוון את עינית השלט המקורי של הטלוויזיה לעינית שלט "מידימקס", ובזמן שהנורית שבראש שלט "מידימקס" מהבהבת, לחץ בשלט המקורי של הטלוויזיה על הלחיץ שתרצה להתאים עד שייפסק ההבהוב בשלט "מידימקס".
  • אם תרצה לצאת משלב התיאום בין השלטים לחץ על TV בשלט "מידימקס" לחיצה רצופה, שלוש שניות או עד שהנורית TV תהבהב פעמיים. כעת תוכל לבדוק אם השלט הדיגיטלי הותאם כראוי. אם ההתאמה לא הצליחה, עליך לחזור שוב על פעולות ההתאמה.

אם תרצה להתאים לחיצים נוספים, עליך לשוב ולבצע את ההוראות שבסעיף הרביעי ובסעיף החמישי.

*אם תרצה להתאים את שלט "מידימקס" לווידאו או ל-DVD, לחץ על VCR במקום על TV, בהתאם לשלבים שלמעלה. לרשותך עוד שתי שיטות להתאים את השלט לווידאו או ל-DVD:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים