עבור לתוכן

1215B או 1215N

Featured Replies

פורסם

לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש.

מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N.

את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080.

לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350).

ולשאלתי - מה עדיף, 1215B או 1215N? המטרה העיקרית היא הרצת סרטי FULL HD בצורה חלקה ובלי frame drop אחד!

אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו עם ה-1215N.

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ, פשוט אני חייב להחזיר תשובה לחברה עד מחר בצהריים.

אודה לעזרתכם...

פורסם

אומנם קצת לא קשור לשאלה שלך, אבל תוכל להביא סקירה של שתי שורות על המחשב? אני גם שוקל לקנות לי אחד כזה לצורך לימודים(AMD).

פורסם
  • מחבר

אומנם קצת לא קשור לשאלה שלך, אבל תוכל להביא סקירה של שתי שורות על המחשב? אני גם שוקל לקנות לי אחד כזה לצורך לימודים(AMD).

בעקרונית המחשב אחלה, ולדעתי הוא ממש משתלם יחסית למחיר.

בוא נגיד שזה תלוי במה אתה מחפש, אם זה ללימודים (word, excel, אינטרנט) אז הוא מעל ומעבר.

גם אם זה לסרטים ומשחקים בקטנה (נגיד פיפא) אז הוא עושה את העבודה אבל לא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

תשובה ???

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

ה-ion2 לא עדיף על ה-6310 שב-1215b. הם שווים לרוב, עם יתרון זעום ל-6310 כנראה.

לא הייתי מוותר במקרה שלך, ומחכה לדגם הטוב יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים