עבור לתוכן

מבקש המלצה לשני מחשבים ניידים בתקציב של 3500 כל אחד

Featured Replies

פורסם

היי, אני צריך המלצות לשני מחשבים ניידים:

הראשון: עבור סטודנט שהשימוש העיקרי שלו יהיה אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים. (לא למשחקים)

גודל המסך: 15.6

משקל רצוי: גרם לפה גרם לשם העיקר שלא יהיה כבד בצורה מוגזמת

זמן סוללה נדרש: כמה שיותר שיספיק ליום לימודים

יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA

בלוטות: אין צורך

כונן אופטי: צורב DVD

אחריות בינלאומית: לא נדרשת

רשיון למערכת הפעלה: אין צורך

העדפה לחברה כלשהי: אין

השני: עבור אדם מבוגר- השימוש במחשב יהיה גם כן לעבודות משרדיות בלבד.

הדרישות זהות למחשב הראשון מלבד גודל המסך שעדיף שיהיה 17 ואולי אפילו יותר.- אני מבין שאאלץ להתפשר על זמן הסוללה והמשקל אך אלה קריטריונים פחות חשובים.

כמו כן, השימוש במקלדת ובעכבר חייבים להיות נוחים, קלים לשימוש ובאיכות כמה שיותר גבוהה.

המחיר 3500 כל אחד

פורסם

מחשב שני:

http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1651651561&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he

זה יספיק.

ממליץ לקנות עכבר חיצוני איכותי ונוח.

הייתי מתאבזר במשטח שיגביה את המחשב מעט כך שהמסך יהיה מול הפנים ולא יהיה צורך לשבת בכיפוף כלפי המחשב.

יש משטח כזה באיקאה ב-20 שקל.

ותוסיף לזה סט אלחוטי של עכבר+מקלדת, המקלדת בנייד תהיה משופעת כך שלא יהיה נוח להשתמש בה.

---------------------

לגבי המחשב הראשון,

האם התקציב משתנה בגלל שהמחשב הראשון הוא זול?

אני ממליץ ללימודים גודל מסך של 13-14.

עם 15 זמן הסוללה לא להיט ליום לימודים.

פורסם
  • מחבר

לגבי המחשב השני, התקציבים נפרדים ולכן אפשר לנצל את כל התקציב גם בשביל המחשב הזה.

בקשר לראשון, אני לא ממש מבין במחשבים ניידים ולא יצא לי לעבוד איתם אבל עושה רושם שמסך 13-14 הוא ממש קטן ומוציא את העיניים גם למישהו שרואה טוב. מה אתה אומר?

פורסם

ממליץ לך ללכת לחנויות שיש בהם ניידים בתצוגה בגדלים האלה ולהתרשם.

אופיס דיפו, יש ב-notebookclub של DELL (רק לשם צורך הדגמת המסך, לא כהמלצה ישירה לדגם ספציפי כרגע) ועוד כמה חנויות.

שים לב, שהרזולוציה ב-13\14\15 היא זהה, כך שאתה לא "מרוויח" פה שטח עבודה במעבר לגודל גדול יותר. (למעט דגמים ספציפיים שבאים עם רזולוציה גבוהה יותר)

למחשב השני, אין צורך במחשב חזק יותר - זה יספיק לצרכים שצויינו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי קיבלתי את ההמלצה למחשב השני.

בקשר לראשון, אני אבדוק גם מסך 14 וגם 15 אך אשמח בנתיים להמצלה לפחות לאחד משניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים